Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(manager @ 2009 02 23, 09:05)
Ruste, jeigu tu tas snaiges butum su statyvu fotkinusi butu kur kas geriau gavesi smile.gif

man atrodo ne štatyvo čia esmė blush2.gif , gi muilinė mano, autofokusu...bet aš bandysiu dar tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas ponios ir paneles !!!

Gyrai, kad biski kol kas tempas sumazejo !
Atsakyti
QUOTE(manager @ 2009 02 23, 09:05)
Sadi, spinduliukus ir as kazkada bandziau daudyt, bet fotografuodamas pries saule gaudavau daug "bliku" ir isdegusia saule smile.gif), geriau kai sviesa krinta is sono ir kaip kazkur skaiciau patartina mesti i ora sauja smelio, kai jis nukrinta ore dar lieka smulkios dulkeles per kurias geriau matosi spinduliukai smile.gif

aha su smėliu tai gera mintis g.gif

Atsakyti
as vis ateinu paterst eteri hihihi.gif noriu parodyt viena kadra jis man kazkuo patinka,bet tiesiog zinau kad negeras,bet kuo negeras nzn unsure.gif gal negerai fokusas unsure.gif gal tiesiog apskritai tokio nereikia fotkint?zodziu laukiu kritikos biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 23, 10:53)
as vis ateinu paterst eteri hihihi.gif noriu parodyt viena kadra jis man kazkuo patinka,bet tiesiog zinau kad negeras,bet kuo negeras nzn  unsure.gif gal negerai fokusas  unsure.gif  gal tiesiog apskritai tokio nereikia fotkint?zodziu laukiu kritikos  biggrin.gif

Man patinka spalvos

Sveiki visi 4u.gif
aš ir džiaugiuos kad tempai sumažėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 23 vasario 2009 - 10:01
QUOTE(Edeva @ 2009 02 23, 09:53)
as vis ateinu paterst eteri hihihi.gif noriu parodyt viena kadra jis man kazkuo patinka,bet tiesiog zinau kad negeras,bet kuo negeras nzn  unsure.gif gal negerai fokusas  unsure.gif  gal tiesiog apskritai tokio nereikia fotkint?zodziu laukiu kritikos  biggrin.gif

Spalvos gražios, tik triukšmai labai matosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 23 vasario 2009 - 10:04
QUOTE(Armana @ 2009 02 23, 10:03)

tai kad ju nebuvo kai nufotkinau doh.gif ziolple uzdejau o nuimt nebemoku lotuliukas.gif blush2.gif

o su kita programa nusiime karsta.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 23 vasario 2009 - 10:06
Kažkas klausė apie dūmų fotografavimą. Štai ką radau senoje pažengusiųjų temoje.

QUOTE(dejavu @ 2008 02 25, 08:31)
kai fotografavau deginau popierinę servetėlę, nes nieko daugiau deginamo tądien po ranka  neturėjau.  Bet kur kas svarbiau ne ką tu degini, o kokį apšvietimą naudoji. Aš  stačiau 2 lempas - taip ryškus gaunasi bet koks dūmas ir garas nuo kavos puodelio.
pavyzdžiai:
1
2

Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Lamelos foto su keturaciais patiko rolleyes.gif tik noretusi kiek daugiau erdves desinej ax.gif

Peperoni foto su ruzava mergaiciuke wub.gif

Armanos augalas visai graziai ziurisi 4u.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 20:46)
tuo metu atrodė, kad šitaip bus gerai  doh.gif  doh.gif

saunu, kad vis ieskai thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 23, 10:03)

drinks_cheers.gif sutinku

Dekui Baccardi uz pamoka, einu siustis thumbup.gif

dar bandziau tamsoje fotkint su manual, kazkas gavosi unsure.gif
tie taskiukai smulkus, tai sniegas, nuo medziu krito unsure.gif
paliktas salt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 23 vasario 2009 - 10:31
labas rytas,

man Armanos augaliukas patiko bigsmile.gif

dedu ir as prie kompanijos pora snieguotu foto is dvidienes ziemos biggrin.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
dangus visur baltas doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 02 23, 11:28)

dar bandziau tamsoje fotkint su manual, kazkas gavosi  unsure.gif
tie taskiukai smulkus, tai sniegas, nuo medziu krito  unsure.gif
paliktas salt
user posted image

o cia su trumpu islaikymu ?
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 23, 09:53)

Gražu. tokį darbą vertinu ne kaip nuotrauką, tai ir reikalavimų galima nesilaikyt dėl fokuso ar pan. Gražiai žiūrisi.
Atsakyti
na, kad saket komentuoti ir be kompetencijos, tai bandysiu blush2.gif gal labai nenusisnekesiu, bet matau, kas pradedu kazka matyti kai paskaitau komentarus...
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 18:00)

L. gerai viskas atrodo- ir siegas "sustinges" , ir antras planas matosi, net fone toli namu ir medziu konturai, toki 3 pasakojimai rolleyes.gif

QUOTE(Armana @ 2009 02 22, 19:27)

O cia man kazkaip maiso tas antras fonas, tie soniniai lapai, per ryskus blush2.gif nors kiek i kuria puse, gal geriau atrodytu blush2.gif

O kitos grazios, nezinau ka pasakyti blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 23, 08:09)
tai va, todel ir siulau ka nors tokio smile.gif Reikia gi kazkaip issiugdyt ta kompozicijos pajautima smile.gif

galima pvz daryt pagal pamoka kur Baccardi verte (peperoni paskutine nuoroda) ir pvz pateikt nuotrauka kur kompozicija remiasi trikampiu, po to apskritimu ir taip pereit per visas formas g.gif

Va tai butu labai gerai, nes besipraktikuojant ismoksti kaip geriau daryti, as dabar fotiko i rankas turbut savaite neemiau, vis skaitau, mokausi blush2.gif bet reikia viska isbandyti, o su kompozicija va paciai nesigauna, atrodo norisi ka graziai padaryti, o rezultatas ne koks gaunasi doh.gif o po keliu simtu kadru gal kokiu neblogu po kiek laiko eis isspausti
Va isskaiciau, kad reikia kuo imanoma mazesni ISO naudoti, o as galvojau, kad kuo didesnis, tuo geriau blush2.gif
Atsakyti