Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 02 22, 19:45)
pasiguosiu is pradziu - uzsiprenumeravom zurnala FOTO, kioskuose jis jau yra, o mes dar neturim doh.gif kad as dar ka nors prenumeruociau schmoll.gif

----------

Peperoni, man idomi su mergyte smile.gif su tuo medziu puse bedos biggrin.gif kaip fptp gal nieko, bet be razynkos, mano akimis biggrin.gif  blush2.gif

nu znk dabar kazkaip visi prenumeruojami zurnalai veliau ateina, nei pasirodo kioskuose.. unsure.gif

----

jo - reikejo kokios gyvasties.... aplink varnos skraide biggrin.gif nu bet nepavyko ju nuvyt ton pusen, kurion reikejo biggrin.gif fptp - tai foto? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:20)

Na dar viena.... neapsisprendziu del jos...  g.gif

O man patinka, tokia peizazine, tik kaip visad as pakirpciau siek tiek apacios. blush2.gif
Atsakyti
Šiandien savo augalėlius fotkinau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 vasario 2009 - 20:28

oi, kiap gaila,  kad is virsaus fokinta, kokios uogytes bigsmile.gif reikejo prigult biggrin.gif

tuo metu atrodė, kad šitaip bus gerai doh.gif doh.gif
Atsakyti
pasiguosiu is pradziu - uzsiprenumeravom zurnala FOTO, kioskuose jis jau yra, o mes dar neturim doh.gif kad as dar ka nors prenumeruociau schmoll.gif

taip taip ir mes uzsiprenumeravom ,tai jau tciupinejau pardej, o o dezute kaip ner taip ner doh.gif

Duoma, ar esi? kaip tu ten tuos dumus fotkinai? cool.gif nu v.z. visa nama prasmardinau (asgi nemegstu jokiu ten smilkalu doh.gif ), o vaizdo jokio schmoll.gif

tai paklausiu:
- koks objektyvas?
- kokia programa?
- kaip taip isgavai sodrius tuos dumus?
- ar labai arti kisai visa fotika prie paciu dumu?
- is exif maciau,kad pleskinta su blicu. su pridedamu ar integruotu?
- prie kokio apsvietimo fotkinta?

v.z. prasom smulkiai, nes man nieko doro nesigavo unsure.gif

na kiba lauza vidury kambario susikurt, kad daumai butu riebesni lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Na ir plepat doh.gif Niekaip nepaveju doh.gif Dabar reikės kasdien skaityti forumą šitą, tai didesnė tikimybė bus suspėti biggrin.gif
Noriu įdėti savo foto. Ir sulaukti komentarų blush2.gif Ar verta ji kažkiek dėmesio, ar visiška neąmonė biggrin.gif
Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pamaiva - sniegas visiskai isdegintas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 21:41)
Pamaiva - sniegas visiskai isdegintas... unsure.gif

drinks_cheers.gif ir vaikas isplaukes blush2.gif
Atsakyti
Supratau rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Nes va kitose foto, kur įkelia mergaitės, kai kuriuos trūkumus pamatau, o savose sunku pamatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 19:00)
Dar keletas.
Sadi, bet dangaus daug negaliu kirpti, nes ten kairėj medžiai.

dėl pirmos jau sakė, o ką norėjai parodyt antroj?
Kirpk ir medžių šiek tiek smile.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:04)
as irgi patingejau sikart kazka reguliuot...  blush2.gif  finale arba melynas sniegas arba isdeges sniegas.... lotuliukas.gif  doh.gif  is Lampedziu - irgi tik viena kokybiskesne ir rodoma...  bet turiu abejoniu del kompozicijos...  g.gif

man tai labai thumbup.gif o jei mergytė eitų kita vėže, kad būtų apatiniam dešiniam taške būtų visiškai idealu thumbup.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:20)
Na dar viena.... neapsisprendziu del jos...  g.gif

bliamba kaip man patinka toks ryškumas ir nuotraukų skaidrumas. Jos net krištolinės (kažkur skaičiau tokį apibūdinimą). Ar čia veidrodžio fotiko nuopelnas ar čia PS šarpas savo duoda g.gif

Dėl kompozicijos - ar čia nėra nesubalansuota kompozicija? Medis tamsus vienam šone o namukas lyg per vidurį g.gif kaip suprast tą subalansavimą?

Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 22, 22:21)

-man tai labai  thumbup.gif o jei mergytė eitų kita vėže, kad būtų apatiniam dešiniam taške būtų visiškai idealu  thumbup.gif

--bliamba kaip man patinka toks ryškumas ir nuotraukų skaidrumas. Jos net krištolinės (kažkur skaičiau tokį apibūdinimą). Ar čia veidrodžio fotiko nuopelnas ar čia PS šarpas savo duoda  g.gif

---Dėl kompozicijos - ar čia nėra nesubalansuota kompozicija? Medis tamsus vienam šone o namukas lyg per vidurį  g.gif kaip suprast tą subalansavimą?

-nu vat norejau, kad taip eitu, ale kad tie oziukai uzpuole ir paskui jau nejo prikalbint pakartot... cool.gif

-- nu znk greiciau gimp'o, nei fotiko... g.gif nors kazko stebuklingo irgi nedariau... g.gif patvarkiau balansa su leveliais ir curves pastumdziau.... na ir aisku sharpas.... ax.gif bet nuo orginalo tai stipriai skirias....

---oj sudetingai cia paklausei biggrin.gif doh.gif nieko labai nemasciau nei fotografuodama nei kirpdama (ten sone tokios pusys buvo - tai man jos nesipaise kadre...) tai ir nezinau ar cia gera ta kompozicija... g.gif siaip turbu, mano akiai malonus vaizdelis ir tiek... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 22:28)
-- nu znk greiciau gimp'o, nei fotiko...  g.gif  nors kazko stebuklingo irgi nedariau... g.gif  patvarkiau balansa su leveliais ir curves pastumdziau.... na ir aisku sharpas....  ax.gif  bet nuo orginalo tai stipriai skirias....

---oj sudetingai cia paklausei  biggrin.gif  doh.gif  nieko labai nemasciau nei fotografuodama nei kirpdama (ten sone tokios pusys buvo - tai man jos nesipaise kadre...) tai ir nezinau ar cia gera ta kompozicija...  g.gif  siaip turbu, mano akiai malonus vaizdelis ir tiek...  blush2.gif

jep, su tais vaikais tai bėda smile.gif

gal gali originalą parodyt ax.gif

siūlau kitą techninę užduoti - subalansuota kompozicija. Kažkurioj knygoj skaičiau - paimt tris daiktus ir juos sudeliot į natiurmortą taip kad kompozicija būtų subalansuota. Arba kažkokią kitą, bet kad būtų su kompozicija ir kad foto kelt čia ir aptarinėt. Nu kad kaip su WB buvo ar su fokusais? ką? pasimokom dar biški, a? ax.gif
Atsakyti