Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:02)
thumbup.gif
snd ten buvom  biggrin.gif  turiu praktiskai identisku foto  lotuliukas.gif

Tai gal prasilenkėm kur nors ant ledo. biggrin.gif
Armana, aha lyg į kairę svyra. g.gif Reiks pataisyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 22 vasario 2009 - 18:06
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 18:05)
Tai gal prasilenkėm kur nors ant ledo. biggrin.gif
Armana, aha lyg į kairę svyra. g.gif Reiks pataisyt.

visko gali but bigsmile.gif

as tai prisidariau nesamoniu su nustatymais - nelabai ka turiu parodyt... ax.gif bandziau poliarizacini filtra - tai fotike atrode foto tamsios, kaip prisireguliavau - tai ikelus i pc - puse foto pereksponuota... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:08)
visko gali but  bigsmile.gif

as tai prisidariau nesamoniu su nustatymais - nelabai ka turiu parodyt...  ax.gif  bandziau poliarizacini filtra - tai fotike atrode foto tamsios, kaip prisireguliavau - tai ikelus i pc - puse foto pereksponuota... verysad.gif

Pas mane tai beveik visose fotkėse mėlynas sniegas, nes ant auto wb fotkinau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 02 22, 17:01)
liamuna, spalvos tai man labiau patinka pirmos. Taciau kazkaip tu ja keistai nukirpai, tokia siaura gavosi, specialiai taip padarei? Kompoziciskai grazesne antra, mano galva, tie medziai kitoj gatves pusej priduoda nuotraukai stabilumo, nuotrauka negriuna i viena puse. Tiesa, rogutininkai pirmojoje labai pagyvina.  smile.gif

kirpau specialiai taip, nes pasirode, kad daugoka niego/kelio pirmam plane. (kazkaip paskutiniu metu patinka tokios panoramines nuotraukos) blush2.gif
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 17:51)
Vieną tokią atkapsčiau, bet turbūt neverta dėmesio. g.gif

user posted image

atrodo siek tiek horizonta per viduri, pakirpciau siek tiek apacios. O vaizdelis man patinka. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 22, 16:17)
Tai idedu keleta, laukiu kritikos

Man mielas vaizdas smile.gif spalvota labiau patinka, šiltesnė smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 22, 16:47)
liamuna, nuotraukos man visai nieko, bet kazkur skaiciau, kad fotografuojant miske, nerekomenduoja fotkint zemes, neva jokio ten grozio blush2.gif  vien bruzgynai g.gif

Kelbio knygoj skaitei smile.gif smile.gif smile.gif Bet žiema gal nieko jei nėra šunų žymių paliktų doh.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 02 22, 17:01)
liamuna, spalvos tai man labiau patinka pirmos. Taciau kazkaip tu ja keistai nukirpai, tokia siaura gavosi, specialiai taip padarei? Kompoziciskai grazesne antra, mano galva, tie medziai kitoj gatves pusej priduoda nuotraukai stabilumo, nuotrauka negriuna i viena puse. Tiesa, rogutininkai pirmojoje labai pagyvina.  smile.gif

po tavęs jau ir komentuoti nereikia, taip išsamiai viską pasakai thumbup.gif Kažkaip moki matyt visą vaizdo visumą ir kartu pastebi visas detales. Vat šito tai pavydžiu thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 17:51)
Vieną tokią atkapsčiau, bet turbūt neverta dėmesio. g.gif

o aš kirpčiau dangaus. Tada akcentas būtų būtent sniegas su visais pėdsakais. thumbup.gif
Atsakyti
Dar keletas.

user posted image

Čia turbūt blogai,kad kojos nukapotos? g.gif
user posted image

Sadi, bet dangaus daug negaliu kirpti, nes ten kairėj medžiai.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 18:34)
Pas mane tai beveik visose fotkėse mėlynas sniegas, nes ant auto wb fotkinau. doh.gif

as irgi patingejau sikart kazka reguliuot... blush2.gif finale arba melynas sniegas arba isdeges sniegas.... lotuliukas.gif doh.gif is Lampedziu - irgi tik viena kokybiskesne ir rodoma... bet turiu abejoniu del kompozicijos... g.gif

user posted image

Jo - Nikke labai gerai surase visas pastabas Liamunos foto, man net neliko ka pridurt... biggrin.gif

Lamella - pirmoji tai geruuuule wub.gif antra nea.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 vasario 2009 - 19:07
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 22, 19:04)
as irgi patingejau sikart kaka reguliuot...  blush2.gif  finale arba melynas sniegas arba isdeges sniegas.... lotuliukas.gif  doh.gif  is Lampedziu - irgi tik viena kokybiskesne ir rodoma...  bet turiu abejoniu del kompozicijos...  g.gif

as pasikabinau filtra ant to sniurelio,kad man kaip kokia geda kabetu ir primintu apie save bigsmile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif O kiek žiemos thumbup.gif
Lemuna,man spalvotas varijantas labiau patinka.
Lamella,cielas repertažas gavosi. bigsmile.gif Ta kur su keturačiais gerulė mirksiukas.gif
Peperoni,man patinka tavo foto.Vaikiukas einantis namo ax.gif
Atsakyti
Jo jo - ejo mano mazoji, tik ne namo, o pas oziukus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif

Na dar viena.... neapsisprendziu del jos... g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 22 vasario 2009 - 19:23
Ačiū visom už komentarus. 4u.gif

Peperoni, fainai mergaitė per tas vėžias žinksniuoja wub.gif
Atsakyti
pasiguosiu is pradziu - uzsiprenumeravom zurnala FOTO, kioskuose jis jau yra, o mes dar neturim doh.gif kad as dar ka nors prenumeruociau schmoll.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 21:34)
na grįžau...nuotraukų nemažai, tik nėra ką rodo sad.gif

dar noriu paklausti, PS man nenori užseivinti foto sad.gif
rašo "Could not save pictures, because the scrath dicks are full"

kas tas yr?

man taip rode, ir vietos buvo ir C ir D diske doh.gif bandziau save for web, tada issaugojo blush2.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 22:31)
ai, va dangaus, tai nepamačiau. g.gif
sunkiai man dar su tais "išdegimais"  blush2.gif

o miške, dar ir žaliuoja kai kas tongue.gif bruknės!

user posted image

oi, kiap gaila, kad is virsaus fokinta, kokios uogytes bigsmile.gif reikejo prigult biggrin.gif
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 19:00)
Dar keletas.

user posted image

Čia turbūt blogai,kad kojos nukapotos? g.gif
user posted image

Sadi, bet dangaus daug negaliu kirpti, nes ten kairėj medžiai.

pirma labai wub.gif o antraja trinciau lauk blush2.gif

Peperoni, man idomi su mergyte smile.gif su tuo medziu puse bedos biggrin.gif kaip fptp gal nieko, bet be razynkos, mano akimis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti