Gal žinote kur photoshope wb galima pareguliuoti?
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 15:34)
Gal žinote kur photoshope wb galima pareguliuoti?
Eini į Image - Ajustments - Colour balance
Vasaraite labai lauksim siugrįžtant
QUOTE(Armana @ 2009 02 22, 16:41)
Eini į Image - Ajustments - Colour balance
Dėkui.
Snd buvom nuvaziave i miska pasivaikscioti, tai siek tiek pafotkinau, bet deja nieko verto tos mano nuotraukos. Padariau isvados kad kitu nuotraukas komentuoti darosi vis lengviau, o paciai padaryti teisingai netaip ir paprasta.
Tai idedu keleta, laukiu kritikos
ir jb
Tai idedu keleta, laukiu kritikos
ir jb
Aš irgi šiandien miške buvau, sukėliau nuotraukas, bet pažiūrėjau,kad neverta net rodyt, nieko gero nesigavo.
Liamuna, man tai visai nieko, tas kelias veda į šviesą.
Dėkui už pamoką.
Liamuna, man tai visai nieko, tas kelias veda į šviesą.
Dėkui už pamoką.
QUOTE(linole @ 2009 02 22, 16:23)
Vasaraite, laukiam griztant.
QUOTE(Armana @ 2009 02 22, 16:41)
Aciu mergaites
QUOTE(liamuna @ 2009 02 22, 17:17)
Snd buvom nuvaziave i miska pasivaikscioti, tai siek tiek pafotkinau, bet deja nieko verto tos mano nuotraukos. Padariau isvados kad kitu nuotraukas komentuoti darosi vis lengviau, o paciai padaryti teisingai netaip ir paprasta.
liamuna, nuotraukos man visai nieko, bet kazkur skaiciau, kad fotografuojant miske, nerekomenduoja fotkint zemes, neva jokio ten grozio vien bruzgynai
liamuna, spalvos tai man labiau patinka pirmos. Taciau kazkaip tu ja keistai nukirpai, tokia siaura gavosi, specialiai taip padarei? Kompoziciskai grazesne antra, mano galva, tie medziai kitoj gatves pusej priduoda nuotraukai stabilumo, nuotrauka negriuna i viena puse. Tiesa, rogutininkai pirmojoje labai pagyvina.
Liamuna, man labiau patiko j/b
Baccardi, ačiū už pamoką
Baccardi, ačiū už pamoką
Vieną tokią atkapsčiau, bet turbūt neverta dėmesio.
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 17:51)
Verta verta dėmesio Man tai labai patinka, labai švari, balta nuotraukytė, spalvos liuks.
QUOTE(lamella @ 2009 02 22, 17:51)
snd ten buvom turiu praktiskai identisku foto