Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(liamuna @ 2009 02 22, 11:29)
sitai pakirpciau siek tiek apacios ir gal sharpo cut uzdet reiketu ir pasviesinciau siek tiek, kad butu ryskiau. wink.gif

ar galėtum padaryti tai, ką surašei?

nesu tikra, kad padarysiu kaip riekia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:36)

as pabandziau padaryt blush2.gif dariau su photoScape tikrai lengva programa thumbup.gif o pakitimai akivaizdus thumbup.gif patarciau pabandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 02 22, 11:39)
as pabandziau padaryt  blush2.gif dariau su photoScape tikrai lengva programa  thumbup.gif o pakitimai akivaizdus  thumbup.gif patarciau pabandyt  4u.gif

šitas , ką įdėjau, apdorotas fotošopu , tik aš ne viską atradau, noriu pažiūrėti kaip profas padarys, ir pamatyti skirtumą tarp mano darbo ir jos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:42)
šitas , ką įdėjau, apdorotas fotošopu , tik aš ne viską atradau, noriu pažiūrėti kaip profas padarys, ir pamatyti skirtumą tarp mano darbo ir jos tongue.gif

aa ''fsio jasno'' deja ir as noreciau moket verysad.gif bet sunku tas PHS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:14)
supratau, žinosiu, kad taip nereikėtų daryti smile.gif

o šita?

Man ši nuotraukytė patinka, tokia minimalistinė. Aš pabandžiau ją šiek tiek patvarkyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 22 vasario 2009 - 11:56
QUOTE(Armana @ 2009 02 22, 11:53)
Man ši nuotraukytė patinka, tokia minimalistinė. Aš pabandžiau ją šiek tiek patvarkyti  blush2.gif

user posted image

visia kitas reikalas, kad aišmamantis žmogus prisiliečia smile.gif

dėkoju aciuks.gif

man patinka toks minimalizmas..žiemos čia kontrastai tokie
Atsakyti
Pataisytas variantas visai neblogai atrodo, toks minimalistinis. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:58)
visia kitas reikalas, kad aišmamantis žmogus prisiliečia smile.gif

dėkoju aciuks.gif

man patinka toks minimalizmas..žiemos čia  kontrastai tokie

Nelabai aš išmanau PS, ale labai norėjos pabandyt pakeist nuotraukytę blush2.gif
Atsakyti
Ruste, miško foto patinka, tik dangaus gaila, išdegęs. kaip smagu turėtų būti gyventi tokioj vietoj thumbup.gif bruknės kadravimas nelabai ir tas sniegas viršuj irgi išdegęs, man atrodo. paskutinė minimalistinė gera, ypač po Armanos pataisymo.

QUOTE(Edeva @ 2009 02 22, 11:43)
aa ''fsio jasno'' deja ir as noreciau moket  verysad.gif bet sunku tas PHS  doh.gif

nėra taip sunku, kaip atrodo. tik reikia bandyti bandyti ir dar kartą bandyti mirksiukas.gif aišku, PS asu patapti gali būti sunku, bet pačius paprasčiausius pakoregavimus tikrai gali kiekviena išmokti. tik kantrybės ir nusiteikimo reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:36)
ar galėtum padaryti tai, ką surašei?

Reikia tik bandyti pastumdyt layer (image->adjusment->layer), bandyk pati ir tikrai pamatysi kad nera tip sunku. wink.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:42)

nesu as profe blush2.gif , trupuciuka padirbejus su PS ir pati pamatysi, kad tai lengviausi zingsniai. 4u.gif eksperementuok ir nebijok. 4u.gif

Siek tiek poster_offtopic.gif bet snd gera posaki apie PS perskaiciau

"geriausias vaistas problemiskai odai - yra photoshopas" hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes, vyras isleido trumpam is ligonines, rytoj jei tyrimai bus geri, gal jau paleis biggrin.gif
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 19, 20:42)
Vasaraite, as turbut trenkta boba bet kai gulejom su vaikais (abiem doh.gif ) ligoninej kai pradejo geret variau su fotiku doh.gif tokioj vietoj emocijos buna 100kart stipresnes kas tai bebutu ar gimdymas, ar liga...

Vakar ir as pradejau fotkint cool.gif, sesute pamacius mane ant palanges vos sosko negavo doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 21:46)
Vasaraite - sveikatos jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Duoma, nu labai neblogai smile.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 20, 11:53)
aš radau,kad RAW ne visi fotoaparatai palaiko unsure.gif maniškio sarase nera verysad.gif
http://www.adobe.com.../cameraraw.html

mano palaiko, bet kai fotkinu RAW, fotoshope man neatidaro, reikalauja konvertoti i jpg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 22 vasario 2009 - 14:52
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 02 22, 15:52)
mano palaiko, bet kai fotkinu RAW, fotoshope man neatidaro, reikalauja konvertoti i jpg g.gif

Vasaraite, laukiam griztant. 4u.gif

Man irgi neatidaro. Tai as raw konvertuoju su atskiromis programomis. Viena buvo prie fotoaparato, kita parsisiunciau - s7raw.
Prie fotosopo buna kazkoks priedas tiems raw'ams. Bet pas mane nesusiinstaluoja. verysad.gif O be to ir paciu raw'u kokybe savo fotike nesu patenkinta, tai apsiriboju jpg.

Atsakyti