Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

aciu jums labai uz patarimus..visa info jau atsisiunciau, nusikopinau ir atsispausdinau..sedziu apsikabinus biggrin.gif blush2.gif tik galvoju kad gal i kokius kursus reiktu?
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 21, 21:38)
Taip, reikia nepatingėti pasiskaityti, kas sukelta pirmam puslapyje, ten tikrai daug naudingos informacijos. smile.gif

Bet tai kaip tylu čia šiandien, galvojau ateisiu tai teks skaityt bent 10psl. biggrin.gif

Iseigine siandien cia.Pirma tokio ilgumo pauze,per visa temos gyvavimo laika.Bet tikiuosi,kad pasipils nuotraukos bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nevesta @ 2009 02 21, 21:39)
aciu jums labai uz patarimus..visa info jau atsisiunciau, nusikopinau ir atsispausdinau..sedziu apsikabinus biggrin.gif  blush2.gif tik galvoju kad gal i kokius kursus reiktu?

Jeigu tik yra galimybe,tai aisku kursai geras dalykas.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 21:34)
na grįžau...nuotraukų nemažai, tik nėra ką rodo sad.gif

dar noriu paklausti, PS man nenori užseivinti foto sad.gif
rašo "Could not save pictures, because the scrath dicks are full"

kas tas yr?

Oj Ruste,negaliu nieko pasakyti,nekompiuteraste as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 21:44)

Oj Ruste,negaliu nieko pasakyti,nekompiuteraste as doh.gif

išjungiau, įjungiau, ir veikia...mistika...
tuoj pasirodysiu šio to
Atsakyti
Ruste, kiek aš blondinė suprantu smile.gif tai man regis, tokius užrašus kompiuteris mėto kai kažkuriame darbiname (greičiausiai C diske) nėra jam pakankamai laisvos vietos suktis. Tuo labiau jei nuotraujos didelės. Pabandyk prasivalyt C diske Temp direktorija. Gali net pati nustebt ką ten rasi. My computer/C disk(jei jis yra pagrindinis, darbinis)/Documetns and Settings/ toliau bent jau pas mane tai mano vardu folderis pavadintas/Local settings/ir valai History/ Temp ir Temporary Internet files.

Gal tai ir kvaila, ką surašiau, bet man kartais tai padeda. 4u.gif
Atsakyti
Čia ne meninė fotografija, čia tokia gamta supa mano draugės sodybą.
Čia paėjus vis keletą metrų nuo namo durų...
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 02 21, 22:11)
Ruste, kiek aš blondinė suprantu smile.gif tai man regis, tokius užrašus kompiuteris mėto kai kažkuriame darbiname (greičiausiai C diske) nėra jam pakankamai laisvos vietos suktis. Tuo labiau jei nuotraujos didelės. Pabandyk prasivalyt C diske Temp direktorija. Gali net pati nustebt ką ten rasi. My computer/C disk(jei jis yra pagrindinis, darbinis)/Documetns and Settings/ toliau bent jau pas mane tai mano vardu folderis pavadintas/Local settings/ir valai History/ Temp ir Temporary Internet files.

Gal tai ir kvaila, ką surašiau, bet man kartais tai padeda. 4u.gif

jep C diskas užkrautas torentais...ten vos keletas Kb likę. doh.gif doh.gif doh.gif
patvarkysiu kaip siūlai, dėkoju aciuks.gif
Atsakyti
Ruste,pavydziu,kad turejai progos pabuti tokiam snieguotam miske wub.gif O del foto,tai butu viskas gerai,jeigu nebutu isdeges dangus,net akis spigina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 22:22)
Ruste,pavydziu,kad turejai progos pabuti tokiam snieguotam miske wub.gif O del foto,tai butu viskas gerai,jeigu nebutu isdeges dangus,net akis spigina mirksiukas.gif

ai, va dangaus, tai nepamačiau. g.gif
sunkiai man dar su tais "išdegimais" blush2.gif

o miške, dar ir žaliuoja kai kas tongue.gif bruknės!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 21:34)
na grįžau...nuotraukų nemažai, tik nėra ką rodo sad.gif

dar noriu paklausti, PS man nenori užseivinti foto sad.gif
rašo "Could not save pictures, because the scrath dicks are full"

kas tas yr?

Ruste, pravalyk klomp1, per daug info yra ir man taip buvo
Atsakyti
labas rytas smile.gif

penktadieni gavau is ebay pirkta filtriuka wb balansui nustatineti bigsmile.gif reiks pasikartojimui ND padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 22:31)
o miške, dar ir žaliuoja kai kas tongue.gif bruknės!

patinka si foto, tik kadravimas is virsaus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 02 22, 10:40)
patinka si foto, tik kadravimas is virsaus  schmoll.gif

supratau, žinosiu, kad taip nereikėtų daryti smile.gif

o šita?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 22, 11:14)
supratau, žinosiu, kad taip nereikėtų daryti smile.gif

o šita?

sitai pakirpciau siek tiek apacios ir gal sharpo cut uzdet reiketu ir pasviesinciau siek tiek, kad butu ryskiau. wink.gif
Atsakyti