Noriu labai padekoti visoms uz komentarus mano nuotraukai kritikos albume. Jusu komentarai - is koto verciantys!
Prisiskaicius nesiausi leptopa i tamsa, kad geriau iziureciau, kokius jus ten matote is tamsos isnyrancius vaiduoklius, veidus, demes ir kitus siurpus, kurie "nakti net nupurtytu".
Jau nekalbant apie tai, kad nuotrauka buvo apkaltinta sugadinusi kompiuteri.
O man pries skaitant tai buvo nuotrauka berniuko, kuris susikaupes piesia ranka ant slapio stiklo.
Tuo paciu noriu paraginti visas ir visus aktyviau komentuoti nuotraukas. Kazkuri lyg ir minejote, kad nesijauciate tam kompetetinga, taciau, mano nuomone, tam tikrai nereikia jokios kompetencijos. Juk mes cia issakome savo nuomone, o ne pateikiame ekpertini vertinima. Man asmeniskai toks vertinimas kaip pvz "nepatinka, nes nuobodu" yra tiek pat vertingas, kiek sudetinas techninis pasiulymas, ka galima patobulinti. Juk nuotrauka turi buti ne tik techniskai gerai atlikta, bet ir pagauti gera momenta. Kas is to, kad nustatai teisingus parametrus, jei tavo nuotrauka (ryski ir gerai apsviesta) nekabina ir kelia ziovuli. Del to kiekvienas vertinimas yra labai svarbus. Juk tai musu subjektyvi nuomone - as gal su kazkuo ir nesutinku, bet vis tiek kiekvienas issakytas vertinimas kelia kazkokiu minciu ir skatina tobuleti.
Dar - labai dziaugiuosi tokiom kurybiskom jausmu temos interpretacijom... Bandziau ir as vakar igyvendinti viena ideja, taciau ji visiskai zlugo. Taciau pasibaigus oficialiai jausmu fotosesijai dar pagavau ta mistini kadra. Galejau deti i jausmu tema - butu nuotrauka pavadinimu "Isgasdink pradziamoksli"