Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(bonda @ 2009 02 21, 09:12)
man tai nei ta, nei ta schmoll.gif  antra is vis -fokusas ne i lasus schmoll.gif  mirksiukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 20, 23:42)
pasivaidenau anoj temoj ir dingau, sugrįžtu vėl  blush2.gif bandžiau fotkinti lašus, noriu kritikos  smile.gif antroj foto blogas fokusavimas ir grindys kreivos ir dar murzinos  blush2.gif , bet vistiek parodysiu  smile.gif

Man irgi nelabai... Juo labiau ir pati rasai minusus. Tu geriau dar paeksperimentuok ir idek, kas tau grazu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 21, 01:50)
Cia Belly, jeigu ka  biggrin.gif  4u.gif

Ediper, nezinau ar nemaisau, tu buvai minejus, kad toj didelej liet. parduotuvej, Londone, pirkai knyga apie fortografija?

as is amazones pirkau(2dali) uz £12
pirma dalis super,bet iki antros tai as dar nedaaugau,bent jau kai perverciau knyga taip pasirode blush2.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 02 21, 09:42)
ax.gif vakar man taip pat atsiunte distancini. jis labai paprastas, bet man patiko.  thumbup.gif  thumbup.gif geras daikciukas.  O merginos, kokiu turit filtru? kokie atsiliepimai ir kokiu verta tureti. g.gif

as irgi isbandziau biski ta distancini,tai tikrai thumbup.gif dalykelis,labai patogus,maziukas,greitai dirba ir MB suzavetas liko rolleyes.gif

filtru jokiu neturiu,galvoju,kai isigysiu didesni obj.,tada ir filtro reikes,o dabar tai peizazu nelabai ir prifotkinu,nemoku as taip,kaip jus verysad.gif tai kaltinu obj. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 20, 22:42)
pasivaidenau anoj temoj ir dingau, sugrįžtu vėl  blush2.gif bandžiau fotkinti lašus, noriu kritikos  smile.gif antroj foto blogas fokusavimas ir grindys kreivos ir dar murzinos  blush2.gif , bet vistiek parodysiu  smile.gif

labai jau margą daiktą pasirinkai. tai pasunkina užduotį. pirma nuotrauka - kliūva centras ir viršuj erdvės trūksta. antros trūkumus išvardinai pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 20, 23:23)
kaip sakant all in one. siaip tai kasdienai - visur, kelionese gerai, nes turi nemaza zooma smile.gif

kadangi turim ir kitokiu objektyvu, tai man sis yra laaabai geeerai smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 09:53)
As turiu polirizacini,bet itariu,kad nemoku naudotis.Vakar kaip tik fotkinau langus,tai nepastebejau jokio atspindziu sumazejimo.Gal as nemoku g.gif

Įkišiu savo trigrašį blush2.gif - filtrą ant objektyvo reikia pasukioti ir rasti tinkamą kampą mirksiukas.gif . Poliarizacinis kuo puikiausiai sugeria atspindžius - pernai vasarą teko nemažai fotografuoti per mašinos langą biggrin.gif . Tiesiog kiekvienam atspindžiui reikia filtrą pareguliuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 10:53)
As turiu polirizacini,bet itariu,kad nemoku naudotis.Vakar kaip tik fotkinau langus,tai nepastebejau jokio atspindziu sumazejimo.Gal as nemoku g.gif

speju,kad dar ir nuo filtro priklauso,nes pvz. ebay tai ten ju visu visokiausiu ,ir tie pigesni tai kas ten zino,kokia ju kokybe g.gif unsure.gif as tai pries kiekviena smulkmena pirkdama pasiskaitau review,nes kai nieko nesuprantu,o ir neturiu ko paklausti,tai tenka pasitiketi forumais rolleyes.gif niu bet nenusivyliau kol kas unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2009 02 21, 11:35)
Įkišiu savo trigrašį blush2.gif - filtrą ant objektyvo reikia pasukioti ir rasti tinkamą kampą mirksiukas.gif . Poliarizacinis kuo puikiausiai sugeria atspindžius - pernai vasarą teko nemažai fotografuoti per mašinos langą biggrin.gif . Tiesiog kiekvienam atspindžiui reikia filtrą pareguliuot 4u.gif

4u.gif
o kaip zinoti,kad pakankamai/teisingai pasukiojai? blush2.gif matosi skirtumas kazkas per akute?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 08:06)
Va ju tinklais ir tos knygos-KNYGOS.
Parasyk jiems ar paskambink,atsisiustum i namus. mirksiukas.gif

Dekui 4u.gif Reiks paziuret...

QUOTE(ediper @ 2009 02 21, 10:25)
as is amazones pirkau(2dali) uz £12

O kur ta Amazone blush2.gif ?

Gero savaitgalio, geru kadru 4u.gif Neprirasykit daug biggrin.gif
Atsakyti
aš praradau viltį kažką padaryti jausmams... verysad.gif
pasuoju šį kartą...

mėginau fotografuoti snaiges smile.gif

realiai matosi, kad ten snaigės, bet ryškumas aiškiai šlubuoja.

važiuojam į svečius pas draugę, miške vienkiemyje gyvena, pasiimsiu fotiką, gal ten gražios gamtos rasiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 13:43)
važiuojam į svečius pas draugę, miške vienkiemyje gyvena, pasiimsiu fotiką, gal ten gražios gamtos rasiu smile.gif

Labai neblogas oras, sekmės gaudant kadrus. mirksiukas.gif
Aš ir eisiu laukan pafotkint. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 21, 10:38)
speju,kad dar ir nuo filtro priklauso,nes pvz. ebay tai ten ju visu visokiausiu ,ir tie pigesni tai kas ten zino,kokia ju kokybe  g.gif  unsure.gif as tai pries kiekviena smulkmena pirkdama pasiskaitau review,nes kai nieko nesuprantu,o ir neturiu ko paklausti,tai tenka pasitiketi forumais  rolleyes.gif niu bet nenusivyliau kol kas  unsure.gif
Papildyta:
4u.gif
o kaip zinoti,kad pakankamai/teisingai  pasukiojai? blush2.gif matosi skirtumas kazkas per akute?

Nepirkau as to filtro pacio brangiausio,bet ir ne pigiausia issirinkau.Zinau,kad sukioti ji reikia,bet nematau jokio skirtumo.Gal dar ir atitinkamu kampu reikia atsistoti,nu vienu zodziu g.gif
Ediper,tai sakai patenkinta pulteliu :bigsmile:Ir kaip tas autofokusas bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 21 vasario 2009 - 13:54
QUOTE(Medona @ 2009 02 21, 12:32)
Gero savaitgalio, geru kadru  4u.gif Neprirasykit daug  biggrin.gif

bigsmile.gif nikas naujas
nelabai daug ir prirasyta thumbup.gif
QUOTE(Rustė @ 2009 02 21, 12:43)
aš praradau viltį kažką padaryti jausmams... verysad.gif
pasuoju šį kartą...

unsure.gif gal gamtoj ka tinkamo i sia tema pagausi mirksiukas.gif

pas mane jausmu temai, tai ideju didelis ir apvalus nulis unsure.gif
Atsakyti