Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Stikline @ 2009 02 20, 12:13)
O tas objektyvas kam labiau skirtas fotkint? Tiesą sakant jau ką ką, bet apie objektyvus visai nenusimanau  doh.gif

kaip sakant all in one. siaip tai kasdienai - visur, kelionese gerai, nes turi nemaza zooma smile.gif

kadangi turim ir kitokiu objektyvu, tai man sis yra laaabai geeerai smile.gif
Atsakyti
Ikeliau i fotki nuotrauka kritikai. Labai prasyciau tiesaus, astraus, negailestingo, tiesmukisko, nepagrazinto vertinimo.
aciuks.gif
Atsakyti
pasivaidenau anoj temoj ir dingau, sugrįžtu vėl blush2.gif bandžiau fotkinti lašus, noriu kritikos smile.gif antroj foto blogas fokusavimas ir grindys kreivos ir dar murzinos blush2.gif , bet vistiek parodysiu smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 20:58)
Ir dar norejau pas tave paklausti apie fotoaparatus.Kokiuose saituose buna geriausiom kainom?Neskaitant Ebay.Kazkada kazka minejai,o as pamirsau doh.gif  ax.gif

gumtree pasiziurek mirksiukas.gif vienu metu 50D buvo uz 500 rolleyes.gif
MB sitas site'as patinka http://www.camerabox...?DepartmentID=3 bet siaip dar nieko nesam pirke is ten ,tai nzn...
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 20, 23:23)
kaip sakant all in one. siaip tai kasdienai - visur, kelionese gerai, nes turi nemaza zooma smile.gif

kadangi turim ir kitokiu objektyvu, tai man sis yra laaabai geeerai smile.gif

mano sekantis pirkinys irgi bus toks obj.,nes su kitiniu mazai ka prizoomint,o 50-ukas tik portretams doh.gif tik va nzn ar canono ar koki tamron/sigma rinktis g.gif niu dar reikes padirbet ant to ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 vasario 2009 - 22:59
Nikke,labai jau meniska ir mistiska ta tavo foto,man zinok net gumulas atsirado krutinej blush2.gif ir kompas uzluzo,kai ja atsiverciau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Cia Belly, jeigu ka biggrin.gif 4u.gif

Ediper, nezinau ar nemaisau, tu buvai minejus, kad toj didelej liet. parduotuvej, Londone, pirkai knyga apie fortografija?
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 21, 00:50)
Cia Belly, jeigu ka  biggrin.gif  4u.gif

Ediper, nezinau ar nemaisau, tu buvai minejus, kad toj didelej liet. parduotuvej, Londone, pirkai knyga apie fortografija?

As pirkau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 21, 00:58)

Kiek tu mokejai uz ja? Ir kaip ji ten tiksliai vadinasi? Prasysiu brolio, kad nupirktu smile.gif Buvau pati praita savaitgali Londone, bet ta parde sekmadieni nedirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 02 21, 01:59)
Kiek tu mokejai uz ja? Ir kaip ji ten tiksliai vadinasi? Prasysiu brolio, kad nupirktu  smile.gif Buvau pati praita savaitgali Londone, bet ta parde sekmadieni nedirba  doh.gif 

Va ju tinklais ir tos knygos-KNYGOS.
Parasyk jiems ar paskambink,atsisiustum i namus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 20, 19:19)
aha

atkeliavo mano distancinis ( si kart greitai kazkaiptais labai greitai  g.gif ),tai reiks kita sav. kankinti fotoaparata  biggrin.gif

ax.gif vakar man taip pat atsiunte distancini. jis labai paprastas, bet man patiko. thumbup.gif thumbup.gif geras daikciukas. O merginos, kokiu turit filtru? kokie atsiliepimai ir kokiu verta tureti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaskolka @ 2009 02 20, 22:42)
pasivaidenau anoj temoj ir dingau, sugrįžtu vėl  blush2.gif bandžiau fotkinti lašus, noriu kritikos  smile.gif antroj foto blogas fokusavimas ir grindys kreivos ir dar murzinos  blush2.gif , bet vistiek parodysiu  smile.gif

man tai nei ta, nei ta schmoll.gif antra is vis -fokusas ne i lasus schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 21, 08:42)
ax.gif vakar man taip pat atsiunte distancini. jis labai paprastas, bet man patiko.  thumbup.gif  thumbup.gif geras daikciukas.  O merginos, kokiu turit filtru? kokie atsiliepimai ir kokiu verta tureti. g.gif

As turiu polirizacini,bet itariu,kad nemoku naudotis.Vakar kaip tik fotkinau langus,tai nepastebejau jokio atspindziu sumazejimo.Gal as nemoku g.gif
Atsakyti