Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(ediper @ 2009 02 20, 10:19)
aha

atkeliavo mano distancinis ( si kart greitai kazkaiptais labai greitai  g.gif ),tai reiks kita sav. kankinti fotoaparata  biggrin.gif

gal canon aparatui pirkai? jei taip, koki issirinkai?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 02 20, 19:22)
gal canon aparatui pirkai? jei taip, koki issirinkai?

taip Canonui 30D ,issirinkau sita
norejau,kad butu su autofocusu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 20 vasario 2009 - 18:30
Labas vakarelis smile.gif

pasidariau snd atostogas nuo SM cool.gif biggrin.gif bet tai kieeeeeek pasidariau visko ohmy.gif daugiau nei per menesi turbut............... doh.gif thumbup.gif zdz ryja gyvenima tas pc....

prisirinkau citatu - eisiu komentuot ir atsakinet i klausimus....

tik bukit zmones, del PS - rasykit i AZ, a.... ax.gif kazkaip nesinori man dziuvesiu valgyt kokioj vienutej... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 20 vasario 2009 - 18:28
ediper 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 20, 18:26)
taip Canonui 30D ,issirinkau sita
norejau,kad butu su autofocusu

Geras dalykas.Pas mane ant sniuro bet ir tai esu juo patenkinta.Ir neatjungiu as jo,pripratau,kad pastoviai makaluojas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 19, 21:07)
Peperoni minėjai, kad pati valei matricą. Naudojai kažkokius spec. valymo prietaisus, skysčius ?

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 19, 21:14)
ir as  tok klausiau,bet matyt pamirso ar neskaite

perskaiciau, bet pamirsau atsakyt... blush2.gif valiau su popierine servetele man rods... g.gif zodziu butinem salygom, paprastai, viską dariau, kaip buvo parašyta instrukcijoj... kadangi seniai tas buvo - tai dabar bijau jus suklaidint... ax.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 20, 02:18)
skaitau pirmas pažengusių temas. čia būtų į temą apie nuotraukų gražinimą. Nesitikėjau kad toks skirtumas gali būt

nerealiai... wub.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 20, 09:15)
labas rytas
susigundziau ir as su dumais  gaila tik ,kad nepakenciu smilkalu.Man baisiai galva sakudet pradeda nuo ju,net iki pykinimo

jei nori, kad neskaudėtų galvos - pirk smilkalus tik gerose parduotuvėse (pvz C&D)... ten jie natūralūs, ir tikrai nesukelia tokiu reiškiniu... aš pati jų nepernešu... mums parvežė dabar iš Indijos visą poką - tai nesulyginsi su tuo šlamštu, kurį prekybcentriuose pardavinėja... doh.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 10:24)
  Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.

viską merginos jau parašė, aš dar matau, kad tu ten kažką klonavai apačioj, ant to juodo ploto... g.gif tai jį tiesiog būtina kirpt...

QUOTE(Teka @ 2009 02 20, 11:50)
Peperoni, a peperoni

parašyk man savo skype smile.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 20, 13:27)
jausmų tema man per sudėtinga

eiiii, kas čia dabar?????/ iš kur tas nusivylimas? unsure.gif g.gif aukštyn nosį wink.gif 4u.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 20, 13:58)
Beje apie jausmų temą nei galvoju, nei fotografuoju, nei noro yra    arba bus ekspromtu, arba visai nieko nebus  kažkaip man save sunku prievartaut 

aš va panašiai galvoju.... g.gif įdėją vieną turiu, bet nžn ar pavyks įgyvendint... g.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 14:03)
Galejo buti tema-Netvarka.

biggrin.gif fotoliga progresuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 19:36)
Geras dalykas.Pas mane ant sniuro bet ir tai esu juo patenkinta.Ir neatjungiu as jo,pripratau,kad pastoviai makaluojas. ax.gif

tai jo,man ir dzin tas laidas butu,vis vien toli nenueisi biggrin.gif as sita del autofocuso pirkau,nes bandziau auto fotkint su MF,tai nusisovimas-aisku imanoma,bet kam kankintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 20, 18:51)
tai jo,man ir dzin tas laidas butu,vis vien toli nenueisi  biggrin.gif as sita del autofocuso pirkau,nes bandziau auto fotkint su MF,tai nusisovimas-aisku imanoma,bet kam kankintis  biggrin.gif

Paaiskink man prasau, placiau apie ta autofokusa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 18:36)

man ir sniuras netrukdo smile.gif sita su sniuru kurkas maloniau rankoje laikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 20:00)
Paaiskink man prasau, placiau apie ta autofokusa bigsmile.gif

kai isbandysiu pasakysiu ar veikia ir ar pasiteisina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 02 20, 19:52)
kai isbandysiu pasakysiu ar veikia ir ar pasiteisina  mirksiukas.gif

Ir dar norejau pas tave paklausti apie fotoaparatus.Kokiuose saituose buna geriausiom kainom?Neskaitant Ebay.Kazkada kazka minejai,o as pamirsau doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 20, 18:37)

eiiii, kas čia dabar?????/ iš kur tas nusivylimas?  unsure.gif  g.gif  aukštyn nosį wink.gif 4u.gif
aš va panašiai galvoju.... g.gif  įdėją vieną turiu, bet nžn ar pavyks įgyvendint...  g.gif
biggrin.gif fotoliga progresuoja smile.gif

nieko, jau kaip kas ir gavosi tongue.gif

beje, parodžiau tavo foto mamai, įdomu buvo, ką matys ji...
sakė undinė ten taurėje..ir jos plaukai kur tas vanduo blink.gif

nei drugelio nei bangos tongue.gif tongue.gif

o tau tau dar viena nuomonė tongue.gif
Atsakyti