Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

oj, ziuriu tuoj kelios pradziamoksles i egzotines faunos skyreli issikels lotuliukas.gif prijuokinot su tom gyvatem thumbup.gif
as torrentuose uzsikabliavau doh.gif , siunciuosi kelias knygas apie fotografija, jei bus kas gero idesiu ir jums.
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 02 20, 12:25)
Duoma, smilkalai labai faini gavosi. thumbup.gif Aš tai neturiu tamsaus fono jokio, galvoju savaitgalį nusipirkti didelį juodą lapą fonui. g.gif
O su PS koregavai?

Ačiū. : ) aš tai ant knygos medžiagą uždėjau. : )
Truputį, Įdedu originalą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 15:03)
Galejo buti tema-Netvarka.Nereiketu man net eiti niekur,atsisuku nuo nuo kompo ir pleskinu doh.gif Itariu gyvaciu jau ne mazai turetu buti doh.gif Kaledos,apvyte orchidejos,drabuziai jau nebezinau kurie svarus kurie nebe.Siaubas. blush2.gif

lotuliukas.gif man irgi tiktų tokia tema

QUOTE(Teka @ 2009 02 20, 15:07)
viršaus jau nebus, nukirpau, o originalo nebėra, o dėl šviesumo, tai sakiau, kad nematau, kaip ten yr iš tikrųjų  smile.gif

Na kadangi tu nematai, tai aš tau ir pasakiau biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 02 20, 16:20)
Ačiū. : ) aš tai ant knygos medžiagą uždėjau.  : )

Kažkoks plėmuotas fonas....bet dūmelis tai gerulis thumbup.gif
Atsakyti
Duoma,fainas dumas gavosi thumbup.gif Jei ant PS patvarkytum fona,tai visai gerai butu.Gal ir man reikia pabandyti paduminti g.gif ,del idomumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 14:20)

Jei nori lietuviskai,tai paieskosiu tinklapio adreso kur jie atveza knygas be antkainio. mirksiukas.gif

as noriu lietuviskai blush2.gif (nes sunkoka anglu)

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 20, 15:00)

as torrentuose uzsikabliavau  doh.gif , siunciuosi kelias knygas apie fotografija, jei bus kas gero idesiu ir jums.

dek dek, ypac lietuviskas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Cia radau patarimu kaip fotografuoti akvariuma, gal bus kam naudinga:
http://www.aquarium....o...&Itemid=114
Atsakyti
O aš vakar bandžiau skaityt 1958 berods metų 25 fotografijos pamokos biggrin.gif yra apie portretus gan išsamiai parašyta, alia gryn sovietiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 20, 16:12)
Sveiki,
Cia radau patarimu kaip fotografuoti akvariuma, gal bus kam naudinga:
http://www.aquarium....o...&Itemid=114

Vakar ir as bandziau,bet nesu patenkinta rezultatu doh.gif Apkaltinau akvariumo apsvietima doh.gif
Atsakyti
sakykit o kaip galima pakeist fotki albume nuotrauku vietas, tarkim kad naujai idetas detu priekyje o ne gale ?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 20, 16:33)
sakykit o kaip galima pakeist fotki albume nuotrauku vietas, tarkim kad naujai idetas detu priekyje o ne gale ?

susirask kairėj rearrange photos, ten leidžia nusistatyti pagal įvairius kriterijus mirksiukas.gif

atsiprašau, nepakomentavau nemažai nuotraukų, apie jas kaip ir viskas jau pasakyta, viskam pritariu ir nieko naujo nepridursiu blush2.gif labiausiai patiko žuvytės, berdos RamutesS. tik paskutinei vietos pritrūko, o šiaip thumbup.gif
aš pati šiuo metu su dūmų fotografijom užsiėmus, parodyti neturiu ką. pasirodo, neturiu tinkamo fono, teks kažką sugalvoti ax.gif
Atsakyti
Kaip tik penktadienis,tai ir ramu cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 19:08)
Kaip tik penktadienis,tai ir ramu cia ax.gif

aha

atkeliavo mano distancinis ( si kart greitai kazkaiptais labai greitai g.gif ),tai reiks kita sav. kankinti fotoaparata biggrin.gif
Atsakyti