Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Rustė @ 2009 02 20, 13:40)
aš padariau kelis kadrus be žmonių.
įdėsiu, tai nukomentuosite, kad vėl centrinis kadravimas, jokio veiksmo, jokios idėjos sad.gif

tad pagalvosiu dar  g.gif

turbut pagalvojai kad konkurso taisykles reikalauja kad nuotraukose butu zmones? cia as noreciau fotkint zmones jausu konkursui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 20, 13:27)
jausmų tema man per sudėtinga sad.gif
ta, ką noriu padaryti, nesigauna su mano fotiku sad.gif
tas, ką padarau, nesižiūri...idėjos atrodo banalios, neįdomios sad.gif
palyginti su kitom, nuotraukos visiškas šlamštas ...

reikia pagalvoti...gal kas gausis  unsure.gif

Dauguma cia taip apie savo nuotraukas galvoja,taip,kad neperizivai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 13:51)
Dauguma cia taip apie savo nuotraukas galvoja,taip,kad neperizivai mirksiukas.gif

aš jau iš karto matau, kad negerai, nu tai ir nedėsiu, pabandžiau, gavosi, bet ne konkursui.

turiu dar idėją, tik nežinau kaip ją įgyvendinsiu, reikia fono atitinkamo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 20, 13:53)
aš jau iš karto matau, kad negerai, nu tai ir nedėsiu, pabandžiau, gavosi, bet ne konkursui.

turiu dar idėją, tik nežinau kaip ją įgyvendinsiu, reikia fono atitinkamo  g.gif

ruste, svarbiausia, kad ideju turi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 20, 13:55)
ruste, svarbiausia, kad ideju turi thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Va,pas mane tai 0 ir nezinau ar bus.Kazkokia nejausmine nuotaika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 20, 12:58)
Baltas baltame blush-anim-cl.gif ale jaučiu vėl tamsi fotkė, aš vis normliai nematau...

Man norėtųsi šviesenės wink.gif ir viršaus smile.gif

Beje apie jausmų temą nei galvoju, nei fotografuoju, nei noro yra g.gif arba bus ekspromtu, arba visai nieko nebus biggrin.gif kažkaip man save sunku prievartaut ax.gif
Atsakyti
Galejo buti tema-Netvarka.Nereiketu man net eiti niekur,atsisuku nuo nuo kompo ir pleskinu doh.gif Itariu gyvaciu jau ne mazai turetu buti doh.gif Kaledos,apvyte orchidejos,drabuziai jau nebezinau kurie svarus kurie nebe.Siaubas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 20 vasario 2009 - 14:04
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 14:03)
Galejo buti tema-Netvarka.Nereiketu man net eiti niekur,atsisuku nuo nuo kompo ir pleskinu doh.gif Itariu gyvaciu jau ne mazai turetu buti doh.gif Kaledos,apvyte orchidejos,drabuziai jau nebezinau kurie svarus kurie nebe.Siaubas. blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man taip mama sakydavo kai nesitvarkydavau - po lova kates voliojasi (dulkiu kamuoliai) ir tuoj gyvaciu uzsiveis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 20, 13:58)
Man norėtųsi šviesenės wink.gif ir viršaus smile.gif

viršaus jau nebus, nukirpau, o originalo nebėra, o dėl šviesumo, tai sakiau, kad nematau, kaip ten yr iš tikrųjų smile.gif

nu aš soti ir pasiruošus priimti PS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 12:49)
Zinau nemanau,kad labai patogu.Ten nuotrauku tiek kiek puslapiu,ar telefonas pavez?Juk knyga ne  karve kainuoja. Ar  lietuviu ir anglu kalba abi kainuoja kazkur apie 10 svaru.As siulyciau nusipirkti knyga.Va pvz.kai daug vien teorijos tada jo,gali skaityti ir telefone,nors as tai viska atsiprintinu.

tai jei tik tiek reiks nusipirkti, nes negali prie kompo sedeti istisai... reiks paieskoti, su spausdinimu... neturiu spausdintuvo, tai vis ruosiuos kazkada eit ir didele kruva spausdinti, nes plesikai cia, is usb rakto patys negali atspausdinti, liepia paciam, o uz atsisedima prie kompo ima pinigus

QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 13:03)

Ir as i prizinkus tokios temos hihihi.gif
Atsakyti
Rico,pasiziurek ten zemiau kiek knygu yra thumbup.gif Ir tikrai nemanau,kad brangu.KNYGOS
Jei nori lietuviskai,tai paieskosiu tinklapio adreso kur jie atveza knygas be antkainio. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 20, 13:20)
Rico,pasiziurek ten zemiau kiek knygu yra thumbup.gif Ir tikrai nemanau,kad brangu.KNYGOS
Jei nori lietuviskai,tai paieskosiu tinklapio adreso kur jie atveza knygas be antkainio. mirksiukas.gif

Dekui, angliskos tinka 4u.gif visu noriu, bet jau suma gausis blush2.gif ziuresim
na, begu lauk
Atsakyti