Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Jurina @ 2009 02 20, 12:18)
Taigi nieko baisaus, mes tik dėkingi tau už pastangas  4u.gif

kas is to jei pastangos bevaises sad.gif pabandysiu i kitur ikelti. o knygute verta demesio
Atsakyti
jei kas siunciates torrentais, tai nesunkiai radau tos knygutes torrenta ir siuncia gan greitai. mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www.megaupload.com/?d=PXWUGJEW
sita nuoroda turetu veikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 12:50)
jei kas siunciates torrentais, tai nesunkiai radau tos knygutes torrenta ir siuncia gan greitai.  mirksiukas.gif

gal gali nuoroda ideti?
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 20, 13:58)
gal gali nuoroda ideti?

http://www_torrentre...ook-Scott-Kelby
4u.gif
Atsakyti
veikia 4u.gif

as torentuose irgi ziurejau, bet irgi neveikianti parsisiunciau, bet sitos idetos nuorodos jau nebandziau ax.gif

tik va kaip visa ta geri susikelt i telefona g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 20, 13:06)
veikia  4u.gif

as torentuose irgi ziurejau, bet irgi neveikianti parsisiunciau, bet sitos idetos nuorodos jau nebandziau  ax.gif

tik va kaip visa ta geri susikelt i telefona  g.gif

o kam tau i telefona kelt?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 12:08)
o kam tau i telefona kelt?

tada visada su savim turiu, pasiskaitau ar autobuse ar maziu migdydama blush2.gif va word'o failus eina, o adobe ne, bet kazkokia yra programa, kad suinstaliuoti i telefona... ziuresiu...
Atsakyti
jausmų tema man per sudėtinga sad.gif
ta, ką noriu padaryti, nesigauna su mano fotiku sad.gif
tas, ką padarau, nesižiūri...idėjos atrodo banalios, neįdomios sad.gif
palyginti su kitom, nuotraukos visiškas šlamštas ...

reikia pagalvoti...gal kas gausis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 20, 13:27)
jausmų tema man per sudėtinga sad.gif
ta, ką noriu padaryti, nesigauna su mano fotiku sad.gif
tas, ką padarau, nesižiūri...idėjos atrodo banalios, neįdomios sad.gif
palyginti su kitom, nuotraukos visiškas šlamštas ...

reikia pagalvoti...gal kas gausis  unsure.gif

as irgi net nesugalvoju ka fotkint...zinau tik tiek kad nuotraukoje turetu buti zmones
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 13:35)
as irgi net nesugalvoju ka fotkint...zinau tik tiek kad nuotraukoje turetu buti zmones

aš padariau kelis kadrus be žmonių.
įdėsiu, tai nukomentuosite, kad vėl centrinis kadravimas, jokio veiksmo, jokios idėjos sad.gif

tad pagalvosiu dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 20, 13:26)
tada visada su savim turiu, pasiskaitau ar autobuse ar maziu migdydama  blush2.gif va word'o failus eina, o adobe ne, bet kazkokia yra programa, kad suinstaliuoti i telefona... ziuresiu...

Zinau nemanau,kad labai patogu.Ten nuotrauku tiek kiek puslapiu,ar telefonas pavez?Juk knyga ne karve kainuoja. Ar lietuviu ir anglu kalba abi kainuoja kazkur apie 10 svaru.As siulyciau nusipirkti knyga.Va pvz.kai daug vien teorijos tada jo,gali skaityti ir telefone,nors as tai viska atsiprintinu.
Atsakyti