Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Peledike @ 2009 02 20, 11:52)
toks klausimas man dabar iškilo dėl ND. įamžinam tik šiltus jausmus ar galima ir neigiamus? kažkas buvo kalbėta ta tema, bet dabar jau pasimečiau ir nieko nebežinau  ax.gif

ir man toks klausimas iškilo... ale bet iš kažkur užsifiksavęs žodis "meilė"...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 02 20, 11:50)
ok  mirksiukas.gif

Peperoni, a peperoni flirt.gif gal tu galėtai man photoshopą atsiųst?  rolleyes.gif  4u.gif  smile.gif

as tai galeciau bet kad pas mane dabar 8mb i neta apie pusvalandi ikelinejo, tai kas bus jei reiks 500 mb ikelt blink.gif
Atsakyti
Baltas baltame blush-anim-cl.gif ale jaučiu vėl tamsi fotkė, aš vis normliai nematau...
user posted image
Papildyta:
Varau pietaut, kai grįšiu prijamsiu PS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 20, 12:52)
toks klausimas man dabar iškilo dėl ND. įamžinam tik šiltus jausmus ar galima ir neigiamus? kažkas buvo kalbėta ta tema, bet dabar jau pasimečiau ir nieko nebežinau  ax.gif

Aš tai suprantu, kad jokių apribojimų nėra, juk jausmai būna ne vien šilti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 02 20, 11:52)

kalba tikrai ejo apie siltesnius -meile, svelnuma, siluma ir t.t., ir pan... bet dabar nebezinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 20 vasario 2009 - 12:00
Man tos knygos nerodo, parsisiunciau, bet kai atidaro raso, kad "Navigation to the webpage was canceled" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 20, 12:06)
Man tos knygos nerodo, parsisiunciau, bet kai atidaro raso, kad "Navigation to the webpage was canceled"  g.gif

hmm, tuoj paziuresiu
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 20, 12:10)
taip, patenkinta smile.gif kitinio neturejau  - diedas man itaise bodi ir pirko atskirai objektyva 18-200 mm su stabilizacija f/3.5-5.6

O tas objektyvas kam labiau skirtas fotkint? Tiesą sakant jau ką ką, bet apie objektyvus visai nenusimanau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 20, 13:06)
Man tos knygos nerodo, parsisiunciau, bet kai atidaro raso, kad "Navigation to the webpage was canceled"  g.gif

Man taip pat neparsiunčia jos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 20, 13:06)

Sveiki smile.gif
ir man nerodo
Atsakyti
sory merginos, nesuprantu kodel taip yra.gal pabandyt kuriai i pasta idet ar per skype? ta nuoroda istrinsiu
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 13:15)
sory merginos, nesuprantu kodel taip yra.gal pabandyt kuriai i pasta idet ar per skype? ta nuoroda istrinsiu

Taigi nieko baisaus, mes tik dėkingi tau už pastangas 4u.gif
Atsakyti