Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 12:09)
merginos, parsisiunciau Kelby knyga Digital Photography. ar ka nors domintu? iklelciau kur nors

aham noreciau blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 20 vasario 2009 - 11:18
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 20, 11:11)
lietuviskai?  blink.gif

nea, angliskai, bet ten pakankamai paprastai parasyta, man pasirode kad kiek suprantamiau negu digital photography for dummies. o gal galima butu i bloga ta knyga ikelt, bet toks kurios atsakingos turbut dar neprisijunge
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 10:09)
merginos, parsisiunciau Kelby knyga Digital Photography. ar ka nors domintu? iklelciau kur nors

Domina, domina ax.gif
Atsakyti
db bandau i megaupload uzsireginti, ten ir ikelsiu
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 12:09)

Mane domintų. bigsmile.gif
Duoma, smilkalai labai faini gavosi. thumbup.gif Aš tai neturiu tamsaus fono jokio, galvoju savaitgalį nusipirkti didelį juodą lapą fonui. g.gif
O su PS koregavai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 20 vasario 2009 - 11:27
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 11:09)

gaila anglu kalba,bet visa medziaga susyjusi su fotografavimu domina thumbup.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 20, 11:14)

ka cia dabar biggrin.gif
Atsakyti
Labas, visai nebespėju su jumis verysad.gif
Klausykit, vis skaitau apie photoshop'ą ir nusprendžiau, kad aš visai jo norėčiau. O kur jį gaut? jis juk mokamas, ar ne? g.gif

Atsakyti
pagaliau ikele
stai cia linkas
http://www.zshare.ne...90879953e6bd0b/

Teka, man Peperoni buvo atsiuntus PS, gal tu jos paprasyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 11:48)
Teka, man Peperoni buvo atsiuntus PS, gal tu jos paprasyk wink.gif

ok mirksiukas.gif

Peperoni, a peperoni flirt.gif gal tu galėtai man photoshopą atsiųst? rolleyes.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
toks klausimas man dabar iškilo dėl ND. įamžinam tik šiltus jausmus ar galima ir neigiamus? kažkas buvo kalbėta ta tema, bet dabar jau pasimečiau ir nieko nebežinau ax.gif
Atsakyti
as turiu PS tik pas mane senesne versija... ne pati naujausia... bet vartoti galima wink.gif jei kas norit ir turit Skype tai galiu atsiusti... mielkaa
Atsakyti