Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 11:24)
smile.gif  Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.
blush2.gif
user posted image

Kas man nepatinka, kad horizontas praktiškai per vidurį, nepaisant tos nuokalnės kairėje. Asmeniškai aš kirpiau apačią, nes dangus gražus ir jam skirčiau daugiau vietos nuotraukoje. Šiaip toks stilius man priimtinas wink.gif Faina smile.gif
Atsakyti
Egzo, idomi nuotrauka rolleyes.gif tik as apacios nurezciau gerokai, man per tamsu g.gif
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 20, 10:30)
sveikos.
nu reikia pagalbos is jusu, kas duos info. kokios dabar temos?  g.gif
kaip sekasi toliau profesionalet?  g.gif

bigsmile.gif sveika

pirmoje zinuteje yra ikelta nuoroda i bloga, ten visa reikalingiausia informacija kas ir kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 20, 10:01)
manes nenustebino visai biggrin.gif PS daro stebuklus smile.gif

kad ten a6 kaip supratau RAW daro stebuklus g.gif

QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 10:24)
Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.

Man įdomi, tik kad horizontas bevek vidury. Kirpk kad tos figūrėlės auksiniam ta6ke kuriam nors atsidurtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 20, 10:37)
kad ten a6 kaip supratau RAW daro stebuklus  g.gif

butent kai fotkinta su RAW galima net WB ant fotiko nereguliuot (aisku reguliuot geriau kad maziau darbo su PS butu ) nufotkini su raw, atidarai su PS ir iskart tau ismeta gausybe slankikliu kuriais iskart galima spalvos temperatura, sviesuma, kontrasta ir daugybe kitu taisymu atlikt
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 20, 11:37)
kad ten a6 kaip supratau RAW daro stebuklus  g.gif

Nu tep biggrin.gif Visi fotografai fotografuoja foto tik RAW pavidalu, nes JPEG foto gali ir nesigaut ar išdegt kasnors.
Atsakyti
mirksiukas.gif aciu uz komentarus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 10:24)
smile.gif  Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.
blush2.gif

Pritariu issakytom nuomonem, kad pergaug zemes (to juodo ploto), as kirpciau. 4u.gif
Atsakyti
aš radau,kad RAW ne visi fotoaparatai palaiko unsure.gif maniškio sarase nera verysad.gif
http://www.adobe.com.../cameraraw.html
Atsakyti
merginos, parsisiunciau Kelby knyga Digital Photography. ar ka nors domintu? iklelciau kur nors
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 20, 08:58)
Tai kaip suprantu tu visiškai patenkinta savuoju 40D?  smile.gif  O kitinį jo objektyvą turi? Kaip jis?

taip, patenkinta smile.gif kitinio neturejau - diedas man itaise bodi ir pirko atskirai objektyva 18-200 mm su stabilizacija f/3.5-5.6

siaip viska turiu, kad galeciau tobulet, ale vat . . .. . . vis kazkaip neprisiruosiu pakankint aparato blush2.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 20 vasario 2009 - 11:18
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 20, 10:05)

Pirma noreciau paklausti, ar yra kokia temele, kur butu dedamos tik nuotraukos ir butu tik ju aptarimas, be jokiu plepalu  ax.gif Nes kadangi prirasot ziauriai daug,ir atkapstyti foto ir ju aprasyma ziauriai uzima daug laiko. Beto vakar idetos foto jau istrintos  unsure.gif Kaip sakant - traukinys .... nelaukia blush2.gif

yra n forumo be sm, kur foto praktiskai tik ir aptarinejamos mirksiukas.gif o jei cia plepalai nepatinka -gal neskaityt, o ieksot tik fotkiu tongue.gif 4u.gif
QUOTE(Stikline @ 2009 02 20, 10:36)
Kas man nepatinka, kad horizontas praktiškai per vidurį, nepaisant tos nuokalnės kairėje. Asmeniškai aš kirpiau apačią, nes dangus gražus ir jam skirčiau daugiau vietos nuotraukoje.

as irgi kirpciau apacios drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 20, 11:09)
merginos, parsisiunciau Kelby knyga Digital Photography. ar ka nors domintu? iklelciau kur nors

lietuviskai? blink.gif
Atsakyti