Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Kaktuke @ 2009 02 19, 19:18)
kaip noreciauas tokia rami buti del veidrodinio rolleyes.gif

as esu realiste gyvenime, o ne svaigule blush2.gif tongue.gif o be to ir mano turimas fotikas tikrai neprastas mirksiukas.gif as jo muiline nevadinu -liezuvis neapsivercia tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 02 19, 21:03)
o jus pastebejot, kad jausmu albume daugiau nei puse nuotrauku su tamsiu fonu  ... j/b ... man jausmai kazkaip su ryskiom sviesiom spalvom asocijuojasi  rolleyes.gif  g.gif

aha, pastebejau -ir man keista cool.gif
Atsakyti
Sadi, skirtumas nerealus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 20, 09:15)
as esu realiste gyvenime, o ne svaigule blush2.gif  tongue.gif  o be to ir mano turimas fotikas tikrai neprastas mirksiukas.gif as jo muiline nevadinu -liezuvis neapsivercia tongue.gif  lotuliukas.gif
aha, pastebejau -ir man keista cool.gif

mano fotikas turbut lygiai toks pat neprastas, bet as vis tiek svaigstu apie veidrodi blush2.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 02 20, 09:33)
Sadi, skirtumas nerealus  blink.gif

tai va tam ir reikalingas PS, kartais uztenka perleisti per auto korekcijas, kaip cia kazkuri sake ir foto iskarto atsigauna thumbup.gif

pilnas albumas nuotrauku photo.gif kritikai, kodel niekas nekritikuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 02 19, 14:57)
Vilniuje tai cia daug kas rekomenduoja nesti.

as Kaune doh.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 14:58)
as pati valiau - pagal instrukcija smile.gif pavyko puikiai smile.gif

g.gif ai, gal as i taisykla kokia nunesiu g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 02 20, 02:18)
skaitau pirmas pažengusių temas. čia būtų į temą apie nuotraukų gražinimą. Nesitikėjau kad toks skirtumas gali būt  blink.gif

manes nenustebino visai biggrin.gif PS daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
Sadi idetas pavyzdys su RAW nerealus. as pati fotkinau auto su RAW, viskas gavosi kuo puikiausiai,pasirodo, nustacius taimeri, reikejo paspaust mygtuka ir tada begt atsisest ir fotikas nustato ekspozicija pagal fona, o pries tai buvau darius kad atsisedu ir tada paspaudziu mygtuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Pagaliau turiu D40 biggrin.gif Kaip as ji medziojau Kaune, cia jau atskira istorija doh.gif rolleyes.gif Noreciau istoti i jusu gretas.
Pirma noreciau paklausti, ar yra kokia temele, kur butu dedamos tik nuotraukos ir butu tik ju aptarimas, be jokiu plepalu ax.gif Nes kadangi prirasot ziauriai daug,ir atkapstyti foto ir ju aprasyma ziauriai uzima daug laiko. Beto vakar idetos foto jau istrintos unsure.gif Kaip sakant - traukinys .... nelaukia blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 02 20, 10:05)
Pirma noreciau paklausti, ar yra kokia temele, kur butu dedamos tik nuotraukos ir butu tik ju aptarimas, be jokiu plepalu  ax.gif
sveikinu su pirkiniu 4u.gif
mes dedam nuotraukas kritikai ir cia, ir i albuma, jei nenorim cia viesint per daug, bet jei nori i ta albuma patekti reikia ND atlikt 4u.gif pirmoje zinuteje viskas parasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 02 20, 11:17)
labas rytas  4u.gif
sveikinu su pirkiniu  4u.gif
mes dedam nuotraukas kritikai ir cia, ir i albuma, jei nenorim cia viesint per daug, bet jei nori i ta albuma patekti reikia ND atlikt  4u.gif pirmoje zinuteje viskas parasyta  mirksiukas.gif

aciukas uz paaiskinima, baigsiu skaityt fotiko instrukcija ir kad galeciau dirbti pilnu tempu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 02 19, 18:42)
hihihi.gif as cia apie melyna vezimuka uz sernu uztvaro

blush2.gif ne mano blush2.gif del to nejo patraukti is kadro blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.
blush2.gif
user posted image

Atsakyti
sveikos.
nu reikia pagalbos is jusu, kas duos info. kokios dabar temos? g.gif
kaip sekasi toliau profesionalet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 02 20, 10:24)
smile.gif  Idedu nuotraulkyte jusu kritikai.
blush2.gif

man patinka, kad zmoniu konturai aiskiai matosi. man noretusi zemes daugiau pakirpt ir parodyt daugiau dangaus g.gif
JulieTa, jei klausi apie ND, tai tema Jausmai wink.gif
Atsakyti