Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Duoma @ 2009 02 19, 15:54)
ačiū labai visoms.  thumbup.gif  blush2.gif
Šiandien žadėjau po mokyklos pafotografuot vėl, bet nesninga.  doh.gif
Peperoni, ne, neturiu.  schmoll.gif

ok - tuoj issiusiu smile.gif

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 19, 17:09)
aisku viskas.reik paciai viska isbandyt biggrin.gif
gerai cia parasei
Del olo nuotraukos tai man graziau ziurisi ta tamsesne nei tvarkyta/kur Peperoni tvarke/nezinau kodel blush2.gif
Rico nespejau nuotrauku paziureti jau istrynei verysad.gif
tiesa Peperoni kaip valoma ta matrica.labai suintrigavai kai parasei,kad pagal instrukcija pati isvalei  wub.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 02 19, 17:31)
juokingas klausimas man reikejo isverst 3 ir 4 pamokas?kazi jei taip tai kodel as pirma 4 isverciau mastau.gif nes 5 tai jau yra isversta  blush2.gif ar kazkas kitas 3 vercia? g.gif

tau reikejo 3 ir 4 biggrin.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 02 19, 17:45)
nebaltas daiktas su balto priemaišom baltame fone tongue.gif

kaip padaryti foną lygų? matosi sulankstytos medžiagos klostės  g.gif

ruste labai gerai thumbup.gif wub.gif klostes tai nuklonuot lengviausia... dar galima bandyt kreives stumdyt....
va del tokiu dalyku PS BUTINA moket nors kiek naudotis... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 vasario 2009 - 19:20
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 19:19)
1.tau reikejo 3 ir 4  biggrin.gif
2.va del tokiu dalyku PS BUTINA moket nors kiek naudotis...  cool.gif

1. mastau.gif geras gerai cia as blush2.gif bet prisipazinsiu kad biski uztruksiu,nes siuo metu esu susikoncentravus ties teisem ir mazai laiko lieka doh.gif apie fotografavimo tobulejimus is vis ner kalbos sad.gif
2.nu va ir as nemoku verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, prabegom perziurejau tema (neturiu daug laiko, su mazaja gulim ligoninej verysad.gif ), didziausi sveikinimai Stiklinei, Peperoni ir Peledikei uzemus garbingas vietas 4u.gif Visi darbai originalus ir tikrai verti pagyru, taigi sveikinu visas ir visus 4u.gif Mano lasiukai buvai: "Metaliniai lašiukai", "Rūgštu ir gaivu smile.gif" ir "Orchidėjos užuovėjoj". Nz ar spesiu jausmu temoj sudalyvauti verysad.gif , tiek neigiamu emociju ligoninej prisiziurejau, kad jausmu tema siandien tik tokia ir isivaizduoju doh.gif

Sveikateles visiems jusu pipiriukams 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 19, 18:30)
nu net susimasciau apie ka , bet cia yra Mudchute ferma

hihihi.gif as cia apie melyna vezimuka uz sernu uztvaro

Vasaraite, as turbut trenkta boba bet kai gulejom su vaikais (abiem doh.gif ) ligoninej kai pradejo geret variau su fotiku doh.gif tokioj vietoj emocijos buna 100kart stipresnes kas tai bebutu ar gimdymas, ar liga...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
p.s. cia ne tiek kritikai kiek pvz.. ir daryta daugiau kaip pries metus tai kokybes taip kaip cia pasakius... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 19, 18:33)
Ruste,cia as tik pabandziau,tai taip jau butu per rysku,ane?
Neuzmetykit akmenim,cia tik del bendro vaizdo pabandziau pazaisti blush2.gif
Jetus kaip skiriasi spalvos unsure.gif

oi visiai gi gražu man smile.gif
tas baltumas pagyvina foto.

o kaip pats kadras?

QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 19:19)
va del tokiu dalyku PS BUTINA moket nors kiek naudotis...  cool.gif

taigi stumdžiau tas "kūrvas" nelabai gavosi, čia daugiau su šešėliais ir su spalvų balansu žaidimas buvo.

mokausi tskant smile.gif
Atsakyti
kadangi šiandien snaigių nesulaukiau, tai pasiemiau iš kažko įdėją (atsiprašau) ir nusprendžiau pafotografuot dūmus.
Nu sakyčiau visai neblogai gavosi. Esu patenkinta. biggrin.gif
Ypač šitoj dūmai man labai gražūs.
user posted image

Šitoj medžiaga fone biški matos. doh.gif
Bet aišku galima ją panaikint, bet ai, tingiu. lotuliukas.gif
user posted image

Beje, nusprendžiau, kad vis dėl to nedalyvausiu tam mokyklos konkurse. Pirma, tai aš nesuprantu esmes to konkurso.
Man sakė, kad galbūt po to rinks geriausią.
Nu bet kažin. Tai nemanau, kad yra reikalo nešt nuotraukas kad jos stende kelis savaites pabūtų. : )

Žūžū, geras reportažas. thumbup.gif Man pirmoji labiausiai patinka. : )
Atsakyti
Vasaraite - sveikatos jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif Duoma, nu labai neblogai smile.gif
Atsakyti
Zuzu, nelinksmos akimirkos verysad.gif

Duoma, neblogi bandymai su dumais thumbup.gif
Atsakyti
o jus pastebejot, kad jausmu albume daugiau nei puse nuotrauku su tamsiu fonu ... j/b ... man jausmai kazkaip su ryskiom sviesiom spalvom asocijuojasi rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
oj kaip faina... ir as uzsimaniau dumus pafotkint doh.gif papasakokit kokiu nustatymu mazdaug reikia? ax.gif kaip pasiruosti viskam ax.gif
Atsakyti
Visų pirma, sveikinu nugalėtojus konkurso. Labai daug ir gražių darbelių buvo. Aš nespėjau sudalyvaut ir temos porą dienelių net negalėjau paskaityt blush2.gif . bet prie foto truputį darbuojuos ir noriu parodyt kokį grožį teko fotkint:

user posted image
Atsakyti
Peperoni minėjai, kad pati valei matricą. Naudojai kažkokius spec. valymo prietaisus, skysčius ?
Atsakyti