Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 15:17)
olo, o as galvojau, kad vienas is tavo darbu -tai ta stikline pieno ax.gif  tongue.gif

Prisipazinsiu, kad buvo minciu piena panaudoti, bet nespejau.

Papildyta:
Dar prisiminau. Kad atspindetu sviesa nuo lempos, prie kartono gabalo priklijavau kepimo folija. Blizge dalim i isore. Lasus apsvieciau is kaires puses o kartona pastates buvau is desines krano puses.
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 14:06)
Ale kai Ruste dejo, tai nunese, net Supermamos posta, uzdaranti tema...  lotuliukas.gif  thumbup.gif

žinok aš pati nustebau.
susidedu šitas temas į favoritus, žiūriu, ko čia ta mano paskutinė žinutė ir niekas po manęs nerašo... g.gif

o va čia kaip gaunasi tongue.gif

realiai galiu ir atrakinti seną temą ir kalbėtumėmės iki 300 lapų tongue.gif (realiai, kitą dieną užsirakintų vėl automatiškai)
Atsakyti
Peproni, ačiū, kad pasiūlei, bet bandysiu iškart PS prisijaukinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 18, 15:12)
Ai , nu mergos, rimtai - tu ideju gi ne fontanai ir pas mane...  unsure.gif  sedziu ir parinuos, kad nieko nesugalvoju... tiksliau tai, ka sugalvojau - jau tupi albume...  velgi nespejau...  unsure.gif

Ai ir pamirsau pagirt nepanaudotas Jurinos idejas  thumbup.gif  va cia tai zmogus su fantazija  blink.gif  anakart stebino su kiausiniais - dabar su lasiukais  thumbup.gif  man mergyte su vandens lasiukais labiausiai patiko...  thumbup.gif

ačiū, aš jau pagalvojau kad visišką nesamonę įdėjau ax.gif
be to nereikia super fantazijos fotkint įvairias kūno dalis pritaikant reikiamai temai rolleyes.gif , vat sugalvot kažko tokio nerealaus, arba atvikščiai labai realaus ir paprasto , bet pateikt įspūdingai kokybiškai, kabinančiai, va čai tai menas ir talentas...
Rasytce aš irgi pagal šitą knygą bandau psžinditnis su PS
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 18, 13:25)
as su PS ar kita kokia program praktiskai ir tik pradziamoksle -apkarpau, pasarpinu, levelsus pastumdau -ir visas mano darbas..na dar koki s nereikalinga galiu nuklonuot  ax.gif toli dar iki kai kuriu cia esanciu mirksiukas.gif

kad tam PS daugiau ir nieko nėra smile.gif jei nekalbam apie fotomontažus. Nuotraukos apdirbimui visiškai pakanka šių veiksmų thumbup.gif

aš tai mokausi dirbt su PS bandymų būdu - atsidarau nuotrauką ir bandau visus įrankius iš eilės smile.gif Taip ir levels išmokau ir curves. Dar labai geras dalykas replace color ir selective color. Kuo daugiau bandau, tuo geriau išmokstu thumbup.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 02 18, 13:52)
daba kalbant apie PS naudojimą nenaudojimą  ax.gif  aišku, gerai foto reikalinga gera kokybė (jei nėra kokybės, tai jokia programa jos nepridės). bet kokybišką fotografiją labai labai puošia PS, ypač publikuojant internete.

visiškai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
anksčiau irgi rėkiau kad svarbu išmokt gerai fotografuot, o ne PS daryt nuotraukas. Bet kai pamačiau kaip PS gerina nuotraukas tai bigsmile.gif Aišku nekalbu apie kažko daklijavimą, montavima, piešimą ar pan. Bet tie Image Adjastments menių punktai tai gėris.
Atsakyti
Rasytce pažiūrėjau tavo nuotraukas, karūnėlė visiškai padori thumbup.gif
dar patiko antras obuoliukas, o spalvotose nuotraukose blogai įžiūriu pati veiksmą, man spalvą užgožia vandenį.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 15:26)
Rasytce pažiūrėjau tavo nuotraukas, karūnėlė visiškai padori  thumbup.gif
dar patiko antras obuoliukas, o spalvotose nuotraukose blogai įžiūriu pati veiksmą, man spalvą užgožia vandenį.

taip - norejau spalvoto vandens, bet kad viskas ir dingo tame fone doh.gif

aciuks.gif dekui, kad perziurejai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 18, 16:46)
taip - norejau spalvoto vandens, bet kad viskas ir dingo tame fone  doh.gif

aciuks.gif dekui, kad perziurejai smile.gif

visada prašom hi.gif , pačiai labai nesmagu jei nekomentuoja foto, bet aš kaip ir nemoku komentuot išskyrus patinka, "nepatinka" (nedrįstu sakyt), gražu/negražu ir man atrodo na ką aš galiu pasakyt apie foto jei tik antras mėnuo kaip laikau savo rankose aparatą su kuriuo nutariau gyliau kasti į fotografiją blush2.gif
Atsakyti
Pagaliau galiu prie kompo pasedeti karsta.gif
Jei dar kam idomu tai pasakysiu,kad skandinau savo vos gyva pirmaji skaitmenini fotika.Dar ir batereike pasikroviau,nes su vyru nusprendem,kad butu fainai,jei zoomas butu islindes,bet deja,po keliu puodeliu vandens jis ilindo atgal doh.gif Fotografavau vonioje ant juodo popieriaus lapo.Vanduo is duso.Viena nebuciau taip padarius.Beje ideja irgi vyro,as turejau kita,bet paliksiu kitam kartui.Tai tiek. blush2.gif Esu labai,labai laiminga,kad visos 3 mano nuotraukytes buvo ivertintos. wub.gif Aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 18, 17:02)
Pagaliau galiu prie kompo pasedeti karsta.gif
Jei dar kam idomu tai pasakysiu,kad skandinau savo vos gyva pirmaji skaitmenini fotika.Dar ir batereike pasikroviau,nes su vyru nusprendem,kad butu fainai,jei zoomas butu islindes,bet deja,po keliu puodeliu vandens jis ilindo atgal doh.gif Fotografavau vonioje ant juodo popieriaus lapo.Vanduo is duso.Viena nebuciau taip padarius.Beje ideja irgi vyro,as turejau kita,bet paliksiu kitam kartui.Tai tiek. blush2.gif Esu labai,labai laiminga,kad visos 3 mano nuotraukytes buvo ivertintos. wub.gif Aciu jums 4u.gif

fotoapartų kankintoja dirol.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 02 18, 16:05)
fotoapartų kankintoja  dirol.gif  biggrin.gif

Aha blush2.gif
Atsakyti
as jausmams turut nieko nepadarysiu doh.gif blush2.gif taip tingisi fotkint blush2.gif butent siuo momentu vaikas vaiksto aplnk ir sako, mama, einam fotkytis lotuliukas.gif ir kad nori lipt ant stalo doh.gif bet nuotaikos ner smile.gif

reikejo mum tuos jausmus koki balandi daryt, butu tikras pavasaris jau wub.gif o dabar nyku, tamsu, tas sniegas, fui blush2.gif
Atsakyti