Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(Žūžū @ 2009 02 19, 17:21)
gal mano monitorius meluoja, bet seseliai man lb melyni ax.gif o kairej lyg isdegimai...reikejo pakalbint ciucka atsisukt i saulytes puse, nes niekada nebus taip kad seselyje snukutis bus ryskus/sviesus o baltas fonas neisdeges..

nu ne seselis ten buvo specialiai ejau ant saules... tik kad saule is sono ne gale manes... g.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 02 19, 17:56)
Mielka,koks tavo suniukas fainas wub.gif Ir dar nelabai supratau,tai tu kambari nusistatai vius parametrus ir tada eini i lauka fotkinti?

aciu mirksiukas.gif jo as fotkinu ant M ir kambary nusistatau mazdaug kokie turi but... ir tada lekiam i lauka pafotkinu pakeiciu kazkiek parametrus vel pafotkinu... jei as lauke viska nusistatineciau tai uzusalciau ir as ir mano suva... biggrin.gif nes nelabai dar moku elgtis su M nesenei tik pradejau nagrinetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 19, 17:02)
Nespejau paskaityti  blush2.gif
na, tikrai man iki jusu visu dar labai labai toli... pradedu rimtai apie visiskai zaliu pradziamoksli galvoti.
vaikis mano, bet irgi nepastatysi kur reikia  blush2.gif kol fotika isemiau ir nubego, o tuscia rata fotografuoti irgi ne kas (kai laiko neturi kiek nori)

O tu negalvok,bet skaityk ir bandyk fotografuoti.Fotikas tavo neblogas,tikrai gali is jo daug ka islausti. mirksiukas.gif Ziuriu kuo daugiau sitam skyrelyje sedziu,tai tuo daugiau savo nuotrauku istrinu blush2.gif Vadinasi supratimo kazkiek davein i mano nelabai protinga galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 02 19, 16:09)
Rico nespejau nuotrauku paziureti jau istrynei verysad.gif

nieko nepraradai mirksiukas.gif gal kada ka nors idomaus turesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 02 19, 17:10)
nu ne seselis ten buvo specialiai ejau ant saules... tik kad saule is sono ne gale manes...  g.gif
aciu  mirksiukas.gif  jo as fotkinu ant M ir kambary nusistatau mazdaug kokie turi but... ir tada lekiam i lauka pafotkinu pakeiciu kazkiek parametrus vel pafotkinu... jei as lauke viska nusistatineciau tai uzusalciau ir as ir mano suva...  biggrin.gif nes nelabai dar moku elgtis su M nesenei tik pradejau nagrinetis  biggrin.gif

Aisku.Bet tai praktiskai iseina,kad visus nustatymus statai is naujo,juk namie tai neprisnigta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 19, 17:38)
Aisku... trinu lauk, kad vietos neuzimtu  ax.gif

Rico, vietos ar Tu parsysi viena zodi ar pridesi n*m nuotrauku nei padauges nei pamazes, juk kiekvienoj temoj yra ribotas zinuciu skaicius. o nuotraukyciu prasom netrynt, nes tai lieka kaip pvz ateinancioms kartoms tongue.gif Svarbiausia yra noras mirksiukas.gif o mokejimas ateina su laiku 4u.gif (arba jei neturi pakankamai uzsispyrimo - neateina niekada rolleyes.gif )
p.s. as irgi anksciau gyvenau SE smile.gif galbut vasara grisiu ax.gif o ten gal jusu phil&ted's melynas (jei neklystu is ratu)? mes turejom zalia hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 19 vasario 2009 - 17:20
man foto nerodo schmoll.gif rico pabandyk nueiti i musu albuma ten wb ir 3daiktai yra palikti viesam skilti manau bus geras pavydzys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 19, 18:16)
Aisku.Bet tai praktiskai iseina,kad visus nustatymus statai is naujo,juk namie tai neprisnigta lotuliukas.gif

tai kad as namie ir nefotkinu neziuriu ar gerai... nustatau kazkokiu ir jie pas man uzsifiksuoja kad ir isjungiu fotika... ir einu tada i lauka ir ziuriu ar gerai gaunas ar ne... jei ne tai kazkike pasukioju gal geriu... jei ne tai einu vel namo ir keiciu parametrus... ax.gif
Atsakyti
Skaitau, kad kelios merginos abejoja kuris geriau 40D ar 50D, tai as turiu 40D ir 50D turi tik daugiau pixeliu, naujesnis sensorius (neva turetu geriau fotkint rolleyes.gif ) ir procesorius naujesnis stovi, daugiau niekuom nesiskiria, taip kad kol kas neverta tikrai permoket daugiau pinigu vien del to, kad 50D naujesnis modelis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 02 19, 17:13)
nieko nepraradai  mirksiukas.gif gal kada ka nors idomaus turesiu  unsure.gif

Rico,tu nepyk mirksiukas.gif Juk tam ir dedam foto i cia,kad kiti pakomentuotu.Pvz.ta zalia foto,kur kambari,as nelabai supratau ka tu norejai ja parodyti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 02 19, 17:18)
tai kad as namie ir nefotkinu neziuriu ar gerai... nustatau kazkokiu ir jie pas man uzsifiksuoja kad ir isjungiu fotika... ir einu tada i lauka ir ziuriu ar gerai gaunas ar ne... jei ne tai kazkike pasukioju gal geriu... jei ne tai einu vel namo ir keiciu parametrus...  ax.gif

Nu toks vaizdas,kad Aleskoje gyveni lotuliukas.gif Tik nesupyk prasau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 19, 16:20)
Rico,tu nepyk mirksiukas.gif Juk tam ir dedam foto i cia,kad kiti pakomentuotu.Pvz.ta zalia foto,kur kambari,as nelabai supratau ka tu norejai ja parodyti bigsmile.gif

ner ko pykti ax.gif tik nemaniau, kad tai visiskas sh*** (nors ir matosi tiesiogine prasme tongue.gif )
o su zalia blush2.gif tik bandziau beveik tamsoj fotografuoti ir gavos sviesu blush2.gif na, man tai buvo naujas dalykas
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 02 19, 18:22)
Nu toks vaizdas,kad Aleskoje gyveni lotuliukas.gif Tik nesupyk prasau mirksiukas.gif

kodel? sniego daug? pas mus jo visada daug... ir as name gyvenu tai man islekt i kiema at sniego ner kas veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 02 19, 17:20)
Skaitau, kad kelios merginos abejoja kuris geriau 40D ar 50D, tai as turiu 40D ir 50D turi tik daugiau pixeliu, naujesnis sensorius (neva turetu geriau fotkint  rolleyes.gif  ) ir procesorius naujesnis stovi, daugiau niekuom nesiskiria, taip kad kol kas neverta tikrai permoket daugiau pinigu vien del to, kad 50D naujesnis modelis smile.gif

drinks_cheers.gif Va ir as apie tai galvoju.Skaiciau Efoto lygtais,kad tas sensorius nieko neduoda geriau nei 40D.Ir dar ten tokiu nelabai geru dalyku buvo prirasyta.Vienintelis pliusas,kad didelis LSD,tai patogu nuotraukas perziureti.O del tokio pribumbaso sitiek primoketi doh.gif
Atsakyti