Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(mielka @ 2009 02 19, 13:43)

ISO Speed: 640

1.va tavo atsakymas biggrin.gif sniegas blizgejo nuo saulytes, o tu toooooki ISo uzsistacius biggrin.gif doh.gif taigi maximum 200 reikejo wink.gif

2.pasiziurek kaip nustatyta ekspokorekcija,
3.F gali but ir 5.6, kad visas suniukas ryskus butu,
4. plius paziurek koks Metering mode pas tave nustatytas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 02 19, 13:43)
suo tai gal nieko spalvos... nors man dar gal kiek isplaukes... bet sniego visai nesimato... o jis taip graziai blizgejo nuo saulutes...

pas mane Nikon D80 va exif:

Focal Length: 59.9 mm
F-Number: F/4.2
Exposure Time: 0.0013 sec. 1/750
Metering Mode: Multi-segment
Exposure Program: Manual
ISO Speed: 640

O kam toks ISO? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 02 19, 13:46)
parodyti įdėti?
ar verta bandyti perfotografuoti?
beje "kaitinimo lempos" variantu gaunasi mėlynas atspalvis.
jei imu "dienos šviesos lempos" režimą, niekas nesikeičia  g.gif

nu jauciu, kad nieko nebus - fotikas automatiskai ta daro ir viskas... unsure.gif

QUOTE(Stikline @ 2009 02 19, 13:47)
Peperoni, apie Marką galvoji?  biggrin.gif

eik tu - is kur tie milijonai lotuliukas.gif doh.gif nebent sulauksiu laiko, kai tas Markas jau atgyvena bus ir atpigs biggrin.gif

siaip pasiziurejau - kiek anas tu tasku turi... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 vasario 2009 - 13:50
aj as cia prisiskaiciau rusiskam forume ir nusistaciau... ju tokios grazios nuotraukos gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 14:49)

eik tu - is kur tie milijonai  lotuliukas.gif  doh.gif  nebent sulauksiu laiko, kai tas Markas jau atgyvena bus ir atpigs biggrin.gif

O man galvą vis labiau skauda...ar pirkt canon 50d, ar kokį pigesnį ir objektyvą priedo g.gif siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 14:47)
2.pasiziurek kaip nustatyta ekspokorekcija,
4. plius paziurek koks Metering mode pas tave nustatytas wink.gif

o kokiu reikia? mazdaug?
Atsakyti
Dar biski patersiu !

Dar viena foto is sekmadieninio pasivaiksciojimo.

Ar ziurisi foto, jei taip debesis nukares is pacio kampo i apacia ?

user posted image
Atsakyti
wink.gif tai gal pas juos tamsokai buvo smile.gif
O šuo vietoje nusėdi? biggrin.gif

Turiu bėda... tiksliau ne, turiu 2 džiaugsmus: juodą šunį ir gražų vaiką lotuliukas.gif blush2.gif Bet bėda: abu nenusėdi smile.gif 3 džiaugsmas katė, tai bent ši tokia nieko, pozuoti nemėgsta, alia kur dings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 02 19, 14:54)
wink.gif tai gal pas juos tamsokai buvo smile.gif
O šuo vietoje nusėdi? biggrin.gif

aj ji pas man megsta pozuoti... seip trumpai sedi del to nusistatau namie visus parametrus kazkokiu ir lekiam i lauka... ten greit pasifotkinam ir vel atgal... paskui kai gausis vietoj nufotkint liepsiu begt suniui per sniega lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2009 02 19, 13:53)
O man galvą vis labiau skauda...ar pirkt canon 50d, ar kokį pigesnį ir objektyvą priedo  g.gif  siaubas  doh.gif

nu znk nezinau, ka tau ir pasakyt... ax.gif rolleyes.gif as manau, kad lyginciau tuos 2 fotikus ir ziureciau ar ju skirtumai funkcijose ir kainoj atperka tai, kad turetum objektyva biggrin.gif (tikiuos suprasi, ka cia sumaliau blush2.gif biggrin.gif )

QUOTE(mielka @ 2009 02 19, 13:54)
o kokiu reikia? mazdaug?

nu sunku man pasakyt - pasireguliuok, pazaisk su fotiku, kol gausi norima rezultata... ax.gif

Olo - nu man kazkaip nelabai tas debesis is kampo... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 vasario 2009 - 14:03
o mane nervina, kad mano vaikas pozuoja doh.gif tik pamato fotiką čyyyyzas, persikreipia visas ir lekia pažiūrėt "djaugo" iš kitos pusės doh.gif reikia fotkint kai nemato, nes kitaip sugadina visas foto biggrin.gif
Atsakyti
Olo, gal biški nukirpti viršaus reikėtų (nedaug). bet man dar ir šviesinti norėtųsi nuotrauka (ar šviesinti, ar kažką koreguoti, ns dabar man nesižiūri)
Atsakyti