Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

Olo - man pirma patiko, tokia minimalistinė thumbup.gif
antros iš pirmo žvilgsnio labai patiko mintis, bet ilgiau žiūrint kažkas ne taip..

RamuteS augintinės ryškios kaip iš katalogo kokio bigsmile.gif pirma ypač patiko kaip susigroja blizgi žuvelė su tamsesniu fonu thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 02 19, 11:37)
pas mane raso fokusavimas, auto, rankinis ir 9 tasku unsure.gif  gerai, pirmus du issiaiskinau, o paie 9taskus neraso nei mandresnej instrukcijoj doh.gif kaip juos isijunt -ten atskira taska gali pasirinkt ar kaip? kas zinot -neveidrodziuose kaip? g.gif

pas mane taip pat parašyta, bet realiai kiek išsiaiškinau, tas užrašas reiškia kad fotikas sugeba įsiminti iki 9 veidų. Pas mane yra "face detection" funkcija, tai va su ta funkcija gali pagaut 9 veidus. visiškai beprasmis dalykas, o rašo "9 taškų fokusavimas" doh.gif reklaminis triukas ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 19, 11:49)

pas mane taip pat parašyta, bet realiai kiek išsiaiškinau, tas užrašas reiškia kad fotikas sugeba įsiminti iki 9 veidų. Pas mane yra "face detection" funkcija, tai va su ta funkcija gali pagaut 9 veidus. visiškai beprasmis dalykas, o rašo "9 taškų fokusavimas"  doh.gif reklaminis triukas ir tiek

aha, pas mane irgi yra tas... iki 8 veidu gali rast raso instrukcijoj mirksiukas.gif
pas mane is vis visokiu nesamoniu prikista lotuliukas.gif pvz smile detection -randa visus issisiepusius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dar gali nusistatyt kokio lygio sypsenos ieskot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 19, 11:55)
aha, pas mane irgi yra tas... iki 8 veidu gali rast raso instrukcijoj mirksiukas.gif
pas mane is vis visokiu nesamoniu prikista lotuliukas.gif pvz smile detection -randa visus issisiepusius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif dar gali nusistatyt kokio lygio sypsenos ieskot doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif mirk is juoko doh.gif biggrin.gif

RamuteS - jau kokios zuvytes... wub.gif man trecia labiausiai - ryski, kompoziciskai sauni ir spalvos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dėl fokusavimo taškų aš supratau kad pasirinkus taškinę fokusavimo zoną gali parinkt vieną iš šių zonų reikiamo objekto fokusavimui, dėl veidų nžn.
Atsakyti
cia kazkas verkia del 5 tasku fokusavimo, pas mane tik trys verysad.gif biggrin.gif

Labai patiko Duomos snaiges wub.gif bigsmile.gif

ir Ramutes zuvytes wub.gif trecia labiausiai wub.gif ketvirtajai gal mazoka vietos plaukt i prieki smile.gif
Atsakyti
RamuteS gražios žuvytės, ir man rodos gerai pavyko nufotkint .
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 19, 10:49)
pas mane taip pat parašyta, bet realiai kiek išsiaiškinau, tas užrašas reiškia kad fotikas sugeba įsiminti iki 9 veidų. Pas mane yra "face detection" funkcija, tai va su ta funkcija gali pagaut 9 veidus. visiškai beprasmis dalykas, o rašo "9 taškų fokusavimas"  doh.gif reklaminis triukas ir tiek

Tai pas mane toks pat fotikas, va irgi galvojau kokia praktiska nauda, kad veidus randa g.gif fokusuoja geriau? bet ne visada -jau pamaciau...

O zuvytes tikrai grazios, jau ir fokusa nuotraukose iziurejau rolleyes.gif akmenukus istyrinejau blush2.gif

Ir pamirsau pagirti Duomos snaiges, net negalvojau, kad plastmasines blush2.gif

Kiek man dar toli iki jusu "pradinuku" lygio ax.gif
(vis galva suku ar eit pasportuot,ar vakarykstes nuotraukas susikelti ir ziureti) reik eit laukan turbut, pakils nuotaika
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 02 19, 12:49)
Olo - man pirma patiko, tokia minimalistinė  thumbup.gif
antros iš pirmo žvilgsnio labai patiko mintis, bet ilgiau žiūrint kažkas ne taip..

RamuteS augintinės ryškios kaip iš katalogo kokio  bigsmile.gif pirma ypač patiko kaip susigroja blizgi žuvelė su tamsesniu fonu  thumbup.gif

idomiai cia su tais veidais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 02 19, 12:01)
cia kazkas verkia del 5 tasku fokusavimo, pas mane tik trys verysad.gif  biggrin.gif

verysad.gif liudesys tikrai...

vat naujesniuose fotikuose yra 11, 19 tasku, o Canon Marke pvz. 19 kryžiaus tipo taškų ir 26 papildomų fokusavimo taškų. ... blink.gif (kaip ten jie skaiciuojas nz\ - istraukiau is neto... ax.gif )
Atsakyti
peperoni, cia dar nieko tas sypsenu radimas..ale gali ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir besisypsancio nufotkinus su smailu padaryt tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Jurina @ 2009 02 19, 11:59)
Dėl fokusavimo taškų aš supratau kad pasirinkus taškinę fokusavimo zoną gali parinkt vieną iš šių zonų reikiamo objekto fokusavimui, dėl veidų nžn.

pas mane tik galima pasidaryt fokusa toki maziuka kvadraciuka ir mygtuku pagalba nuvaziuot, kur reikia po ekrana mirksiukas.gif bet ten tikria daugiau nei 9 pozicijos g.gif zodizu, vel ne tas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 02 19, 12:06)
*peperoni, cia dar nieko tas sypsenu radimas..ale gali ir lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir besisypsancio nufotkinus su smailu padaryt tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

**pas mane tik galima pasidaryt fokusa toki maziuka kvadraciuka ir mygtuku pagalba nuvaziuot, kur reikia po ekrana mirksiukas.gif  bet ten tikria daugiau nei 9 pozicijos g.gif zodizu, vel ne tas doh.gif  lotuliukas.gif

* dieve dieve - 21 amzius cool.gif biggrin.gif tipiskai amerikieciu rinkai skirta biggrin.gif ai, va dar japonai megsta viska pleskint reik nereik lotuliukas.gif doh.gif

**jei teisingai supratau - tai cia labai naudinga funkcija tada g.gif: tai ten kur pastumi ta kvadraciuka - toj vietoj ir fokusuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 12:08)

**jei teisingai supratau - tai cia labai naudinga funkcija tada  g.gif: tai ten kur pastumi ta kvadraciuka - toj vietoj ir fokusuoja?  g.gif

taip -sitas man patinka thumbup.gif thumbup.gif aha, ten ir fokusuoj -tik jau siauriau ryskumo zona buna mirksiukas.gif
Atsakyti