Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 16 tema

QUOTE(ediper @ 2009 02 19, 10:44)
o su kokiu obj.tu darei tas naktines?
mano pagr. liga tiek gatves,tiek peizazines foto,kad noriu viska sutalpinti i kadra,o obj.tai ne paveza tiek  doh.gif
pas mane berods 8 taskai,bet as juos kol kas tik portretams kaitalioju ir tai jei speju  biggrin.gif

smagu girdeti  smile.gif maniske irgi su tempa 2-i dienos,nei is sio nei is to,nsuprast su tai vaikais  unsure.gif

nu tos naktines - tai su kitiniu, nes jis daug daugiau talpina, nei 50-ukas.... ax.gif
o fukusavimo taskus as dabar naudoju visada... be ju niekur jau biggrin.gif miesta fotkinant tai kaip tik patogu juos naudot - gi kol pasistatai stova, kol nusireguliuoji, kol ka - tai tie taskai jau belieka baika irnesakyk.gif biggrin.gif

Sveikateles abiem mergytem 4u.gif

Rico - fokusavimo taskus turi ne visi fotoaparatai... ax.gif reik ziuret instrukcijoj, ar jie yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 19 vasario 2009 - 10:53
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 11:50)
nu tos naktines - tai su kitiniu, nes jis daug daugiau talpina, nei 50-ukas....  ax.gif
o fukusavimo taskus as dabar naudoju visada... be ju niekur jau  biggrin.gif  miesta fotkinant tai kaip tik patogu juos naudot - gi kol pasistatai stova, kol nusireguliuoji, kol ka - tai tie taskai jau belieka baika irnesakyk.gif  biggrin.gif
Sveikateles abiem mergytem  4u.gif
Rico - fokusavimo taskus turi ne visi fotoaparatai...  ax.gif  reik ziuret instrukcijoj, ar jie yra smile.gif

as 50-uka kol kas pritaikau tik portretams,kazin kam dar jis gali but naud.? makro ir nesigauna man su juo doh.gif
man pasirode,kad ten fotografuota pritupus blush2.gif tai tu trikoji taip zemai nuleidus buvai?
sorry uz tiek kvailu klausimu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, gal jus galit man, zioplai paaiskint kas yra kitinis objektyvas blush2.gif sitiek laiko temoj sedziu o issiaiskint neissiaiskinu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 19, 12:07)
merginos, gal jus galit man, zioplai paaiskint kas yra kitinis objektyvas blush2.gif sitiek laiko temoj sedziu o issiaiskint neissiaiskinu doh.gif

jeigu aš teisingai suprantu tai skaitos universalus objektyvas kuris yra komplekte su kūnu, galima žinoma ir atskirai pirkt. Paprastai jie yra nebrangūs ir ne super kokybiški, bet pirmam laikui tikrai pakanka, žinoma priklausomai nuo poreikių.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kit_lens
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 19 vasario 2009 - 11:17
QUOTE(ediper @ 2009 02 19, 11:05)
as 50-uka kol kas pritaikau tik portretams,kazin kam dar jis gali but naud.? makro ir nesigauna man su juo doh.gif
man pasirode,kad ten fotografuota pritupus  blush2.gif tai tu trikoji taip zemai nuleidus buvai?
sorry uz tiek kvailu klausimu  blush2.gif  4u.gif

jo - stovas buvo neiskeltom kojelem - tai nzn kiek cia tu cm nuo zemes, gal koks 50-60... g.gif

Makro su juo sunkiai pafotkinsi - jo minimalus fokusavimo atstumas 45 cm... as irgi daugiausia portretukus fotkinu, va tas merginas su gelem, esu ir peizaza fotkinus - bet labai jau siauras kampas... siaip dazniau jis pas mane uzdetas dabar , nei kitinis...

QUOTE(almantė_k @ 2009 02 19, 11:07)

Kitinis - nuo anglisko zodzio kit smile.gif tai tas objketyvas, kuris buna kartu su fotiku parduodamas - ir aisku ne pats geriausias biggrin.gif jis siaip universalus toks, bet didele kokybe nepasizymi smile.gif maniskis standartinis canono kitas - 18-55 mm smile.gif
Atsakyti
Duoma, snaigės tai labai labai šaunios. wub.gif
Olo, merginos lyg jau viską pasakė dėl Tavo foto, man belieka pritart. biggrin.gif
Belly, žuvytę reiktų perfotografuot. smile.gif

Atsakyti
aciu uz paaiskinima, o as galvojau kad cia kazkas baisiai prabangaus ir gero doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Stai ir manosios augintines smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
RamuteS tavo pirma ir trecia zuvytes nerealios wub.gif atrodo kaip po vandeniu fotkinta butu
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 10:50)

Rico - fokusavimo taskus turi ne visi fotoaparatai...  ax.gif  reik ziuret instrukcijoj, ar jie yra smile.gif

pas mane raso fokusavimas, auto, rankinis ir 9 tasku unsure.gif gerai, pirmus du issiaiskinau, o paie 9taskus neraso nei mandresnej instrukcijoj doh.gif kaip juos isijunt -ten atskira taska gali pasirinkt ar kaip? kas zinot -neveidrodziuose kaip? g.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 19, 11:34)
Stai ir manosios augintines  smile.gif

blink.gif thumbup.gif tirkia labai neblogai thumbup.gif ypac 1 ir 3 -va sitos tai man tirkia super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 19, 12:34)

Trečia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 02 19, 12:34)

oho kaip graziai! mes pan.sama irgi turim... kai MB sutvarkys akvariuma,reix ir man pabandyt fotkint,bet jauciu kad sudetinga g.gif
Atsakyti