labas
Duoma, nu tu pavarai nerealios snaiges, galvojau ir as, kad plasmasines is pradziu
Olo, man antroji butu labai labai, jei daugiau ryskumo joje butu
bandziau vakar su M fotkint ir lauke sutemus buvau isejus, reiks kelt i kompa ir ziuret ar kas gavosi
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 10:58)
Labas rytas
dar pries kelis menesius butumet nusvaige nuo tokiu foto, kaip olo idejo, o dabar kabinejates
dar pries kelis menesius butumet nusvaige nuo tokiu foto, kaip olo idejo, o dabar kabinejates
O vat nuo Duomos snaigių tai rimtai nusvaigau iš nuostabos, kad taip įmanoma
QUOTE(Stikline @ 2009 02 19, 10:03)
O vat nuo Duomos snaigių tai rimtai nusvaigau iš nuostabos, kad taip įmanoma
jo snaiges tikrai super as iskart prisiminiau tas foto, kur kazkada buvau idejus is 2photo.ru - ten isvis sniega buvo su makro fotkintas - tai kaip kokie griuvesiai atrode viskas neitiketina, kad gamta sukuria tokias tobulas formas
Labas rytas
kam pažadėjau, tai papasakosiu kaip trijų daiktų namų darbą dariau
pirmiausia rinkausi pačius daiktus, kurie būtų pakankamai skirtingų spalvų, kad galėčiau atrinkti kas į ką susifokusavo.
pirma tai buvo trys maži minkšti žaisliukai, tada mažutės Lego kaladėlės, kol priėjau prie išvados, kad jos per mažos, ir pasirinkau žaislinius rutulius, jie maždaug nedidelio apelsino dydžio.
tada sudėliojau vieną po kito įstrižai, kad niekas nieko neužstotų.
pagalbon atėjo stalinė lempa su taupančia lempute, nes tokios lemputės yra šviesesnės nei paprastos.
kadangi fotografavau ant sofos sudėtus daiktus, paprasčiausiai ėmiau fotografuoti įvairiais atstumais, keisdama zoomą, net įsijungdama makro režimą, ir taip pat keisdama atstumą tiek su zoomu, tiek fiziškai.
gavosi N kiekis kadrų, kuriuos perkėlius į kompiuterį atrinkau, kuriame kas susifokusavo.
realiai tai nebuvo tikslus žinojimas, kad va čia į pirmą dariau, o va čia į antrą.
daugiau atsitiktinis...
bet perdarydama trečiąjį variantą su kamuoliais, daug maž žinojau, kur gausis fokusas.tik su trečiuoju daiktu buvo sudėtingiau, bet pavyko...iš niolikto karto...
gal, jum, turinčiom kitokius fotoaparatus su besikeičiančiom diafragmom ir kitais reguliuojamais nustatymais, ir juokingas toks mano žaidimas, bet va vis tik įmanoma, kažkas ir iš muilinės
jei labai labai nori
kam pažadėjau, tai papasakosiu kaip trijų daiktų namų darbą dariau
pirmiausia rinkausi pačius daiktus, kurie būtų pakankamai skirtingų spalvų, kad galėčiau atrinkti kas į ką susifokusavo.
pirma tai buvo trys maži minkšti žaisliukai, tada mažutės Lego kaladėlės, kol priėjau prie išvados, kad jos per mažos, ir pasirinkau žaislinius rutulius, jie maždaug nedidelio apelsino dydžio.
tada sudėliojau vieną po kito įstrižai, kad niekas nieko neužstotų.
pagalbon atėjo stalinė lempa su taupančia lempute, nes tokios lemputės yra šviesesnės nei paprastos.
kadangi fotografavau ant sofos sudėtus daiktus, paprasčiausiai ėmiau fotografuoti įvairiais atstumais, keisdama zoomą, net įsijungdama makro režimą, ir taip pat keisdama atstumą tiek su zoomu, tiek fiziškai.
gavosi N kiekis kadrų, kuriuos perkėlius į kompiuterį atrinkau, kuriame kas susifokusavo.
realiai tai nebuvo tikslus žinojimas, kad va čia į pirmą dariau, o va čia į antrą.
daugiau atsitiktinis...
bet perdarydama trečiąjį variantą su kamuoliais, daug maž žinojau, kur gausis fokusas.tik su trečiuoju daiktu buvo sudėtingiau, bet pavyko...iš niolikto karto...
gal, jum, turinčiom kitokius fotoaparatus su besikeičiančiom diafragmom ir kitais reguliuojamais nustatymais, ir juokingas toks mano žaidimas, bet va vis tik įmanoma, kažkas ir iš muilinės
jei labai labai nori
Ruste, tikrai nejuokinga... kaip tik pagarbos vertas darbas
Kaip tavo maziukes sveikata?
as pati tik po to pasivaiksciojimo vakariniam Kaune susivokiau, kad fotografuoju praktiskai aklai... nes kai pazvelgiau pro geresnio fotiko ieskikli - gavau soka.... mano vaizdo ieskiklis palyginti yra miniatiurinis ir jame nesimato ryskumo - vienintelis rodiklis - mirksintys taskiukai... todel man MF naudoti yra labai sunku, nors jis is esmes yra tikslesnis... plius tik 5 fokusavimo taskai ir gerokai apriboja... zdz pasidariau isvada, kad kai jau iki galo ivaldysiu sita savo senuka, tai joks Mark'as nebus baisus
as pati tik po to pasivaiksciojimo vakariniam Kaune susivokiau, kad fotografuoju praktiskai aklai... nes kai pazvelgiau pro geresnio fotiko ieskikli - gavau soka.... mano vaizdo ieskiklis palyginti yra miniatiurinis ir jame nesimato ryskumo - vienintelis rodiklis - mirksintys taskiukai... todel man MF naudoti yra labai sunku, nors jis is esmes yra tikslesnis... plius tik 5 fokusavimo taskai ir gerokai apriboja... zdz pasidariau isvada, kad kai jau iki galo ivaldysiu sita savo senuka, tai joks Mark'as nebus baisus
ruste, tavo pastangos
o man patiko OLO pirmoji, bet taipogi geltona zole trukde
o man patiko OLO pirmoji, bet taipogi geltona zole trukde
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 10:17)
QUOTE(almantė_k @ 2009 02 19, 10:32)
ruste, tavo pastangos
mergina baika, nekyla temperatūra, kas ten per šposas jos buvo, nesupratau
dėkui
reikia, ir stengiuosi, džiugu, kad yra rezultatai, ir jūsų palaikymas
einu jausmų pyškinti, šį tą sugalvojau
QUOTE(olo @ 2009 02 19, 08:08)
Labs !
Sekmadieni sugalvojau pasivaikscioti po teviskes laukus, aisku su fotoaparatu.
Keletas nuotrauku jusu kritikai !
Sekmadieni sugalvojau pasivaikscioti po teviskes laukus, aisku su fotoaparatu.
Keletas nuotrauku jusu kritikai !
1. mane visai nekabina
2. patinka tik perdaug centruota ir truksta ryskumo.
3. kaip Peperoni sake: ieskociau kito kampo, kad nesinoretu tiesinti, nes atrodo kad tiesiog kreivai nufotkinta.
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 09:58)
QUOTE(Peperoni @ 2009 02 19, 11:17)
as pati tik po to pasivaisciojimo vakariniam Kaune susivokiau, kad fotografuoju praktiskai aklai... ne kai pazvelgiau pro geresnio fotiko ieskikli - gavau soka.... mano vaizdo ieskiklijs palyginti yra miniatiurinis ir jame nesimato ryskumo - vienintelis rodiklis - mirksintys taskiukai... todel man MF naudoti yra labai sunku, nors jis is esmes yra tikslesnis... plius tik 5 fokusavimo taskai ir gerokai apriboja... zdz pasidariau isvada, kad kai jau iki galo ivaldysiu sita savo senuka, tai joks Mark'as nebus baisus
as pati tik po to pasivaisciojimo vakariniam Kaune susivokiau, kad fotografuoju praktiskai aklai... ne kai pazvelgiau pro geresnio fotiko ieskikli - gavau soka.... mano vaizdo ieskiklijs palyginti yra miniatiurinis ir jame nesimato ryskumo - vienintelis rodiklis - mirksintys taskiukai... todel man MF naudoti yra labai sunku, nors jis is esmes yra tikslesnis... plius tik 5 fokusavimo taskai ir gerokai apriboja... zdz pasidariau isvada, kad kai jau iki galo ivaldysiu sita savo senuka, tai joks Mark'as nebus baisus
o su kokiu obj.tu darei tas naktines?
mano pagr. liga tiek gatves,tiek peizazines foto,kad noriu viska sutalpinti i kadra,o obj.tai ne paveza tiek
pas mane berods 8 taskai,bet as juos kol kas tik portretams kaitalioju ir tai jei speju
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 02 19, 11:35)
smagu girdeti maniske irgi su tempa 2-i dienos,nei is sio nei is to,nsuprast su tai vaikais
o kaip jus tuos taskus matot? as cia instrukcijoj reik ieskoti?
Labas rytas
Pritariu visiems Duoma tavo snaiges nerealios
pritariu Olo komentarui, nenukirpsi ,kad nenukentetu Mole, ir bandyk zaliam o ne tamsiam fone ja fotkint. Eisiu paskui paieskoti ka as turiu su zuvim.
Olo man patiko nuotrauka.
Pritariu visiems Duoma tavo snaiges nerealios
QUOTE(Belly @ 2009 02 18, 22:42)
pritariu Olo komentarui, nenukirpsi ,kad nenukentetu Mole, ir bandyk zaliam o ne tamsiam fone ja fotkint. Eisiu paskui paieskoti ka as turiu su zuvim.
Olo man patiko nuotrauka.
Aciu uz nuomones, ir pastabas.