Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 25, 23:32)
ui kokiais jus kiekiais zatavorinatės biggrin.gif, šaunuolės, o aš tai tikriausia šiandien sapnuosiu, kad gaminu tortą šeštadieniui, nu numirimas kaip bijau, gi svečių bus, o dar mano mergina (kurios jubiliejus) apsiskelbė, kad aš jai atvešiu tortą su lele bratz  doh.gif  bože bože, ta bratz kainuoja 70lt, numirimas...            o kur da tortas. nu nežinau , o ryt jau ketvirtadienis biggrin.gif

Jau tavo tortai, tai tokie fainuoliai thumbup.gif . Labai tokie naminiai ir silti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 02 25, 21:54)
cypciuk, kiek kaune bazej tie kremu pusfabrikaciai kainuoja g.gif sestadieni vaziuosiu, tai jeigu pigiau tai jamsiu biggrin.gif jeigu kas nores to kremo eklerams tai i az uzsakymus prasom lotuliukas.gif

o į klaipėda siustumėt? blush2.gif
Atsakyti
Man tai patiko plikytas kremas ekleriams, pagal Olesta as dariau thumbup.gif bet dar galvoju, Daividijos kremas vakar pateiktam recepte labai panasus, tik grietinele dar pabaigoje imaisyta, kazi ka ta grietinele duoda g.gif reiks pabandyt g.gif

Oho Cipciukas uzsitavarina lotuliukas.gif vos atpazinau, nes avatara pasikeite lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuką ir aš vos pažinau, tokia Incognito su kauke:)

Ocho kiek nemažai, bet labiau nustebau kad aš tuos kremus pirkau po 3.89 ir tik su akcija IKI 2.59, o Kaune pasirodo akcija nuolatinė.
LAbai to eklerų kremo norėčiau .....
Atsakyti
Ingriduška tai parašyk jai į AŽ , ten ( Lenkijoj ) tikrai bus pigesni , ir kremų pasiimkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 12:51)
Ingriduška tai parašyk jai į AŽ , ten ( Lenkijoj ) tikrai bus pigesni , ir kremų pasiimkite  mirksiukas.gif

Lenkijoj tie kremai po 1.67 gaunasi. pati buvau pirmaideni lenkijoj ir kelis nusipirkau. po poros savaiciu vaziuosiu. tai pranesiu jei reiks galesiu atvezt.
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 02 26, 10:55)
Lenkijoj tie kremai po 1.67 gaunasi. pati buvau pirmaideni lenkijoj ir kelis nusipirkau. po poros savaiciu vaziuosiu. tai pranesiu jei reiks galesiu atvezt.

Ir ekleriu kremo ten yra?

blink.gif
Atsakyti
Taip , taip žiopliuke , užsisakyk per AŽ , KOL DAR NEIŠVAŽIAVO doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 10:59)
Taip , taip žiopliuke , užsisakyk per AŽ , KOL DAR NEIŠVAŽIAVO  doh.gif

O jis i plikyta krema panasus? g.gif ar kokio jis skonio lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi super skonis thumbup.gif , tikras plikytas kremas , lenkai šūdo negamina , o aš to šūdo ir nepirkčiau jei būtu neskanus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 26, 11:09)
Taigi super skonis  thumbup.gif , tikras plikytas kremas , lenkai šūdo negamina , o aš to šūdo ir nepirkčiau jei būtu neskanus lotuliukas.gif

Tai reiks uzsisakyt, jei pati nenusigausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 02 26, 11:55)

Kadangi Vilnietė matau, tai prašau tavęs labai , ar man galėtum nupirkti, nes aš nevažiuosiu į Lenkiją...o labai labai norėčiau tų kremų.
Ar galėtumėm tartis ,kad man nupirktumėt????

Cipciukai ačiū už paprotinimąsmile.gif

O ką Jūs kepate, kodėl taip retai su mumis plepate...Pasiilgstam juk labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 26 vasario 2009 - 11:13