Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 04:26)
Lotute , kiek mano veizolai ižiūri tai mielinis pyragas su varške .....tešlą turi pasirinkti kokia tau skaniausia ( siulyčiau " Pliuškų ") , o paskui lieka varškytė , razinos , vanilė ......tešlą išdedi į apvalią formą , pakeli kraštus , pakildini ją ( būtinai ) tada ant viršaus dedi varškės įdarą , o ant jo tešlos juosteles kaip groteles , ta tešla greitai kepa , ir tirpsta burnoj , reikės kada man tokį išsikepti  bigsmile.gif

Cipciukai ,kaip gera kai jūs vėl čia...buvo nyku smile.gif
O kaži kaip žmonės padaro tą varškę, nes būtent ji būna labai skani, arba nelabai.
Mano sesė visada deda lydyto sūrelio ir blenderiu sutrina, gaunasi labai švelni
Atsakyti
Va čia jau skonio reikalas , paveiksliuke matosi burbuliukai , reiškesi ji nepertrinta , o naturali ( man tokia naturali skaniau ) , o varškę reikėtu pirkti kuo skanesnę ( mano mėgiama naminė 18 % ) , nerūgščią , dėti vanilino , razinų , citrinos cedros , cukatų ....jei varškytė papuls skani į ją nieko nereikia dadėti , nei grieninės , nei sūrelių ......taip darau aš varškinius įdarus , o gal kas žino skanesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 14:10)
Va čia jau skonio reikalas , paveiksliuke matosi burbuliukai , reiškesi ji nepertrinta , o naturali ( man tokia naturali skaniau ) , o varškę reikėtu pirkti kuo skanesnę ( mano mėgiama naminė 18 % ) , nerūgščią , dėti vanilino , razinų , citrinos cedros , cukatų ....jei varškytė papuls skani į ją nieko nereikia dadėti , nei grieninės , nei sūrelių ......taip darau aš varškinius įdarus , o gal kas žino skanesnių  mirksiukas.gif

o kaip ta "Pliuškų" tešla daroma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 25, 17:40)
o kaip ta "Pliuškų" tešla daroma? blush2.gif

man irgi labai aktualu del mielines teslos pasidalinkite paslaptimis 4u.gif
Atsakyti
PLIUSKOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 18:01)

einu daryt aciuks.gif
Atsakyti
sveikos, nesivaidenau ilgai - tai prisiduodu, smulkmenėlių visokių - tinginių ir viso kito nefotkinau bet didžiuosius tai parodysiu, kad nesakytumėt , kad tingėjau :
medutis šiaip toks va
user posted image
medutis gražesnis ir didesnis :
user posted image
napoleonas:
user posted image

Atsakyti
labai grazus tortukai 4u.gif
Atsakyti
cypciuk, kiek kaune bazej tie kremu pusfabrikaciai kainuoja g.gif sestadieni vaziuosiu, tai jeigu pigiau tai jamsiu biggrin.gif jeigu kas nores to kremo eklerams tai i az uzsakymus prasom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 25, 17:01)

dar norejau paklausti...puodelis tai kiek cia g?
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 02 25, 22:00)
dar norejau paklausti...puodelis tai kiek cia g?

Pas mane 250 ....tai kur rašo " puodelis " tai tiek ir dedu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2009 02 25, 21:54)
cypciuk, kiek kaune bazej tie kremu pusfabrikaciai kainuoja g.gif sestadieni vaziuosiu, tai jeigu pigiau tai jamsiu biggrin.gif jeigu kas nores to kremo eklerams tai i az uzsakymus prasom lotuliukas.gif

Nenoriu sumeluoti ...lygtai 2,65 ..... g.gif jei suklysiu tai tik keliais centais , pasižiūrėk , jei pigiau tai man vanilininio ir šokoladinio po 10 štukų , na ir to nemniamo nestuke.gif eklero kremuko 10 pokiukų ...dėkui iš anksto 4u.gif , tiesa gali vietoj vanilinio būti grietininis ( jei kurio nebūtų ) .

--------------------------------------------------------------------------

SAULĖGRAŽA , BITUTE DARBŠTUOLE TU MŪSŲ , LIUKS TAVO TORČIUKAI thumbup.gif .....paprasti , naminiai ir labai keliantys apetitąuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 vasario 2009 - 22:23
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 22:18)
Pas mane 250 ....tai kur rašo " puodelis " tai tiek ir dedu  smile.gif
Papildyta:
Nenoriu sumeluoti ...lygtai 2,65 ..... g.gif jei suklysiu tai tik keliais centais , pasižiūrėk , jei pigiau tai man vanilininio ir šokoladinio po 10 štukų , na ir to nemniamo nestuke.gif  eklero kremuko 10 pokiukų ...dėkui iš anksto  4u.gif  , tiesa gali vietoj vanilinio būti grietininis ( jei kurio nebūtų ) .

--------------------------------------------------------------------------

SAULĖGRAŽA , BITUTE DARBŠTUOLE TU MŪSŲ , LIUKS TAVO TORČIUKAI thumbup.gif .....paprasti , naminiai ir labai keliantys apetitąuser posted image

ui kokiais jus kiekiais zatavorinatės biggrin.gif, šaunuolės, o aš tai tikriausia šiandien sapnuosiu, kad gaminu tortą šeštadieniui, nu numirimas kaip bijau, gi svečių bus, o dar mano mergina (kurios jubiliejus) apsiskelbė, kad aš jai atvešiu tortą su lele bratz doh.gif bože bože, ta bratz kainuoja 70lt, numirimas... o kur da tortas. nu nežinau , o ryt jau ketvirtadienis biggrin.gif
Atsakyti