Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(KibirVibir @ 2009 02 24, 18:40)
visuose receptuose (ne tik Cipsiuko  rolleyes.gif ) rasoma 1 1/2 ar 1 1/3 stiklines ir t.t.  cool.gif tokios zaidimo taisykles  cool.gif  mirksiukas.gif


Sutinku 4u.gif

QUOTE(BloodBlondie @ 2009 02 24, 18:51)
pagal mane, tai 3/2 mazai kam suprantamas matas, labiau matematinis nei kulinarinis  4u.gif


Taip pat sutinku 4u.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 18:58)
Parašau taip , kaip yra davusi autorė .....o 3/2 . gėda  blush2.gif , bet man aukštoji matematika blush2.gif .....o aplamai tai , man 3/2 - tai stiklinė padalinta į 3 dalis ir paimtos jos 2 dalys ...na bet aš turbut truputi išėjau pagrybauti  ax.gif


cipciuk, jokių priekaištų Jums, o tik pagarba notworthy.gif
Jei paaiškint, tai 3/2=1 1/2=1,5 smile.gif Trupmenoje apatinis skaičius (šiuo atveju, esantis dešinėje) parodo į kiek dalių stiklinę, obuolį ar pan. reikia dalinti, o trumpenoje viršutinis skaičius (šiuo atveju, esantis kairėje) parodo kiek tokių dalių imame, taigi daliname į 2 dalis, ir imame 3, tai tas pats, kaip imt vieną sveiką ir dar vieną dalį cool.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 24, 19:22)
3/2 - tai tas pats kas 3:2=1,5 biggrin.gif manau nare, kuri taip parase, tai gal juokais taip parase, nes taip nieks tikrai neraso smile.gif


4u.gif už paaiškinimą ir supratimą ax.gif Aš tikrai pajuokavau ir puikiai suprantu, kad receptuose niekas nerašo 3/2 arba 6/5 smile.gif Tiesiog man stebėtina, kad jau ne pirmai forumietei dėl 1/2 arba 1 1/3 iškyla klausimų unsure.gif Nieko nenoriu įžeist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maliku: 24 vasario 2009 - 20:16
Maliku .....tu ką unsure.gif , koks ižeidimas doh.gif , nė tokia mintis nekilo , schmoll.gif .....tiesiog iš metkės aš 3 turėjau , vos vos ( penkebalėje blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 20:28)
Maliku .....tu ką  unsure.gif , koks ižeidimas  doh.gif , nė tokia mintis nekilo , schmoll.gif .....tiesiog iš metkės aš 3 turėjau , vos vos  ( penkebalėje  blush2.gif )

Cha, aš 4 ir tuos pačius nežinau už ką turėjau (dešimtbalėje), ale manau kremui ir aguonoms apskaičiuoti į pyragą užtenka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 24, 20:59)
Cha, aš 4 ir tuos pačius nežinau už ką turėjau (dešimtbalėje), ale manau kremui ir aguonoms apskaičiuoti į pyragą užtenka  hihihi.gif


lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 24, 21:38)


O as aukstosios matematikos turejau 9, bet nesuprantu uz ka lotuliukas.gif nes kazkaip su skaiciais sunkiai draugauju biggrin.gif matyt pasiseke kaip aklai vistai grudas lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, kepiau ananasinį, šeimynai labai skanus buvo, valgė net vaikai. Ačiū už receptą smile.gif Man vistiek jūros dugnas skaniau ax.gif
Atsakyti
paziurejau kokia cia diskusija uzvire mano klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
help.gif Perkepinau "Juros dugno" morenga cray.gif. Net neperkinau, o apskritai s.... toks liko sad.gif Virsus lyg ir normalus buvo, o vidus vos ne degesis.cray.gif
Cipciuk, kiek laiko ta morenga reikia dziovinti (apskritai pirma karta turiu reikalu su morengais) Tiesa dariau plonesni. Dziovinau tris val. savaji.. tai yra skrebinau doh.gif
Bandysiu is naujo ryt, nes biskvitas tai niammmmm koks skanus gavosi. Toks, tip top mano skonio.
Tik va tas morengas.... Dabar jau juokinga, bet kai pralauziau (tiksliau praluzo) morenga... blink.gif scare.gif
geros nakteles kepejelems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lori: 25 vasario 2009 - 01:10
QUOTE(Lori @ 2009 02 25, 01:04)
help.gif  Perkepinau "Juros dugno" morenga cray.gif. Net neperkinau, o apskritai  s.... toks liko sad.gif Virsus lyg ir normalus buvo, o vidus vos ne degesis.
Cipciuk, kiek laiko ta morenga reikia dziovinti (apskritai pirma karta turiu reikalu su morengais  doh.gif ) Tiesa dariau plonesni. Dziovinau tris val. savaji.. tai yra skrebinau  doh.gif 
Bandysiu is naujo ryt, nes biskvitas tai niammmmm koks skanus gavosi  thumb_yello.gif. Toks, tip top mano skonio.
Tik va tas morengas....  Dabar jau juokinga, bet kai pralauziau (tiksliau praluzo) morenga...  blink.gif
geros nakteles kepejelems  4u.gif


Perdžiūvo jis tau , tiksliau buvo plonesnis , tai reikėjo sumažinti temperatūrą doh.gif .....na nieko , visko pasitaiko , kitą kartą viskas pasiseks mirksiukas.gif .....o kiek džiūna tiksliai labai sunku atsakyti , čia pagal storį priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 25, 01:09)
Perdžiūvo jis tau , tiksliau buvo plonesnis , tai reikėjo sumažinti temperatūrą  doh.gif .....na nieko , visko pasitaiko , kitą kartą viskas pasiseks  mirksiukas.gif .....o kiek džiūna tiksliai labai sunku atsakyti , čia pagal storį priklauso  smile.gif


Aciukas smile.gif O kaip zinoti, kad jis jau isdziuves? Suprantu apacia jau turi buti kieta irgi?
Atsiprasau, jeigu kvailai skamba klausimas... Bet taip noriu iveikti...
Is to liudnumo, ai, net ir ta apdegeli taip pusiau suvalgiau... ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 23, 19:58)
mergaitės, klausiu čia patarimo, važiavom į kelione, ir teko paragauti begalo skanaus pyrago, nežinau nei pavadinimo, nei kaip gaminamas, tik žinau kad bu o toks šlapias su daug varškės ir razinomis 4u.gif
gal kuri žinot kas cia per pyragas ir kaip jį reiktų pasidaryti  blush2.gif
user posted image

cipciuk, prašau jūsų pagalbos, gal jūs žinot kas tai per pyragas ir kaip jis gaminamas, na bais tokį noriu iškepti nes toks skanus buvo, kad net dabar seilės varva doh.gif
Atsakyti
Lotute , kiek mano veizolai ižiūri tai mielinis pyragas su varške .....tešlą turi pasirinkti kokia tau skaniausia ( siulyčiau " Pliuškų ") , o paskui lieka varškytė , razinos , vanilė ......tešlą išdedi į apvalią formą , pakeli kraštus , pakildini ją ( būtinai ) tada ant viršaus dedi varškės įdarą , o ant jo tešlos juosteles kaip groteles , ta tešla greitai kepa , ir tirpsta burnoj , reikės kada man tokį išsikepti bigsmile.gif
Atsakyti