Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 14, 16:21)
O as nulipdziau is marcipanines mases dvi boruzes nezgrubilas tokias  unsure.gif galvojau greit man ten pavyks, o ten brac kelias valandas uztrukau...

lotuliukas.gif Treniruokis toliau,kai igusi,tai tai pavyks greitai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 03 14, 18:40)
lotuliukas.gif Treniruokis toliau,kai igusi,tai tai pavyks greitai tongue.gif

Siaip man ta marcipanine mase visai patiko, i visai valgoma ji, bent jau kai paragavau smile.gif o dukryte tai is vis prase jos vis blink.gif tik gaila kad ji brangi labai...

O si mase sukieteja? ar ir lieka tokia kaip plastilinas? Gal kita karta bandyt is cukrines mases pasidaryt g.gif

Einu Daividijos tortu ieskot su baibokais biggrin.gif gaila baltu dazu neturejau, tai boruzeles kaip gelta sirgdamos (nes akys geltonos) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 14 kovo 2009 - 18:59
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 14, 17:58)
Siaip man ta marcipanine mase visai patiko, i visai valgoma ji, bent jau kai paragavau smile.gif o dukryte tai is vis prase jos vis  blink.gif tik gaila kad ji brangi labai...

O si mase sukieteja? ar ir lieka tokia kaip plastilinas? Gal kita karta bandyt is cukrines mases pasidaryt  g.gif

Einu Daividijos tortu ieskot su baibokais biggrin.gif gaila baltu dazu neturejau, tai boruzeles kaip gelta sirgdamos (nes akys geltonos) biggrin.gif

Marcipanine mase jega thumbup.gif O sukietet jinai nesukieteja. Sakyciau labiau apdziuna, pakieteja truputi, bet visai tai ne. Nebent smulki detale, ir tai kiek pamenu tada labiau sudziuna ir trapi gana pasidaro. Bet kaip gaila, kad nera cia normalios mases uz padoria kaina LT verysad.gif
O boruzes gelta sergancios tai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 14, 22:18)
Marcipanine mase jega  thumbup.gif O sukietet jinai nesukieteja. Sakyciau labiau apdziuna, pakieteja truputi, bet visai tai ne. Nebent smulki detale, ir tai kiek pamenu tada labiau sudziuna ir trapi gana pasidaro. Bet kaip gaila, kad nera cia normalios mases uz padoria kaina LT  verysad.gif
O boruzes gelta sergancios tai  lotuliukas.gif

Aha, galetu uz padoresne kaina ji but, nes 10 lt uz 200 g doh.gif

Man ji taip kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 14, 21:30)
Aha, galetu uz padoresne kaina ji but, nes 10 lt uz 200 g  doh.gif

Man ji taip kvepia  wub.gif

As is Surbitono uzsisakiau pas Meian marcipano, tai gausis apie 15 lt 500g. Va cia jau padoriau, ir tikiuos kokybe bus gera, nors as siaip ne tos rusies pirkdavau. O jei didesni kieki, tai iseina zymiai pigiau doh.gif Bet neparsisiusiu 10 kg lotuliukas.gif

Ir ji ne tik skaniai kvepia, bet net ir valgoma yra 4u.gif Ir labai maloni dirbti wub.gif
Atsakyti
na as ta marcipanine mase perku tai 150g apie 6lt,salotine ir rozine spalva,o 500g apie 12lt vaniline spalva...cia ne lt
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif gerai tau , nes puskilis už 12 litų tai normalu , nesuprantu , ar negali atsidaryti tokių firmų pas mus , ir prekiauti tokiais dalykėliais , kaip palengvintų darbus rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 kovo 2009 - 10:31
Atsiliepimas apie aisingą, kur vakar rekomendavot - tai Rugiagėlės lakstantys žmogeliai, daaaaaug žmogelių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip gera dirbti su juo thumbup.gif
AČIŪ CIPCIUK
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif ....patiko , geras dalykėlis ir iš jo laaaaaaaabai daug ką galima padaryti smile.gif smile.gif
Atsakyti
O ka galima is to aisingo padaryti? Kazkokiu figureliu, ornamentu? Na man reikia i ta mase ideti dar cukraus pudros, nes ten s gavos.
Atsakyti
aš iš tų aisingo klijų tipo žibutėms, viduriukus su švirkštu įspaudžiau ax.gif
Atsakyti
cypciuk, kaip ruosiamas lenkiskas ekleru kremukas is pakeliu? nusipirkau, ale lenkiskai ne bum bum, noriu pabandyt pasidaryt idara, aisku jei ekleriukai nesubliuks kepdami 4u.gif
Atsakyti