Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

O kaip tikslus isideda verysad.gif
Papildyta:
Jau idėjau clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 12:20)
O kaip tikslus isideda  verysad.gif
Papildyta:
Jau idėjau  clap.gif  clap.gif

nimatau g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ateinu pagalbos -esu paprašyta iškepti kitai savaitei Napoleoną bijau.gif noriu pasibandyti prieš kepant žmogui, bet bėda, kad nesu visiškai aš jo net ragavusi, o juo labiau kepusi, forume labai nemažai jo receptų, o kuris yra tas artimiausias tikram Napoleonui?
gal ŠITAS g.gif nes kažką panašaus ir knygelėje „Sau ir svečiams“ mačiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 kovo 2009 - 17:20
Olesta, nebijok, tau pavyks 4u.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
ačiū Rugiagėle, jau kaip susijuokiau iš tų lakstančių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 12:23)
nimatau g.gif  schmoll.gif

unsure.gif unsure.gif ...nu gi po liniuote idėta , ar tik aš pati jį matau unsure.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Rugegėliai jau pavasaris , varšteliai sukasi hihihi.gif ...turbūt namie taip laksto , kai saulutė pašviečia .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 kovo 2009 - 00:29
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 01:26)
unsure.gif  unsure.gif ...nu gi po liniuote idėta , ar tik aš pati jį matau  unsure.gif

-------------------------------------------------------------------------------------------

Rugegėliai jau pavasaris , varšteliai sukasi  hihihi.gif ...turbūt namie taip laksto , kai saulutė pašviečia .....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, turiu klausima. Kepant ta tradiciny biskvita, na kur viskas lygiom dalim, baltymus reikia isplakti tiek kiek beze? Ar maziau uztenka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodukeee: 14 kovo 2009 - 10:11
Na taip iki standžiū putų .....tik cukraus į juos nedėk ,cukrus ten tik į trynius eina , nepatingėk gerai išplakti , nes nepakils biskvitas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 10:57)
Na taip iki standžiū putų .....tik cukraus į juos nedėk ,cukrus ten tik į trynius eina , nepatingėk gerai išplakti , nes nepakils biskvitas schmoll.gif

Aha, man pavasarinis patrakimas lotuliukas.gif

Iskepkit man toki grazu torta... su tais kiskuciais blush2.gif nu jau toooks mielas...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 14, 11:01)
Aha, man pavasarinis patrakimas  lotuliukas.gif

Iskepkit man toki grazu torta... su tais kiskuciais  blush2.gif nu jau toooks mielas...

unsure.gif unsure.gif ...o kaip gi boružė ... unsure.gif , taigi turi to marcipano , idėk į jį 100 g. pudros suminkyk , pasakiška masė gaunasi ir lipdyk , aš tau baibokų foto į AŽ itrenksiu , dažų irgi turi , kokia problema ....o tortus visakius kepi , .....tau tik lakstyti kaip išprotėjusiai reikia , pavasaris lotuliukas.gif , o aš matai tortą kepsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 11:10)
unsure.gif  unsure.gif ...o kaip gi boružė ... unsure.gif , taigi turi to marcipano , idėk į jį 100 g. pudros suminkyk , pasakiška masė gaunasi ir lipdyk , aš tau baibokų foto į AŽ itrenksiu , dažų irgi turi , kokia problema ....o tortus visakius kepi , .....tau tik lakstyti kaip išprotėjusiai reikia , pavasaris lotuliukas.gif , o aš matai tortą kepsiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tie baibokai kiek gali stoveti laiko? As siaip uzsiimciau laisvu laiku juos lipdyti biggrin.gif praktika dar niekam nepakenke smile.gif

Einu laukan, palakstyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 14 kovo 2009 - 11:38