O kaip tikslus isideda
Papildyta:
Jau idėjau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 13, 12:20)
nimatau
Ateinu pagalbos -esu paprašyta iškepti kitai savaitei Napoleoną noriu pasibandyti prieš kepant žmogui, bet bėda, kad nesu visiškai aš jo net ragavusi, o juo labiau kepusi, forume labai nemažai jo receptų, o kuris yra tas artimiausias tikram Napoleonui?
gal ŠITAS nes kažką panašaus ir knygelėje Sau ir svečiams mačiau
gal ŠITAS nes kažką panašaus ir knygelėje Sau ir svečiams mačiau
Olesta, nebijok, tau pavyks
ačiū Rugiagėle, jau kaip susijuokiau iš tų lakstančių
QUOTE(lotute @ 2009 03 13, 12:23)
...nu gi po liniuote idėta , ar tik aš pati jį matau
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rugegėliai jau pavasaris , varšteliai sukasi ...turbūt namie taip laksto , kai saulutė pašviečia .....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 01:26)
...nu gi po liniuote idėta , ar tik aš pati jį matau
-------------------------------------------------------------------------------------------
Rugegėliai jau pavasaris , varšteliai sukasi ...turbūt namie taip laksto , kai saulutė pašviečia .....
Cipciuk, turiu klausima. Kepant ta tradiciny biskvita, na kur viskas lygiom dalim, baltymus reikia isplakti tiek kiek beze? Ar maziau uztenka?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 10:57)
Na taip iki standžiū putų .....tik cukraus į juos nedėk ,cukrus ten tik į trynius eina , nepatingėk gerai išplakti , nes nepakils biskvitas
Aha, man pavasarinis patrakimas
Iskepkit man toki grazu torta... su tais kiskuciais nu jau toooks mielas...
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 14, 11:01)
Aha, man pavasarinis patrakimas
...o kaip gi boružė ... , taigi turi to marcipano , idėk į jį 100 g. pudros suminkyk , pasakiška masė gaunasi ir lipdyk , aš tau baibokų foto į AŽ itrenksiu , dažų irgi turi , kokia problema ....o tortus visakius kepi , .....tau tik lakstyti kaip išprotėjusiai reikia , pavasaris , o aš matai tortą kepsiu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 14, 11:10)
...o kaip gi boružė ... , taigi turi to marcipano , idėk į jį 100 g. pudros suminkyk , pasakiška masė gaunasi ir lipdyk , aš tau baibokų foto į AŽ itrenksiu , dažų irgi turi , kokia problema ....o tortus visakius kepi , .....tau tik lakstyti kaip išprotėjusiai reikia , pavasaris , o aš matai tortą kepsiu
O tie baibokai kiek gali stoveti laiko? As siaip uzsiimciau laisvu laiku juos lipdyti praktika dar niekam nepakenke
Einu laukan, palakstyti