Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 22:25)
Arnute , pats paprasčiausias biskvitas yra toks , tai klasikinis visur kepamas ir visų firmų numylėtinis ....5 kiaušiniai , 5 did . šaukštai miltų , 5 did . šaukštai cukraus ( kiaušiniai turėtų būti L dydžio .

o i sita recepta nereikia kepimo milteliu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 03 12, 21:36)
o i sita recepta nereikia kepimo milteliu?  blink.gif

Kai trynis nuo baltymo atskirai plakami, tada nereikia kepimo milteliu.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif ...jokiu budu , tai senovinis , paprastas , ir visada išeinantis biskvito receptas , tą biskvitą iškialia iki putų išplakti baltymai ....tiesa , būtų gerai , jei kepant jam , jus nesidaužytumėtės , ( nebūtų smarkių ..bum ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 21:40)
schmoll.gif  schmoll.gif ...jokiu budu , tai senovinis , paprastas , ir visada išeinantis biskvito receptas , tą biskvitą iškialia iki putų išplakti baltymai ....tiesa , būtų gerai , jei kepant jam , jus nesidaužytumėtės , ( nebūtų smarkių ..bum )  biggrin.gif

Nes bus tik puffff...ir biskvitas kaip blynas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu labai notworthy.gif friends.gif ka as be jusu daryciau ploja.gif sokiai.gif assa.gif
Atsakyti
Kaip blynas ne , bet vidus smile.gif tikrai idubs
Atsakyti
Cipciukai ax.gif o ką manot apie Negro bučinio ir ganašo pertepimo derinį ax.gif man biskvitas tai labai skanulis buvo ir mamytei labai patiko, o vat su pertepimu tai kažkaip nesusidraugavom, arba tiesiog plaktos grietinėlės kaip medučiui pertepimas ar tiktų jis tokiam biskvitui? Formą tortui kaip suprantu iš medučio lengviausia „išlaužti“ g.gif bet mamai labiau patiko negriuko bučkis rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu visom uz patarimus 4u.gif .4 neiskilo,vienas sudege kol SM pagalbos ieskojau book.gif,ne mano diena turbut kepiniam doh.gif
Atsakyti
mieloji, užuojauta totali 4u.gif o kokius miltus naudoji? ir ar persijoji juos? kiaušinius reikia illlllllllgai plakti, kol pabąlą jie lotuliukas.gif nu turi gautis nor Tu ką, bandyk dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 12, 22:43)
Cipciukai ax.gif o ką manot apie Negro bučinio ir ganašo pertepimo derinį ax.gif man biskvitas tai labai skanulis buvo ir mamytei labai patiko, o vat su pertepimu tai kažkaip nesusidraugavom, arba tiesiog plaktos grietinėlės kaip medučiui pertepimas ar tiktų jis tokiam biskvitui? Formą tortui kaip suprantu iš medučio lengviausia „išlaužti“ g.gif bet mamai labiau patiko negriuko bučkis rolleyes.gif

Na taip , iš medučio lengviausia viską laužyti lotuliukas.gif

Tai tau jie per riebūs turbūt , man atrodo , kad grietinėlė ten labai tiks , biskvitas minkštutis plius grietinėlė , tikrai bus skanu , o ganašas gali nepatikti irgi , jis sunkus kremas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:34)

bigsmile.gif 4u.gif mirksiukas.gif tu žinai apie ką aš čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 23:34)

Tai tau jie per riebūs turbūt , man atrodo , kad grietinėlė ten labai tiks , biskvitas minkštutis plius grietinėlė , tikrai bus skanu , o ganašas gali nepatikti irgi , jis sunkus kremas g.gif

man ne riebume, o skonyje ten bėda, vat sviestas su rududu ir ganašas skanu, nors rududukui pirmenybė ir simpatijos, ir dar tas kur kelmui naudojau, labai skanus pertepimas, o aš dabar galvoju, kad darysiu jaučiu vieną sluoksnį su rududu, kitą su grietinėle ir kas jau gausis, tas, knygą neturėtų būti sudėtinga ir iš negriuko padaryti, viduriuką įdubesnį ir šonus nukertuoti g.gif
Atsakyti