Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Lusasita @ 2009 03 12, 20:17)
as jau i 50 psl nusiunciau  mirksiukas.gif

reik padet cipciuko anukei biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
cry.gif cry.gif cry.gif ......neturiu žodžių ......nu jus tikros draugės , o aš galvoju , iš kur tie balsai pilasi , AČIŪ .....gal papuls į 100 tuką
Atsakyti
pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif prabalsuota
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 20:40)
cry.gif  cry.gif  cry.gif ......neturiu žodžių ......nu jus tikros draugės , o aš galvoju , iš kur tie balsai pilasi , AČIŪ .....gal papuls į 100 tuką

a ko žliumbi g.gif g.gif geram žmogui gi nieko negaila mirksiukas.gif 4u.gif
bėgu pirkti kiaušų reik bundeliu prikepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE([SIZE=7)
Renata123[/SIZE],2009 03 12, 13:10]
Sveikos Supermamytes!!!
Uzklydau i Cypciuko temeles. Vajetau! Likau be zado, esu suzaveta JUSU darbais - kepiniais!!! 100 kartu bravo!!!  4u.gif
Torto kepimuose esu naujoke, jau nekalbant apie tokius papuosimus  blink.gif Bet jau labai noriu pameginti, gal ir man kas nors gausis  g.gif
Noreciau paklausti kur yra pirkti cukatu, kaip pvz.: Keksas su zaliais cukatais. Jie yra jau saldus? Ir kaip aplieti graziai torta, juostelemis, ar drugelius kokius "patupdyti"? Gerb.Cypciukas rase, kad dare is tirpinto sokolado, bet isivaizduoju, kad tam reikia spec.irankiu? Kokie jie turetu buti?
Gal kai kam pasirodys banalus klausimai, bet visada buna pirmas kartas (kaip man siuo atveju) biggrin.gif
Nuosirdziai dekoju uz atsakymus ir pagalba!!!  mirksiukas.gif


Kaip malonu matyti dar vieną būsimą draugę biggrin.gif ....o dabar turiu pareigą atsakyti ....aš tas cukatas pirkau URMO BAZĖJE , bet jei mergaitės sako , kad yra p. centruose , reiškiasi yra , aš neatkreipiau dėmesio , taip jie saldūs , todėl ir vadinasi cukatais , o kuom būtent tu nori aplieti tortą ????......parašyk , tada atsakysiu tiksliai , .....darant iš tirpinto šokolado ornamentus nereikia jokių instrumentų schmoll.gif , tik paprasta iš kepimo popieriaus susukta tūtelė ir nukirptas labai mažas jos galiukas , kaip storesnės adatos storio skylutė , tada pilasi karštas šokoladas , užsukama tūtelė ir paišoma ką tik norime , aišku iš pradžių reikia ant kepimo popieriaus nusipiešti ornamentus , atšalusius nuimti šaltais pirštais , geriau tai daryti , atsidarius šaldytuvą ( šaldytuve ) , nes nuo pirštų jis staigiai tirpsta , sudedame į mažus indelius ir galima laikyti šaldytuve kiek tik nori . Na ar kiek aiškiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk,man reikia pacio tavo lengviausio biskvito!!!Kepu jau ketvirta laksta,o man visiskai nekyla biskvitas.dedu 3 kiausiniai,3 saukstai karsto vandens,200gr cukraus,100gr miltu,tiek pat krakmolo,25gr kepimo milteliu.Kazka darau negerai,nu nekyla nors tu ka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 20:57)
Cipciuk,man reikia pacio tavo lengviausio biskvito!!!Kepu jau ketvirta laksta,o man visiskai nekyla biskvitas.dedu 3 kiausiniai,3 saukstai karsto vandens,200gr cukraus,100gr miltu,tiek pat krakmolo,25gr kepimo milteliu.Kazka darau negerai,nu nekyla nors tu ka. g.gif


25 g kepimo milteliu blink.gif g.gif kiek cia saukstu gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 12, 22:00)
25 g kepimo milteliu  blink.gif  g.gif kiek cia saukstu gaunasi?

sveriu su svarstyklem,nezinau kiek saukstais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 21:06)
sveriu su svarstyklem,nezinau kiek saukstais mirksiukas.gif


O tu cia pagal kazkoki tikslu recepta kepi? Ir ant kiek temperatura? Man atrodo kad krakmolo reiktu 70 g g.gif nors neturetu tai itakoti g.gif
Atsakyti
Krakmolo gali buti ir vienodai su miltai, bet milteliu, sakyciau, per daug. Kokiu 15 g reiketu ant tokio kiekio miltu+krakmolo g.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 21:57)
Cipciuk,man reikia pacio tavo lengviausio biskvito!!!Kepu jau ketvirta laksta,o man visiskai nekyla biskvitas.dedu 3 kiausiniai,3 saukstai karsto vandens,200gr cukraus,100gr miltu,tiek pat krakmolo,25gr kepimo milteliu.Kazka darau negerai,nu nekyla nors tu ka. g.gif


Man ta pati beda visalaik, niekada biskvitas neiskyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 20:57)
Cipciuk,man reikia pacio tavo lengviausio biskvito!!!Kepu jau ketvirta laksta,o man visiskai nekyla biskvitas.dedu 3 kiausiniai,3 saukstai karsto vandens,200gr cukraus,100gr miltu,tiek pat krakmolo,25gr kepimo milteliu.Kazka darau negerai,nu nekyla nors tu ka. g.gif


Arnute , pats paprasčiausias biskvitas yra toks , tai klasikinis visur kepamas ir visų firmų numylėtinis ....5 kiaušiniai , 5 did . šaukštai miltų , 5 did . šaukštai cukraus ( kiaušiniai turėtų būti L dydžio .

Atskiri trynius nuo baltymų , trynius išsuki su cukrumi iki purios masės ( tai darai rankomis ne mikseriu , ir būtū gerai mediniu šaukštu ) jie padidėja ir pabala , baltimus išplaki iki putų kaip priklauso , apvertus indą , jie neiškrenta , tada per sietelį isijoji i baltimus miltus ir galiausia idedi trynius , labai lėtais judesiais išmaišai miltus ....jeigu nori rudo biskvito , tai puse miltų kiekio pakeisk kakava ( tai bus 2,5 miltų ir 2,5 kakavos ) .....atsargiai sukrėti į formą ir kepi 180 C , karštyje , kol pagaliukas bus sausas .

Tai be galo purus biskvitas , bet ......jis nelabai tinkamas sulieti ( ištyžta ) , tad reikia pasirinkti kremą , aš prie jo naudoju tik plaktos grietinėlės , o va į ją gali dėti visko ko nori , aguonų , kakava , tirpią kavą , vaisius uogas ir t.t .....

Biskvitas gali nepakilti , jei nedaplaki kiaušinių ....cukraus dėk 150 g. kepimo miltelių 15 g. o viskas kita gerai .
Atsakyti