Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Sveikos Supermamytes!!!
Uzklydau i Cypciuko temeles. Vajetau! Likau be zado, esu suzaveta JUSU darbais - kepiniais!!! 100 kartu bravo!!! 4u.gif
Torto kepimuose esu naujoke, jau nekalbant apie tokius papuosimus blink.gif Bet jau labai noriu pameginti, gal ir man kas nors gausis g.gif
Noreciau paklausti kur yra pirkti cukatu, kaip pvz.: Keksas su zaliais cukatais. Jie yra jau saldus? Ir kaip aplieti graziai torta, juostelemis, ar drugelius kokius "patupdyti"? Gerb.Cypciukas rase, kad dare is tirpinto sokolado, bet isivaizduoju, kad tam reikia spec.irankiu? Kokie jie turetu buti?
Gal kai kam pasirodys banalus klausimai, bet visada buna pirmas kartas (kaip man siuo atveju) biggrin.gif
Nuosirdziai dekoju uz atsakymus ir pagalba!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 14:10)
Sveikos Supermamytes!!!
Uzklydau i Cypciuko temeles. Vajetau! Likau be zado, esu suzaveta JUSU darbais - kepiniais!!! 100 kartu bravo!!!  4u.gif
Torto kepimuose esu naujoke, jau nekalbant apie tokius papuosimus  blink.gif Bet jau labai noriu pameginti, gal ir man kas nors gausis  g.gif
Noreciau paklausti kur yra pirkti cukatu, kaip pvz.: Keksas su zaliais cukatais. Jie yra jau saldus? Ir kaip aplieti graziai torta, juostelemis, ar drugelius kokius "patupdyti"? Gerb.Cypciukas rase, kad dare is tirpinto sokolado, bet isivaizduoju, kad tam reikia spec.irankiu? Kokie jie turetu buti?
Gal kai kam pasirodys banalus klausimai, bet visada buna pirmas kartas (kaip man siuo atveju) biggrin.gif
Nuosirdziai dekoju uz atsakymus ir pagalba!!!  mirksiukas.gif

AŠ galiu atsakyti apie cukatas.
Tai džiovinti cukruoti vaisių gabaliukai, jų pirkti apstu visuose didesniuose Prekybos centruose, vat Norfoje net akcija Papajų gabaliukams, o yra mišiniai sveriami, kur visko yra..taip kad reikia jų ieškoti kur riešutukai, džiovinti vaisiai:)
Atsakyti
cipciuk, isidekit i savo parasa ta konkurseli, taip bus daugiau balsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 12, 14:32)
Tai džiovinti cukruoti vaisių gabaliukai, jų pirkti apstu visuose didesniuose Prekybos centruose, vat Norfoje net akcija Papajų gabaliukams, o yra mišiniai sveriami, kur visko yra..taip kad reikia jų ieškoti kur riešutukai, džiovinti vaisiai:)

Ieik i Inockos sukurta temele apie papuosimus,labai daug ideju prisirinkau ten.As tortukus pradejau kept tik koks menuo,esu zalia kaip agurkas lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kiekvienu savo kepiniu dziaugiuosi.Del irankiu pradziai manau reikalingiausi konditerinis maiselis arba svirkstas,nors konditerini maisiuka ir pati gali pasidaryt.Viskas manau atsiras virtuvej su laiku.Tik pradek,nebijok,nesigaus bandyk dar karta.Klausk temoj "kaip papuosti pyragus ir tortus"mergaites labai draugiskos,atsako i klausimus,pataria,visada padeda,jei reikia padrasina bigsmile.gif ir pagiria blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arnaaa: 12 kovo 2009 - 13:55
mergaites, nepamirstam prabalsuoti 4u.gif
http://www.milupa.lt...b...&section=47
Atsakyti

Aciu mirksiukas.gif Ot as...tai cia paprasti dziovinti vaisiai (tokie kaip ananasai, papajos itt.) lotuliukas.gif Cukatu tiesiog neteko ragauti, vat ir prisigalvojau, kad nezinau doh.gif
...Del irankiu pradziai manau reikalingiausi konditerinis maiselis arba svirkstas,nors konditerini maisiuka ir pati gali pasidaryt.Viskas manau atsiras virtuvej su laiku.Tik pradek,nebijok,nesigaus bandyk dar karta....
Labai dekoju uz padrasinima, palaikyma ir uz patarimus!!! mirksiukas.gif Niu, tai tada belieka pasiraitot rankoves ir kibt i darba biggrin.gif
Tik dar vienas klausimukas. Koks skirtumas tarp konditerinio maiselio ir svirksto? Kiek suprantu, tai ju atliekamos funkcijos tos pacios. Tai kokiu tada lengviau ir patogiau naudotis?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 15:47)

ir nepamirsk prabalsuoti už cipciuko anuke biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 15:48)
ir nepamirsk prabalsuoti už cipciuko anuke  biggrin.gif  4u.gif

Butinai! Jau supratau, kad 47 psl. Jei neklystu Adrija? Bet Adrijos 47 psl. nera! blink.gif Gal sis grozis jau persikele i 48 psl? Adrija L. 1,5 metuku? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 16:03)
Butinai! Jau supratau, kad 47 psl. Jei neklystu Adrija? Bet Adrijos 47 psl. nera!  blink.gif  Gal sis grozis jau persikele i 48 psl? Adrija L. 1,5 metuku?  bigsmile.gif

taip biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 16:04)

Jau prabalsuota 4u.gif Niu grozis neapsakytas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 16:47)
Aciu mirksiukas.gif  Ot as...tai cia paprasti dziovinti vaisiai (tokie kaip ananasai, papajos itt.)  lotuliukas.gif  Cukatu tiesiog neteko ragauti, vat ir prisigalvojau, kad nezinau  doh.gif 
Labai dekoju uz padrasinima, palaikyma ir uz patarimus!!!  mirksiukas.gif Niu, tai tada belieka pasiraitot rankoves ir kibt i darba  biggrin.gif
Tik dar vienas klausimukas. Koks skirtumas tarp konditerinio maiselio ir svirksto? Kiek suprantu, tai ju atliekamos funkcijos tos pacios. Tai kokiu tada lengviau ir patogiau naudotis?

As turiu ir maiseli ir svirksta,mazesnius papuosimus man lengviau su svirkstu,nes rankos ir taip dreba,kai puost reikia bigsmile.gif bet pvz plikytus ziedus kai kepu darau su maiseliu,didesnis,daugiau mases telpa biggrin.gif Man atrodo kiekvienai skirtingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 03 12, 11:10)
Aš prabalsavau thumbup.gif .
Bet čia neblogai 45 puslapyje, nes šiandien nuotraukos sudėliotos kita tvarka: pirmam puslapy turi tik po vieną balsą, o daugiausiai turintys yra paskutiniame lape  lotuliukas.gif

as jau i 50 psl nusiunciau mirksiukas.gif
Atsakyti