Sveikos Supermamytes!!!
Uzklydau i Cypciuko temeles. Vajetau! Likau be zado, esu suzaveta JUSU darbais - kepiniais!!! 100 kartu bravo!!!
Torto kepimuose esu naujoke, jau nekalbant apie tokius papuosimus Bet jau labai noriu pameginti, gal ir man kas nors gausis
Noreciau paklausti kur yra pirkti cukatu, kaip pvz.: Keksas su zaliais cukatais. Jie yra jau saldus? Ir kaip aplieti graziai torta, juostelemis, ar drugelius kokius "patupdyti"? Gerb.Cypciukas rase, kad dare is tirpinto sokolado, bet isivaizduoju, kad tam reikia spec.irankiu? Kokie jie turetu buti?
Gal kai kam pasirodys banalus klausimai, bet visada buna pirmas kartas (kaip man siuo atveju)
Nuosirdziai dekoju uz atsakymus ir pagalba!!!
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 14:10)
Sveikos Supermamytes!!!
Uzklydau i Cypciuko temeles. Vajetau! Likau be zado, esu suzaveta JUSU darbais - kepiniais!!! 100 kartu bravo!!!
Torto kepimuose esu naujoke, jau nekalbant apie tokius papuosimus Bet jau labai noriu pameginti, gal ir man kas nors gausis
Noreciau paklausti kur yra pirkti cukatu, kaip pvz.: Keksas su zaliais cukatais. Jie yra jau saldus? Ir kaip aplieti graziai torta, juostelemis, ar drugelius kokius "patupdyti"? Gerb.Cypciukas rase, kad dare is tirpinto sokolado, bet isivaizduoju, kad tam reikia spec.irankiu? Kokie jie turetu buti?
Gal kai kam pasirodys banalus klausimai, bet visada buna pirmas kartas (kaip man siuo atveju)
AŠ galiu atsakyti apie cukatas.
Tai džiovinti cukruoti vaisių gabaliukai, jų pirkti apstu visuose didesniuose Prekybos centruose, vat Norfoje net akcija Papajų gabaliukams, o yra mišiniai sveriami, kur visko yra..taip kad reikia jų ieškoti kur riešutukai, džiovinti vaisiai:)
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 12, 14:32)
Tai džiovinti cukruoti vaisių gabaliukai, jų pirkti apstu visuose didesniuose Prekybos centruose, vat Norfoje net akcija Papajų gabaliukams, o yra mišiniai sveriami, kur visko yra..taip kad reikia jų ieškoti kur riešutukai, džiovinti vaisiai:)
Ieik i Inockos sukurta temele apie papuosimus,labai daug ideju prisirinkau ten.As tortukus pradejau kept tik koks menuo,esu zalia kaip agurkas bet kiekvienu savo kepiniu dziaugiuosi.Del irankiu pradziai manau reikalingiausi konditerinis maiselis arba svirkstas,nors konditerini maisiuka ir pati gali pasidaryt.Viskas manau atsiras virtuvej su laiku.Tik pradek,nebijok,nesigaus bandyk dar karta.Klausk temoj "kaip papuosti pyragus ir tortus"mergaites labai draugiskos,atsako i klausimus,pataria,visada padeda,jei reikia padrasina ir pagiria
mergaites, nepamirstam prabalsuoti
http://www.milupa.lt...b...§ion=47
http://www.milupa.lt...b...§ion=47
Aciu Ot as...tai cia paprasti dziovinti vaisiai (tokie kaip ananasai, papajos itt.) Cukatu tiesiog neteko ragauti, vat ir prisigalvojau, kad nezinau
...Del irankiu pradziai manau reikalingiausi konditerinis maiselis arba svirkstas,nors konditerini maisiuka ir pati gali pasidaryt.Viskas manau atsiras virtuvej su laiku.Tik pradek,nebijok,nesigaus bandyk dar karta....
Labai dekoju uz padrasinima, palaikyma ir uz patarimus!!! Niu, tai tada belieka pasiraitot rankoves ir kibt i darba Tik dar vienas klausimukas. Koks skirtumas tarp konditerinio maiselio ir svirksto? Kiek suprantu, tai ju atliekamos funkcijos tos pacios. Tai kokiu tada lengviau ir patogiau naudotis?
QUOTE(lotute @ 2009 03 12, 15:48)
ir nepamirsk prabalsuoti už cipciuko anuke
Butinai! Jau supratau, kad 47 psl. Jei neklystu Adrija? Bet Adrijos 47 psl. nera! Gal sis grozis jau persikele i 48 psl? Adrija L. 1,5 metuku?
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 16:03)
Butinai! Jau supratau, kad 47 psl. Jei neklystu Adrija? Bet Adrijos 47 psl. nera! Gal sis grozis jau persikele i 48 psl? Adrija L. 1,5 metuku?
taip
QUOTE(Renata123 @ 2009 03 12, 16:47)
Aciu Ot as...tai cia paprasti dziovinti vaisiai (tokie kaip ananasai, papajos itt.) Cukatu tiesiog neteko ragauti, vat ir prisigalvojau, kad nezinau
Labai dekoju uz padrasinima, palaikyma ir uz patarimus!!! Niu, tai tada belieka pasiraitot rankoves ir kibt i darba
Tik dar vienas klausimukas. Koks skirtumas tarp konditerinio maiselio ir svirksto? Kiek suprantu, tai ju atliekamos funkcijos tos pacios. Tai kokiu tada lengviau ir patogiau naudotis?
Labai dekoju uz padrasinima, palaikyma ir uz patarimus!!! Niu, tai tada belieka pasiraitot rankoves ir kibt i darba
Tik dar vienas klausimukas. Koks skirtumas tarp konditerinio maiselio ir svirksto? Kiek suprantu, tai ju atliekamos funkcijos tos pacios. Tai kokiu tada lengviau ir patogiau naudotis?
As turiu ir maiseli ir svirksta,mazesnius papuosimus man lengviau su svirkstu,nes rankos ir taip dreba,kai puost reikia bet pvz plikytus ziedus kai kepu darau su maiseliu,didesnis,daugiau mases telpa Man atrodo kiekvienai skirtingai
QUOTE(pirasa @ 2009 03 12, 11:10)
Aš prabalsavau .
Bet čia neblogai 45 puslapyje, nes šiandien nuotraukos sudėliotos kita tvarka: pirmam puslapy turi tik po vieną balsą, o daugiausiai turintys yra paskutiniame lape
Bet čia neblogai 45 puslapyje, nes šiandien nuotraukos sudėliotos kita tvarka: pirmam puslapy turi tik po vieną balsą, o daugiausiai turintys yra paskutiniame lape
as jau i 50 psl nusiunciau