Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 14:50)

Ačiū Olesta , geriau , bet stiprumo tai tikrai nėra , va prie progos paklausiu tave , kaip medikės , nu n e a t s i k o s č i u , ką nedariau , ir garinausi , ir vaistų gėriau , kad skystintų , nu stovi toks lyg guzas , tiksliau užspausta krūtinė , lyg kas ant jos užlipes stovėtų  unsure.gif  unsure.gif ....traukiu orą kaip žuvis , jau nekalbu , kas būna kai spazmai kosulio užeina  doh.gif

Ir pas mane tie patys simptomai, niekaip neina atsikoseti, kartais taip uzspazmuoja doh.gif g.gif
Labai grazi jusu anukyte, norejau is vyro kompo prabalsuoti, bet neleidzia, matyt tas pats internetas, bet siandien vel leido thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū laurindre , 4u.gif

ROKA , aš nejuokauju , vairuoji savo mašinuką į papuošimus , ir tiesiu keliu , be jokių nukrypimų į kelkraštį.... thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
netvarka Adrija 45 psl.
Pabalsuojam antru ratuku smile.gif
Dėl sportinio intereso:)
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 03 11, 03:06)
Na, bet čia tai jau tikrai jūsų receptas biggrin.gif , labai skani pynė su tryjų skonių varške, bet jau tokia didžiulė iškilo,teko suriesti kažkiek,  doh.gif ,bet mažai ka padėjo kepant net į orkaitės groteles įsirėžė, ir šiek tiek sutrūko doh.gif , bet labai skani buvo  thumb_yello.gif , teko dar kartą kept po savaitės, nes visiems labai patiko  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as kepu is tos normos 3 vnt. viena sau, mamai ir draugams, nes visu nesuvalgom... vakar dariau 2 didesnes, varske sumaisiau su saldytom avietem tongue.gif apie 200 g. idejau, dar miltu imaisiau, kad tirsciau butu... tai kaip dejom su MB iskarto visa ir sukirtom blink.gif bet kaip skanu tongue.gif

as pynes kas savaite kepu....
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 12, 11:04)
netvarka Adrija 45 psl.
Pabalsuojam antru ratuku smile.gif
Dėl sportinio intereso:)

Aš prabalsavau thumbup.gif .
Bet čia neblogai 45 puslapyje, nes šiandien nuotraukos sudėliotos kita tvarka: pirmam puslapy turi tik po vieną balsą, o daugiausiai turintys yra paskutiniame lape lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2009 03 12, 12:10)
Aš prabalsavau thumbup.gif .
Bet čia neblogai 45 puslapyje, nes šiandien nuotraukos sudėliotos kita tvarka: pirmam puslapy turi tik po vieną balsą, o daugiausiai turintys yra paskutiniame lape  lotuliukas.gif

NU ir tundra aš, bet aš sumaščiau pabalsuoti ir iš kolegių kompų smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,,,ačiū draugės jūs mano , jo dabar kitaip sudėjo , aš irgi pasimečiau , kol susigaudžiau kas - kur , matote ankščiau reikėjo užregistruoti anukytę , o ne į pabaigą konkurso , tie kur pirmi , tai matosi po kiek surinkę ....ne tame esmė , laimės ar ne , esmė dalyvavime , tongue.gif

Kepu 3 tortus , tiksliau bus tik du , 1 vaikiškas ir antras 2 aukštų , tai turiu biski terlionės doh.gif ...o kur dar papuošimai doh.gif ......kepu medutį , juodą mišką ir aišku nevėžį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 12, 11:12)
NU ir tundra aš, bet aš sumaščiau pabalsuoti ir iš kolegių kompų smile.gif

Naudojasi visom techninem galimybem hihihi.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 11:17)
kepu medutį , juodą mišką ir aišku nevėžį wub.gif

Ox, koks rinkinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 12, 12:17)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,,,ačiū draugės jūs mano , jo dabar kitaip sudėjo , aš irgi pasimečiau , kol susigaudžiau kas - kur , matote ankščiau reikėjo užregistruoti anukytę , o ne į pabaigą konkurso , tie kur pirmi , tai matosi po kiek surinkę ....ne tame esmė , laimės ar ne , esmė dalyvavime ,  tongue.gif

Kepu 3 tortus , tiksliau bus tik du , 1 vaikiškas ir antras 2 aukštų , tai turiu biski terlionės  doh.gif ...o kur dar papuošimai  doh.gif ......kepu medutį , juodą mišką ir aišku nevėžį wub.gif

Aš labiausiai Nevėžį jamčiau, paskui mišką, na o paskui...jau nieko nebereikėtų...
Medučio nekepiau 100 metų, man kažkada jis atsivalgytas ..nebedrįstu smile.gif
Atsakyti
Mergaites Adrija 47psl g.gif keliam su balsavimu i virsu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 12, 12:44)
Mergaites Adrija 47psl  g.gif  keliam su balsavimu i virsu  thumbup.gif

pioneer.gif flirt.gif
Atsakyti