cipciuk,koks vardukas anukeles,prabalsint noriu
[quote=Cipciukas,2009 03 11, 15:07]
*Saulute*20 jei pilsi šokoladą , pilk ant sauso paviršiaus , labai sunku nutaikyti , kad nuo grietinėlės ar kitokio kremo , jis nenuslystu .
as esu pylusi ant kremo ir viskas gerai budavo, ten pagal recepta taip reikejo... gal nuo kremo priklauso?
*Saulute*20 jei pilsi šokoladą , pilk ant sauso paviršiaus , labai sunku nutaikyti , kad nuo grietinėlės ar kitokio kremo , jis nenuslystu .
as esu pylusi ant kremo ir viskas gerai budavo, ten pagal recepta taip reikejo... gal nuo kremo priklauso?
Kaip sveikatytės, Cipciuk, stipriau jau truputį ?
Gal ne kreme , o temperatūroje esmė , reikia labai pataikyti , kada jį pilti ( šokoladą ) , jei šokoladas bus karštas , tikrai pasileis bet koks kremas , kad ir sviestinis , vat šokoladą ir reikia nutaikyti kokios temperatūros pilti , tada taip - galima .
Ačiū Olesta , geriau , bet stiprumo tai tikrai nėra , va prie progos paklausiu tave , kaip medikės , nu n e a t s i k o s č i u , ką nedariau , ir garinausi , ir vaistų gėriau , kad skystintų , nu stovi toks lyg guzas , tiksliau užspausta krūtinė , lyg kas ant jos užlipes stovėtų ....traukiu orą kaip žuvis , jau nekalbu , kas būna kai spazmai kosulio užeina
Ačiū Olesta , geriau , bet stiprumo tai tikrai nėra , va prie progos paklausiu tave , kaip medikės , nu n e a t s i k o s č i u , ką nedariau , ir garinausi , ir vaistų gėriau , kad skystintų , nu stovi toks lyg guzas , tiksliau užspausta krūtinė , lyg kas ant jos užlipes stovėtų ....traukiu orą kaip žuvis , jau nekalbu , kas būna kai spazmai kosulio užeina
laba kepejeles
isbandziau Cipciuko meduti - nerealus
bandziau mase is saldainiu nepavyko, daugiau paskaicius visu eksperimentus - randu klaidu savu, bandysiu dar
ir dar noreciau patarimo, pasiulymo is labiau patyrusiu nei as
i vestuves vyksiu vasara ir noreciau issikept pati torta, tai turiu dar laiko mokslam ir eksperimentam
1.ar tiktu kept meduti?
2. dzibukai is beze tiktu, na temperatura ju neitakotu?na, gal ir keisti klausimai
bandziau mase is saldainiu nepavyko, daugiau paskaicius visu eksperimentus - randu klaidu savu, bandysiu dar
i vestuves vyksiu vasara ir noreciau issikept pati torta, tai turiu dar laiko mokslam ir eksperimentam
1.ar tiktu kept meduti?
2. dzibukai is beze tiktu, na temperatura ju neitakotu?na, gal ir keisti klausimai
QUOTE(airara* @ 2009 03 11, 14:54)
laba kepejeles
1.ar tiktu kept meduti?
1.ar tiktu kept meduti?
Aš tau jį tik ir patarsiu , nes jis ilgai negendantis , nebijantis didelės šilumos , ir beze ir dzibukai tiks 100 procentų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 15:57)
Aš tau jį tik ir patarsiu , nes jis ilgai negendantis , nebijantis didelės šilumos , ir beze ir dzibukai tiks 100 procentų
aciu uz atsakyma
labiausiai nerimavau del beze, nes nesu darius - o dabar eksperimentuosim
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 11, 10:00)
Na zinai, pavarei saunuole!!!
Baik, tu, aš tik mokausi dar
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 14:07)
Roka , tortas nuostabus , ar idėjai į papuošimų temą ???....jei ne tai vairuok tą savo mašiniuką ten
Kas dėl masės , želatinos mažai , merginos , kurios perkate želatiną pardėse dėkite jos po 1 arb. šaukštelį daugiau , nes ji nėra tokia stipri , kur aš naudoju , ta masė turi lygtai truputi temptis .
Kas dėl masės , želatinos mažai , merginos , kurios perkate želatiną pardėse dėkite jos po 1 arb. šaukštelį daugiau , nes ji nėra tokia stipri , kur aš naudoju , ta masė turi lygtai truputi temptis .
Baikit baikas - nėr ko vairuot, mergaitės anoj temoj tikrus šedevrus kuria.
Dėl masės, man ji tikrai patiko, labai smagiai minkosi, tik jaučiau, kad trūksta kažkokios rišamosios dalies. Aš naudojau tokią gelsvą žele, dėjau šaukštą. Dar noriu paklaust - kokiame kiekyje vandens ją tirpinti? Aš iš akies šliūkštelėjau kokius 3 šaukštus maždaug.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 16:23)
Sėkmės tau eksperimentuojant , linkiu , kad iš 1 karto pavyktu
ech, kad jusu zodziai kam reikia i ausi
medutis pavyko is 1, sau ir mamai kovo 8 kepiau, niam niam buvo, o vat saldainiu mase nenusiseke, skaiciau ir apie beze , kad visko nutinka ....bet turiu laiko mokytis, pavarcius sia saldumynu temukes tai vajei kaip mergaites prasilauzia