Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Oi , kokiu tortukų imetėte į mano temikę bigsmile.gif bigsmile.gif ...širdutė nuostebi , vien dėl to jog ji širdutė , o margučiui 10 balų thumbup.gif thumbup.gif ...sukirščiau ir aš gabalėlį , o va grietiniečiai tai ne mano unsure.gif aš ju dar nesu kepusi , blush2.gif , bet prižadu , tikrai iškepsiu pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 11, 00:00)
Oi , kokiu tortukų imetėte į mano temikę  bigsmile.gif  bigsmile.gif ...širdutė nuostebi , vien dėl to jog ji širdutė , o margučiui 10 balų  thumbup.gif  thumbup.gif ...sukirščiau ir aš gabalėlį , o va grietiniečiai tai ne mano  unsure.gif aš ju dar nesu kepusi ,  blush2.gif , bet prižadu , tikrai iškepsiu  pioneer.gif

Dabar tik peržiurėjau , kad tikrai ne jūsų doh.gif , nors buvau isitikinus, kad jūsų, bet dabar jau nesvarbu ax.gif , rekomenduoju, labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
cipciuk, bandžiau jūsų cukrinę masę tortams dengti. Kažką padariau ne taip - man ji tokia trapi gavosi, kad keblu buvo iškočioti. Jei pudros mažiau - tada limpa prie stalo kočiojant. Lipdant mažytes figūrėles, viskas gerai, o va kočiojant didelį plotą pakėlus ji plyšta, trupa unsure.gif
Ir saldainių masę bandžiau - irgi nepavyko, saldainiai prie bliūdo prilipo ir basta biggrin.gif
Nesisekė man su lipdymo mase. Supykau ir padengiau medutį tiesiog pirktiniu kremu. Labai skanus tortas, ačiū už receptą, daug pagyrų sulaukiau smile.gif O va puošti man dar mokytis ir mokytis...... unsure.gif Didžiausią gabalą skiriu jums ir rugiagėlei - už palaikymą ir konsultacijas wub.gif

Atsakyti
roka tortukas tiesiog nuostabus wub.gif kaip noreciau gabalelio unsure.gif
Atsakyti
Na, bet čia tai jau tikrai jūsų receptas biggrin.gif , labai skani pynė su tryjų skonių varške, bet jau tokia didžiulė iškilo,teko suriesti kažkiek, doh.gif ,bet mažai ka padėjo kepant net į orkaitės groteles įsirėžė, ir šiek tiek sutrūko doh.gif , bet labai skani buvo thumb_yello.gif , teko dar kartą kept po savaitės, nes visiems labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 11 kovo 2009 - 02:07
QUOTE(dute_a @ 2009 03 11, 01:43)
roka tortukas tiesiog nuostabus wub.gif kaip noreciau gabalelio unsure.gif

Prašom prašom į svečius mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, kaip reikia aplieti sokoladu torta?ar reikia biskvita su grietinele sutept ar reikia iskart pilti sokolada?
ir dar noriu paklausti gal zinote namuose galimma isssivirti kondensuota piena?kokios butu propocijos?
o cia mano torto maisalyne doh.gif Tortas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulutė*20: 11 kovo 2009 - 09:52
QUOTE(roka @ 2009 03 11, 00:31)
cipciuk, bandžiau jūsų cukrinę masę tortams dengti. Kažką padariau ne taip - man ji tokia trapi gavosi, kad keblu buvo iškočioti. Jei pudros mažiau - tada limpa prie stalo kočiojant. Lipdant mažytes figūrėles, viskas gerai, o va kočiojant didelį plotą pakėlus ji plyšta, trupa  unsure.gif
Ir saldainių masę bandžiau - irgi nepavyko, saldainiai prie bliūdo prilipo ir basta  biggrin.gif
Nesisekė man su lipdymo mase. Supykau ir padengiau medutį tiesiog pirktiniu kremu. Labai skanus tortas, ačiū už receptą, daug pagyrų sulaukiau  smile.gif O va puošti man dar mokytis ir mokytis......  unsure.gif Didžiausią gabalą skiriu jums ir rugiagėlei - už palaikymą ir konsultacijas  wub.gif

Na zinai, pavarei bigsmile.gif saunuole!!! rolleyes.gif man to didziausio siulomo gabalo, tai tikrai noretusi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 03 11, 09:36)
Noriu paklausti, kaip reikia aplieti sokoladu torta?ar reikia biskvita su grietinele sutept ar reikia iskart pilti sokolada?
ir dar noriu paklausti gal zinote namuose galimma isssivirti kondensuota piena?kokios butu propocijos?
o cia mano torto maisalyne doh.gif Tortas

Labai grazus tortas!
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 03 11, 00:31)
O va puošti man dar mokytis ir mokytis......  unsure.gif

Labai sauniai papuosei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 12:53)
blush2.gif  blush2.gif  mano anukytė dalyvauja konkurse www.milupa.lt ....38 psl. blush2.gif  blush2.gif

radau 14 psl, prabalsavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Roka , tortas nuostabus , ar idėjai į papuošimų temą ???....jei ne tai vairuok tą savo mašiniuką ten mirksiukas.gif

Kas dėl masės , želatinos mažai , merginos , kurios perkate želatiną pardėse dėkite jos po 1 arb. šaukštelį daugiau , nes ji nėra tokia stipri , kur aš naudoju , ta masė turi lygtai truputi temptis .

----------------------------------------------------------------------------------------

Ikristute , pynė o thumbup.gif , ir tikrai žinau , kad skani , o va kepant , tai jau ne pynė , o visas gigantas gaunasi , ir aš vos ją į skardą italpinau doh.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

*Saulute*20 jei pilsi šokoladą , pilk ant sauso paviršiaus , labai sunku nutaikyti , kad nuo grietinėlės ar kitokio kremo , jis nenuslystu .

Kas dėl kondencuoto , supratau , kad tu ne lietuvoj , mane jau klausė to , juk jis ir padarytas iš pieno ir cukraus , ir virtas aišku , bet va kiek ko dėti nežinau , tu tiesiog bandyk , ipilk nemažai cukraus ir ant lėtos ugnies virk , gal kas ir gausis g.gif

Tortas puikus thumbup.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

Lusasita , ačiuks blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 11 kovo 2009 - 14:08
jo, gyvenu vokietijoje.. nuvykau i rusu parduotuve radau sutirstinta kondensuota piena, dbr galesiu gaminti ir su kond.pienu tortus thumbup.gif

aciu uz pagyras blush2.gif bet kazkaip nedaejo i galva kaip papuosti sonus g.gif cia buvo juodasis miskas g.gif grietine truputi prastokai buvo isejusi verysad.gif
o gal zinot ka ideti i sokolada istirpinus, kad padaryti toki kaip budavo veliuonos sokoladukai?
Atsakyti