Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Nu ir pribalsavot, mergaites, as radau 20 psl. Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 17:07)
Nu ir pribalsavot, mergaites, as radau 20 psl. Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi doh.gif

jau prabalsuota pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 17:07)
Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi doh.gif

Man irgi taip pat vos nenutiko lotuliukas.gif Nuo 38 jau iki 20 pakilo thumbup.gif Labai graži mergytė wub.gif
Atsakyti
aš irgi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 10, 15:15)
CYPSIUK,meducio virsu prase aplieti sokoladu,kaip daryti g.gif ar virsu grietinele aptepti g.gif

Aš netepu schmoll.gif

Mergaitės , jus mano podruškės , mes nieko nesitikime , nes jau marti pražiopsojo , jis nuo 1 dienos vyksta , bet tikrai labai malonu , kad duodate savo balsiukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 10 kovo 2009 - 18:00
papasakokit man neismanelei kaip padaryti ta sokoladini uzpila ant torto? ar vien tik sokoladas ar reikia kokio sviesto prideti?
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 03 10, 18:45)
papasakokit man neismanelei kaip padaryti ta sokoladini uzpila ant torto? ar vien tik sokoladas ar reikia kokio sviesto prideti?

Klausyk , neišmanėle lotuliukas.gif ....ant šokolado plytelės ipilk 3 - 4 valg. šaukštus pieno , ir vandens vonelėje tirpink , pastovai maišant ....jeigu kartais sutrauktų , neišsigask , iškelk iš vonelės , ir smarkiai jį suk dar ipylus 1 šaukštą pieno , išsilygins , vietoj pieno gali pilti vandenį , sėkmės ... mirksiukas.gif ......tiesa , gali ir tik šokoladą , bet jis sustings ir bus kietokas ( išėmus iš šaldytuvo ) .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 17:58)
Aš netepu  schmoll.gif

Mergaitės , jus mano podruškės , mes nieko nesitikime , nes jau marti pražiopsojo , jis nuo 1 dienos vyksta , bet tikrai labai malonu , kad duodate savo balsiukus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai grazi mergyte, jau 15psl. prabalsavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2009 03 10, 20:43)
labai grazi mergyte, jau 15psl. prabalsavau  4u.gif

drinks_cheers.gif as irgi prabalsavau. Vos radau karsta.gif
Atsakyti
kadangi medutis yra cipciuko ismislas tai idesiu foto ir cia,cia nepagrindinsi tortas tik mums naudojimui,o jau rimta torta darysim savaitgali laukit tesinio....... biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 10 kovo 2009 - 21:48
QUOTE(padima @ 2009 03 10, 21:48)

Simpatukas bigsmile.gif
Atsakyti
Cipciuk, cia jusu "Marguti" bandziau daryti blush2.gif , krikšto vaikams labai patiko thumbup.gif , mums irgi, labai gaivus ir skanus smile.gif

Ir žymieji jūsų "Grietiniečiai", jau vyrui kaip patiko, tai tenka dažnai dabar juos kept doh.gif , labai skanūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikristute: 10 kovo 2009 - 23:16