Nu ir pribalsavot, mergaites, as radau 20 psl. Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 17:07)
Nu ir pribalsavot, mergaites, as radau 20 psl. Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi
jau prabalsuota
QUOTE(laurindre @ 2009 03 10, 17:07)
Gerai, kad nuotrauka pas Cipciuka ideta su liniuote, o tai buciau ne uz ta prabalsavusi
Man irgi taip pat vos nenutiko Nuo 38 jau iki 20 pakilo Labai graži mergytė
aš irgi
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 03 10, 15:15)
CYPSIUK,meducio virsu prase aplieti sokoladu,kaip daryti ar virsu grietinele aptepti
Aš netepu
Mergaitės , jus mano podruškės , mes nieko nesitikime , nes jau marti pražiopsojo , jis nuo 1 dienos vyksta , bet tikrai labai malonu , kad duodate savo balsiukus
papasakokit man neismanelei kaip padaryti ta sokoladini uzpila ant torto? ar vien tik sokoladas ar reikia kokio sviesto prideti?
QUOTE(makalaika @ 2009 03 10, 18:45)
papasakokit man neismanelei kaip padaryti ta sokoladini uzpila ant torto? ar vien tik sokoladas ar reikia kokio sviesto prideti?
Klausyk , neišmanėle ....ant šokolado plytelės ipilk 3 - 4 valg. šaukštus pieno , ir vandens vonelėje tirpink , pastovai maišant ....jeigu kartais sutrauktų , neišsigask , iškelk iš vonelės , ir smarkiai jį suk dar ipylus 1 šaukštą pieno , išsilygins , vietoj pieno gali pilti vandenį , sėkmės ... ......tiesa , gali ir tik šokoladą , bet jis sustings ir bus kietokas ( išėmus iš šaldytuvo ) .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 17:58)
Aš netepu
Mergaitės , jus mano podruškės , mes nieko nesitikime , nes jau marti pražiopsojo , jis nuo 1 dienos vyksta , bet tikrai labai malonu , kad duodate savo balsiukus
labai grazi mergyte, jau 15psl. prabalsavau
QUOTE(ikristute @ 2009 03 10, 20:43)
labai grazi mergyte, jau 15psl. prabalsavau
as irgi prabalsavau. Vos radau
Cipciuk, cia jusu "Marguti" bandziau daryti , krikšto vaikams labai patiko , mums irgi, labai gaivus ir skanus
Ir žymieji jūsų "Grietiniečiai", jau vyrui kaip patiko, tai tenka dažnai dabar juos kept , labai skanūs
Ir žymieji jūsų "Grietiniečiai", jau vyrui kaip patiko, tai tenka dažnai dabar juos kept , labai skanūs