Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Serenada @ 2009 03 10, 13:26)
aciukas 4u.gif o as galvojau pilki-maltos aguonos,balta-cukraus pudra,na bet turbut irgi rezultatas butu neblogas,o kaip del zele sluoksnio,ar deti ji  ar ne?o kaip ji toki p[lonyti iskrapstyti nesuirusi is indo?

Rezultatas butu buves nekoks , nes pudra nuo drėgmės išsileidžia , taip , kad lieka tik miltai , tas pats ir su kakava .

Na aš tai tą sluoksnį pilu ant grietinėlės , skystą , bet tai labai sunkoka padaryti , nes gali pakilti rietinėlė ir viskas susimaišys , tai patariu daryti plonyti sluoksnelį , kokioj plačioj lėkštėj , kai gerai sustings , tada atsargiai nulupti , aišku ji turi būti šiek tiek standesnė nei valgymui šaukšteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 13:37)
Rezultatas butu buves nekoks , nes pudra nuo drėgmės išsileidžia , taip , kad lieka tik miltai , tas pats ir su kakava .

Na aš tai tą sluoksnį pilu ant grietinėlės , skystą , bet tai labai sunkoka padaryti , nes gali pakilti rietinėlė ir viskas susimaišys , tai patariu daryti plonyti sluoksnelį , kokioj plačioj lėkštėj , kai gerai sustings , tada atsargiai nulupti , aišku ji turi būti šiek tiek standesnė nei valgymui šaukšteliu  smile.gif

matai kaip g.gif na tikrai aciu uz naudingus patarimus,bandysiu kazka sukurpti kitam savaitgaliui smile.gif
Atsakyti
radau 33 pusl. pabalsavau
Papildyta:
QUOTE(Serenada @ 2009 03 10, 14:49)
matai kaip g.gif na tikrai aciu uz naudingus patarimus,bandysiu kazka sukurpti kitam savaitgaliui  smile.gif

Ryžkis ir pabandyk barbę, aš bandysiu savo krikštadukrai yra labai aiškiai prie tortų papuošimų parodytą, rusaičių pažingsniukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 10, 13:53)
radau 33 pusl. pabalsavau
Papildyta:

Ryžkis ir pabandyk barbę, aš bandysiu savo krikštadukrai yra labai aiškiai prie tortų papuošimų parodytą, rusaičių pažingsniukui smile.gif

maciau,bet ten torto vidus tada man neskaniai atrodo,nepagaminsi gi pagrindo is daug sluoksniu,daug grietineles pertepimu,norisi geriau geresnio skonio,nei vaizdo smile.gif (mes cia turbut off topic varom)
Atsakyti
Pas mane temoje , galimas ir off topikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...juk tai su tortais susije , arne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Serenada @ 2009 03 10, 15:04)
maciau,bet ten torto vidus tada man neskaniai atrodo,nepagaminsi gi pagrindo is daug sluoksniu,daug grietineles pertepimu,norisi geriau geresnio skonio,nei vaizdo smile.gif (mes cia turbut off topic varom)

KAd jau Cypciukas leido, tai žinai gi tas tortas dažnai būna medutis, tik iš jo "išlaužti formą" patogiausia. Nežinau aš tai labai noriu bandyti, čia jau merginos darė CYPCIUKAS tikiuosi pakonsultuos ir patars jei reiks...
Niu ryžkis:)
Atsakyti
Drasiau drambly , drasiau drambly tongue.gif ......po sukne gali būti medutis , biskvitai , kepi mažėjimo tvarka apskritimus , tik nepamirškite , kad dar ir kremas bus , tai neprikepkite tų lakštelių labai dauk , nes kai sutepsite , tai jusų barbė bus ilga kaip smilga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 10, 14:26)
KAd jau Cypciukas leido, tai žinai gi tas tortas dažnai būna medutis, tik iš jo "išlaužti formą" patogiausia. Nežinau aš tai labai noriu bandyti, čia jau merginos darė CYPCIUKAS tikiuosi pakonsultuos ir patars jei reiks...
Niu ryžkis:)

Niu,kad maniske jau visa,,panele,, isaugusi is barbiu ax.gif o va dabar jai parodziau Cipciuko meduti ir dar ,,malkas po sniegu,, klausiu kokio labiau nori-sake noriu ir tokio ir anokio biggrin.gif dabar dilema -kuri issirinkti ,kad iseitu graziau papuosti:oh
Atsakyti
Jeigu būsi išradinga , tai ir malkas papuoši , bet tortą ( iprastos formos ) puošti paprasčiau smile.gif
Atsakyti
CYPSIUK,meducio virsu prase aplieti sokoladu,kaip daryti g.gif ar virsu grietinele aptepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 22:30)
beze tai puošimui ir morengams kepti, o skaniausias, tai čia skonio reikalas, aš nelabai dar patyrusi, bet iš tų kuriuos dariau, tai man skaniausi:
1. sviestas+rududu
2. grietinėlė+šokoladas+sviestas+kakava
3. grietinėlė+cukrus+citrinos rūgštelė (arba sultys) - medaus tortui nepamainomas thumbup.gif
4. mascarponės sūris+grietinėlė

neskaniausias tai sviestas su paprastu kondensuotu pienu blush2.gif

dėkui,pabandysiu ir žinosiu ,kuris skaniausias drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 13:53)
blush2.gif  blush2.gif  mano anukytė dalyvauja konkurse www.milupa.lt ....38 psl. blush2.gif  blush2.gif

Ir as imeciau balsa 4u.gif
Atsakyti