Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

QUOTE(Vaiiva @ 2009 03 09, 21:20)
Kaip gražiai ir skaniai atrodo! wub.gif  Gavosi su staigmena viduje  thumbup.gif  O kokius vaisius dėjai? Kas ten tokie  raudoni, gal vyšnios džiovintos? rolleyes.gif

dejau ka turejau razinos , dziovinti persikai ir abrikosai supjasutyti ir dziovintos vysnios. na jos man taip skanu akd as jas net pradejau deti i grietinieciu idara priduoda toki lengva rugstuma pasaka vienu zodziu biggrin.gif o jas as perku tik norfoje dziovintu vaisiu skyriuje os ten man geriausios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetum: 10 kovo 2009 - 12:31
blush2.gif blush2.gif mano anukytė dalyvauja konkurse www.milupa.lt ....38 psl. blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
cipsiukai,sveika,kaip sveikatėlės?

Prabalsavau.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 10 kovo 2009 - 12:57
aš taip pat prabalsavau, graži anūkytė smile.gif kaip sveikata jūsų?
Atsakyti
Šiaip sau sveikatytė verysad.gif , vis temperatūra pakyla iki 39 , numušu ir vėl doh.gif ir baisus kosulys , iki vėmimo .....senai taip smarkiai sirgau verysad.gif ačiū zebryte , ssanta oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 10 kovo 2009 - 13:05
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 15:04)
Šiaip sau sveikatytė  verysad.gif , vis temperatūra pakyla iki 39 , numušu ir vėl  doh.gif ir baisus kosulys , iki vėmimo .....senai taip smarkiai sirgau  verysad.gif ačiū zebryte , ssanta  oro_buckis.gif

as irgi prabalsavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 10, 09:24)
O kokį darysi, gal Barbę???

oi,ne,man cia butu,, aukstasis pilotazas,, toki papuosti ,tai kaip ten su tuo meduciu,ar kas atsakytu i mano klausimukus ax.gif aciu is anksto
Atsakyti
Tai tie patys like nuo torto trupinukai , tik padeginti ( tie tamsus ) tie pilki maišyti - tamsus su miltais , balti - tiesiog miltai , štai ir visa paslaptis smile.gif
Atsakyti
Sveikit, Cipciuk 4u.gif
Ir as prabalsavau. Bet kol suradau, nes jau 35 puslapyje karsta.gif O jau grazute kokia wub.gif Reiks dar is namu kompo prabalsuot bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 10 kovo 2009 - 13:18
user posted image...............visoms po gėlytę ..... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 03 10, 14:17)
Sveikit, Cipciuk  4u.gif
Ir as prabalsavau. Bet kol suradau, nes jau 35 puslapyje  karsta.gif O jau grazute kokia  wub.gif Reiks dar is namu kompo prabalsuot  bigsmile.gif

aš prieš kelias min prabalsavau tai dar 38 psl buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 10, 13:17)
Tai tie patys like nuo torto trupinukai , tik padeginti ( tie tamsus ) tie pilki maišyti - tamsus su miltais , balti - tiesiog miltai , štai ir visa paslaptis  smile.gif

aciukas 4u.gif o as galvojau pilki-maltos aguonos,balta-cukraus pudra,na bet turbut irgi rezultatas butu neblogas,o kaip del zele sluoksnio,ar deti ji ar ne?o kaip ji toki p[lonyti iskrapstyti nesuirusi is indo?
Atsakyti