sveikos nebezynau i kuria tema bedeti na kadangi cia cipciuko reseptas tai dedu cia pasirodyti. kepiau varskes vainika su dziovintais vaisiais. labai skanus pyragas tik mano formai idaro buvo mazoka tai kita karta darysiu is 1,5 normos, todel si karta tesla teko uzdeti ant pacio idaro ir gavosi toks uzdaras keksas. labai skanu o ypac siltas.
QUOTE(inetum @ 2009 03 09, 18:35)
kepiau varskes vainika su dziovintais vaisiais.
Kaip gražiai ir skaniai atrodo! Gavosi su staigmena viduje O kokius vaisius dėjai? Kas ten tokie raudoni, gal vyšnios džiovintos?
QUOTE(inetum @ 2009 03 09, 18:35)
kepiau varskes vainika su dziovintais vaisiais. l
Pasakiskai atrodo
QUOTE(inetum @ 2009 03 09, 19:35)
sveikos nebezynau i kuria tema bedeti na kadangi cia cipciuko reseptas tai dedu cia pasirodyti. kepiau varskes vainika su dziovintais vaisiais. labai skanus pyragas tik mano formai idaro buvo mazoka tai kita karta darysiu is 1,5 normos, todel si karta tesla teko uzdeti ant pacio idaro ir gavosi toks uzdaras keksas. labai skanu o ypac siltas.
oho kaip tiksliai ,lygiai graziai
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 09, 13:29)
Tuomet jei pertepimas bus gali daryti kaip parašyta, o jei puošimui, tiems dzibukams nori tuomet pieno mažiau, sviestuko kiek daugiau
Pertepimui dariau pagal kas nurodyta.
Šokoladinį dariau su 300g pieno ir 125 g šokoladinio sviesto (maximuose akcija 1 perki + 1 nemokamai), gavosi labai skanus
Pertepimui dariau pagal kas nurodyta.
Šokoladinį dariau su 300g pieno ir 125 g šokoladinio sviesto (maximuose akcija 1 perki + 1 nemokamai), gavosi labai skanus
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 13:33)
dzibukai ir be sviesto stovi, o pertepimui tai jie man yra skanesnių dalykų
kas tie dzibukai?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 08, 08:54)
Labas rytas mergaittės , jus čia užsukate su daug klausimų , todėl parašysiu ir perspėsiu , labai sergu naktį vos ne 40 buvo , nežinai gripas ar gerklė nes nieko negaliu nuryti , bet jei jums kils klaysimų , klauskite čia , kitos mergaitės jums atsakys ....IKI
Kaip šiandieną sveikatėlė? Laukiam sugrįžtant
QUOTE(Azali @ 2009 03 09, 21:06)
kas tie dzibukai?
dzibukais čia vadiname tuos beze ragelius, bokštelius na papuošimus ant torto
QUOTE(Olesta @ 2009 03 09, 21:19)
dzibukais čia vadiname tuos beze ragelius, bokštelius na papuošimus ant torto
supratau dabar
tai tas kremas labiau dzibukams,o pertepimui koks skaniausias?
QUOTE(Azali @ 2009 03 09, 21:39)
beze tai puošimui ir morengams kepti, o skaniausias, tai čia skonio reikalas, aš nelabai dar patyrusi, bet iš tų kuriuos dariau, tai man skaniausi:
1. sviestas+rududu
2. grietinėlė+šokoladas+sviestas+kakava
3. grietinėlė+cukrus+citrinos rūgštelė (arba sultys) - medaus tortui nepamainomas
4. mascarponės sūris+grietinėlė
neskaniausias tai sviestas su paprastu kondensuotu pienu
Sveikutes,Cipciuk ,arteja dukrytes gimtadienis,noreciau pati iskepti torta ,labai jau giriama ,,Meduti,, noriu paklausti,pagal foto matau dar lyg zele sluoksniu pas tave deta?Ir del trupinuku,kaip isgauti skirtingu spalvu?kas ten tokie tamsiai rudi,beveik juodi,ir pilki(kaip aguonos maltos) aisku,turbut geriausiai susitepti isvakarese?aciu is anksto uz atsakymus
QUOTE(Serenada @ 2009 03 10, 09:39)
Sveikutes,Cipciuk ,arteja dukrytes gimtadienis,noreciau pati iskepti torta ,labai jau giriama ,,Meduti,, noriu paklausti,pagal foto matau dar lyg zele sluoksniu pas tave deta?Ir del trupinuku,kaip isgauti skirtingu spalvu?kas ten tokie tamsiai rudi,beveik juodi,ir pilki(kaip aguonos maltos) aisku,turbut geriausiai susitepti isvakarese?aciu is anksto uz atsakymus
O kokį darysi, gal Barbę???