Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Labas rytas mergaittės , jus čia užsukate su daug klausimų , todėl parašysiu ir perspėsiu , labai sergu naktį vos ne 40 buvo , nežinai gripas ar gerklė nes nieko negaliu nuryti , bet jei jums kils klaysimų , klauskite čia , kitos mergaitės jums atsakys ....IKI
Atsakyti
verysad.gif Laikykis Cipciukėli, sveikatytės daug daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 07, 19:43)
O cia mano siandieninis darbas  4u.gif  "Viengungio svajone"
Nezinau ar pavyks ikelt foto.
http://s687.photobuc...nt=DSCF0919.jpg

blink.gif blink.gif blink.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 08, 08:54)
Labas rytas mergaittės , jus čia užsukate su daug klausimų , todėl parašysiu ir perspėsiu , labai sergu naktį vos ne 40 buvo , nežinai gripas ar gerklė nes nieko negaliu nuryti , bet jei jums kils klaysimų , klauskite čia , kitos mergaitės jums atsakys ....IKI

laikykites 4u.gif
Atsakyti
DAUG DAUG JUM SVEIKATOS,LINKEJIMAI KUO GREICIAU PASVEIKTI.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Cipciuk,sveikatos jums daug daug ir greiciau pasveikti!!! 4u.gif 4u.gif
Mergaites,su kovo 8-aja visas!!! birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 08, 08:54)

Sveik greiciau!!Varyk bloga savijauta lauk protest.gif Tu cia reikalinga gossip.gif
Atsakyti

CIPCIUK SVEIK, SVEIKATOS....
LAUKSIM...

GRAŽŪS VISŲ TORTAI , LABAI

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 07, 13:33)
O tos gelytes is ko? Ar jos tikros?  g.gif

Gyvos Hiacinto žiedeliai smile.gif
Atsakyti
cipciukui sveikatos 4u.gif

o sakykit iš to 140 g kremo lenkiško ,kiek išeis masės pertepimui ? pora sluoksnių padengsiu?
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2009 03 09, 13:42)
cipciukui sveikatos 4u.gif

o sakykit iš to 140 g kremo lenkiško ,kiek išeis masės pertepimui ? pora sluoksnių padengsiu?

Apie kokį klausi, aš dviejų rūšių pirkusi.
Tai vienas ten pilti 300ml pieno reikia, aš pilu 250 ir 200 sviesto du sluoksniai puikiai:)
Iš kito pieno reikia 250, pilu 200 ir sviesto tai irgi du uždengiu:)
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 09, 12:44)
Apie kokį klausi, aš dviejų rūšių pirkusi.
Tai vienas ten pilti 300ml pieno reikia, aš pilu 250 ir 200 sviesto du sluoksniai puikiai:)
Iš kito pieno reikia 250, pilu 200 ir sviesto tai irgi du uždengiu:)

rašo -300 ml pieno ir 100 g sviesto.
tai pieno reikia mažiau pilti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Azali @ 2009 03 09, 14:18)
rašo -300 ml pieno ir 100 g sviesto.
tai pieno reikia mažiau pilti ar ne?

Tuomet jei pertepimas bus gali daryti kaip parašyta, o jei puošimui, tiems dzibukams nori tuomet pieno mažiau, sviestuko kiek daugiau smile.gif
Pertepimui dariau pagal kas nurodyta.
Šokoladinį dariau su 300g pieno ir 125 g šokoladinio sviesto (maximuose akcija 1 perki + 1 nemokamai), gavosi labai skanus smile.gif
Atsakyti
dzibukai ir be sviesto stovi, o pertepimui tai jie man schmoll.gif yra skanesnių dalykų ax.gif
Atsakyti