Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Nelaikykite balkone , jeigu kieme drėgna ( lietus , šlapdriba ) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 20:09)
Nelaikykite balkone , jeigu kieme  drėgna ( lietus , šlapdriba )  schmoll.gif

na tada saldytuve reikes kazkaip vietos rasti g.gif
Atsakyti
Cipciuk,gal gali pasakyt,kaip ta saldainine mase graziai istempt,visada gaunasi bangos sonuose g.gif jei patempiu tada plysta.Gal storiau iskociot reikia?
Atsakyti
Žinok sunku bus paaiškinti , būtų gerai , kad tu pamatytum kaip tai daroma .....o kočioti , reikia nei labai plonai , nei storai na gal 3 mm. ....bet man ji neplyšta unsure.gif , aš ją tampau kaip noriu , jei išeiina banga , atklijuoju , nutempiu toliau nuo krašto , ir vėl prilipinu .....sakau , reikėtu tau tai pamatyti .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 20:23)
Žinok sunku bus paaiškinti , būtų gerai , kad tu pamatytum kaip tai daroma .....o kočioti , reikia nei labai plonai , nei storai na gal 3 mm. ....bet man ji neplyšta  unsure.gif , aš ją tampau kaip noriu , jei išeiina banga , atklijuoju , nutempiu toliau nuo krašto , ir vėl prilipinu .....sakau , reikėtu tau tai pamatyti .

Aisku. g.gif Per laika gal ismoksiu,nes norisi kad but idealiai blush2.gif
Atsakyti
Va čia labai aiškiai parodyta kaip tortą reikia apdengti. Neįsivaizduoju kas ten gali plyšti... g.gif Man niekada ji neplyšta - tampyk kiek nori, turbūt pagal nelabai kokybišką receptą pasidarai, nes kitų priežasčių nesugalvoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 07, 20:35)
Va čia labai aiškiai parodyta kaip tortą reikia apdengti. Neįsivaizduoju kas ten gali plyšti... g.gif  Man niekada ji neplyšta - tampyk kiek nori, turbūt pagal nelabai kokybišką receptą pasidarai, nes kitų priežasčių nesugalvoju smile.gif

Aciu.Pagal sita video,as per plonai iskocioju,beveik permatomai,todel ir plysta unsure.gif o mase daryta is Inockos puslapio kur viskas papuosimams.
Atsakyti
Labas vakaras,

4u.gif Dėkoju Jums Cipciuk už receptukus 4u.gif Pirmą kartą dariau tortą, tad pasirodau blush2.gif į puošybą nekreipkite dėmesio, dar mokytis ir mokytis smile.gif

Tortas pagal Cipciuko ananasinis http://www.supermama...;#entry19767002

user posted image

Atsakyti
QUOTE(LiusiLiu @ 2009 03 07, 21:47)
Labas vakaras,

4u.gif Dėkoju Jums Cipciuk už receptukus 4u.gif  Pirmą kartą dariau tortą, tad pasirodau  blush2.gif į puošybą nekreipkite dėmesio, dar mokytis ir mokytis smile.gif

Tortas pagal Cipciuko ananasinis http://www.supermama...;#entry19767002
user posted image

LIUKS TIKRAI thumbup.gif o del papuosimoo tai prasom nesikuklinti,nes manau,kad dar kitoms galiam pasimokinti is taves mirksiukas.gif varyk taip ir toliau smile.gif
Atsakyti
NETIKIU !!!!!! Liusi Liu schmoll.gif schmoll.gif ....kad pirmą kartą , šitoks puikus tortukas išėjo wub.gif , šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 07 kovo 2009 - 20:58
Labas vakaras,

kepiau torta su melynemis. Labai skanus, gaivus tortukas thumbup.gif
Cipciuk, aciu uz recepta.

Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 07, 20:18)
Aciu.Pagal sita video,as per plonai iskocioju,beveik permatomai,todel ir plysta unsure.gif o mase daryta is Inockos puslapio kur viskas papuosimams.

sita diskusija, gal tiktu geriau i papuosimu tema, bet tiek to. As irgi kaip cipciukas, kocioju max. 3 mm storio, tikrai ne taip storai, kaip cia sitame video parodyta. Cia yra pvz, kad mazdaug isivaizduoti, kaip daroma
Atsakyti