O cia mano siandieninis darbas "Viengungio svajone"
Nezinau ar pavyks ikelt foto.
http://s687.photobuc...nt=DSCF0919.jpg
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 19:46)
aciu dar norejau paklausti ,kaip ta viengungio svajone pagamint_? kazkaip temoj recepto nematau
Pavyko!!!!
Papildyta:
Bet man atsidare...Jums ne?
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 19:46)
Simute 1, tu šaunuolė , viskas labai gražiai ir skaniai atrodo
Arnute , nepavyko ......
Arnute , nepavyko ......
Bet man atsidare...Jums ne?
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 07, 19:53)
is pradziu neatidare,dabar jau rodo saunus tortukas
QUOTE(simute1 @ 2009 03 07, 19:48)
aciu dar norejau paklausti ,kaip ta viengungio svajone pagamint_? kazkaip temoj recepto nematau
Ziurek Inockos temoje,kur viskas apie papuosimus,gelytes,mases ten yra ir nuotraukos su viengungio svajone,pamatysi uzrasyta komentarai ir iejusi rasi ir recepta ir kaip daryt.
Cipciuk, norėjau Jūsų patarimo. Noriu puošt tortą sviestiniu kremų, tuo iš pokelių kur Jūs naudojat. Kiek man dėti sviesto , kad gerai laikytų formą?
Ir dar vienas kvailas klausimas. Bezė, kai jau sudžiūsta, būna kieta (tokia kaip glazūra ant meduoliukų) ar minkštesnės konsistencijos?
Ir dar vienas kvailas klausimas. Bezė, kai jau sudžiūsta, būna kieta (tokia kaip glazūra ant meduoliukų) ar minkštesnės konsistencijos?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 07, 19:56)
...papiukai , speniukai koki faini
Simute1 , jie iš bet kokio recepto darosi , vidui darai ką tik nori , o kaip pagaminti , pasižiųrėk Inočkos temoje , viršui pati pirma
Simute1 , jie iš bet kokio recepto darosi , vidui darai ką tik nori , o kaip pagaminti , pasižiųrėk Inočkos temoje , viršui pati pirma
Visa nakti torta kaip puosiu sapnavau,paranoja kazkokia 2
Aciu uz ivertinima!
QUOTE(pirasa @ 2009 03 07, 18:57)
Cipciuk, norėjau Jūsų patarimo. Noriu puošt tortą sviestiniu kremų, tuo iš pokelių kur Jūs naudojat. Kiek man dėti sviesto , kad gerai laikytų formą?
Ir dar vienas kvailas klausimas. Bezė, kai jau sudžiūsta, būna kieta (tokia kaip glazūra ant meduoliukų) ar minkštesnės konsistencijos?
Ir dar vienas kvailas klausimas. Bezė, kai jau sudžiūsta, būna kieta (tokia kaip glazūra ant meduoliukų) ar minkštesnės konsistencijos?
Dėk daugiau , aš į tą pokiuką dedu 200 g .kartais dar daugiau sviesto , o pieno pilu mažiau , kitaip prastai stings
Beze taip nesudžiūsta , jei ji tau super gerai gausis , tai tik pati luobelė apdžius , o vidus bus minkštas , jei nelabai nusiseks , liks tokia , kokią užtepsi ...SĖKMĖS darant
O cia dar keletas is mano pirmuju bandymu pirma karta nuotraukas dedu,o taip smagu
http://s687.photobuc...nt=DSCF0900.jpg
http://s687.photobuc...nt=DSCF0905.jpg
http://s687.photobuc...nt=DSCF0907.jpg
http://s687.photobuc...nt=DSCF0900.jpg
http://s687.photobuc...nt=DSCF0905.jpg
http://s687.photobuc...nt=DSCF0907.jpg
[quote=Cipciukas,2009 03 07, 15:02]
Padima , tu puošk su beze kada tau patogiau , prieš dieną , dvi , ar prieš duodant į stalą , jokio skirtumo , ir tikrai jam nieko nenutiks .
---------------------------------------------------------------------------------------
o laikyt kur geriau saldytuve, ar balkone
Padima , tu puošk su beze kada tau patogiau , prieš dieną , dvi , ar prieš duodant į stalą , jokio skirtumo , ir tikrai jam nieko nenutiks .
---------------------------------------------------------------------------------------
o laikyt kur geriau saldytuve, ar balkone