Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

cipciuk labadiena,patarkit
neduoda man ramybes tortas kur su beze noriu puosti,vis galvoju o jei is vakaro pasipuosti bet gal negerai g.gif o jei ta pacia diena tai galvoju kur man ji deti balkone kiek saket negalima,nes pas mane istiklintas,o saldytuve ar gerai ar ne ,ar nepasileis kremas ar jis nesudreks ir saldytuve,ar isvis geriau papuosti torta pries atvaziuojant sveciams,na pvz. likus kokiai valandai iki baliuko,tai bezei gal ir nieko nebus kambario temp,bet va grietinele gal biski patiz viduje meducio jeigu valanda pastoves kambaryje g.gif
taivat ir nezinau kaip cia man geriau daryt smile.gif
Atsakyti
Cia toks nutikimas ax.gif

kadangi mano mama mokytoja, ir treciadieni vyko mokykloje Kaziuko muge. Paprase ka nors iskepti, nes jos aukletines pardavines.. Iskepiau pynes pagal Cypciuka 5 vnt. dar Grietinieciu, bandeliu ir k.t. taigi, niekas pyniu nepirko, nes galvojo: " ot tie vaikai, net i muge pirktiniu batonu atsinesa..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet pabaogje issiaiskino, kad namines, tai nei vienos nebeliko tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 06 kovo 2009 - 15:29
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 06, 16:27)
Cia toks nutikimas  ax.gif

kadangi mano mama mokytoja, ir treciadieni vyko mokykloje Kaziuko muge. Paprase ka nors iskepti, nes jos aukletines pardavines.. Iskepiau pynes pagal Cypciuka 5 vnt. dar Grietinieciu, bandeliu ir k.t. taigi, niekas pyniu nepirko, nes galvojo: " ot tie vaikai, net i muge pirktiniu batonu atsinesa..."  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet pabaogje issiaiskino, kad namines, tai nei vienos nebeliko  tongue.gif

VAT tai koks nepasitikėjimas...bet kartu ir įvertinimas, juk atrodė kaip Fabričnos
Atsakyti
labukas,rasau cia tikedamasi pagalbos help.gif darau torta pagal cipciuka SALDUKAS morengai pasauti nuo ryto orkaitej dziuna.tai vat dabar iskilo klausimu,ar tiktu kremui margarinas,ir vietoj rududu paprastas kondensuotas pienas,labai bijau ji virti kad nesprogtu....
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 03 06, 18:29)
labukas,rasau cia tikedamasi pagalbos help.gif darau torta pagal cipciuka SALDUKAS morengai pasauti nuo ryto orkaitej dziuna.tai vat dabar iskilo klausimu,ar tiktu kremui margarinas,ir vietoj rududu paprastas kondensuotas pienas,labai bijau ji virti kad nesprogtu....

Manau, kad nei margarinas, nei paprastas kondensuotas pienas nepakeis sviesto ir rududu. Galbūt kažkas ir gausis, bet kremas formos tai jau tikrai nelaikys. Patarčiau taip:
1) Margarinas + Rududu (arba virtas kondensuotas pienas)
2) Sviestas + Kondensuotas pienas

Rinkis variantą, kuris būtų pagal tavo galimybes, norus... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 03 06, 17:29)

O kodel visos bijo ta piena virti g.gif Ne karto negirdejau, kad butu sproges ir pati nuo mazu dienu visada verdu.
O margarinas isvis i kremus nelabai tinka (bent jau man) ax.gif
Atsakyti
friends.gif aciu!nu kazkada viriau as kondensofke gal dvi val ant nedidelio karscio,tai man niekas ten nesutirstejo,nu MB pamate kai as viriau,tai sako atsargiai gali sprogti,virtuve poto savaite sveisi.nugazdino jis mane biski.nu gal reikes bandyti virti,laikykit uz mane kumscius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 03 06, 17:05)
friends.gif aciu!nu kazkada viriau as kondensofke gal dvi val ant nedidelio karscio,tai man niekas ten nesutirstejo,nu MB pamate kai as viriau,tai sako atsargiai gali sprogti,virtuve poto savaite sveisi.nugazdino jis mane biski.nu gal reikes bandyti virti,laikykit uz mane kumscius ax.gif

Virti reikia ant normalios ugnies ir ziureti, kad skardine visada butu apsemta, tada nesprogs mirksiukas.gif O dar galima ispilti kondensuota i puodeli koki nesvylanti ir pavirti koki 15-20 min, kol patirstes, karamelizuosis. Zinoma, bus ne tas pats, kaip grynai skardinej virtas, bet irgi labai nieko variantas bigsmile.gif O sviesto visgi reiketu, margarinas netinka mano nuomone
Atsakyti
na idejau jau virti i puoda visa skardine,o kiek laiko ji mazdaug virti?
Atsakyti
QUOTE(camillla @ 2009 03 06, 19:58)
na idejau jau virti i puoda visa skardine,o kiek laiko ji mazdaug virti?

2 valandas smile.gif Tik žiūrėk, kad skardinė būtų visa panardinta vandenyje, nes kitaip gali būti nemenka tikimybė, jog sprogs... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 03 06, 19:15)
2 valandas smile.gif  Tik žiūrėk, kad skardinė būtų visa panardinta vandenyje, nes kitaip gali būti nemenka tikimybė, jog sprogs... lotuliukas.gif

Kaip idomiai, niekad pas mane nieks nesprogo g.gif Ir tikrai buna, kad ne visa akardine apsemta vandeniu - pripilu vandens, verda sau tas pienas, kai pamatau, kad daug vandens isgaravo, dar pripilu, vel verda (bet tai galiu pamatyt, galiu ir nepamatyt, ir dar neteko virtuves sveist, tfu tfu tfu lotuliukas.gif )
Atsakyti
sigitawhatever paieškoma su iš koto verčiančiais kepiniais lens.gif lens.gif
Atsakyti