Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...PADIMA tu čia visas subalamutinai doh.gif su ta beze , ji apie praitą kartą kalbėjo , o dabar iš kitokio darė ....drasintoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif tikrai nenorejau subalamutinti,matyt nedarasiau iki galo visko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 05, 21:03)
Arnaabuk drasi nebijok nesigaus vel daryk per nauja nieko tokio smile.gif ir bezes nebijok bandyk is vieno kiauso,man stebuklas va beze gavosi is pacio pirmo karto,ir stovejo ji gerai ir netgi padziugo greitai virsuneles ispaustu gelyciu,tikiuos pasiseks ir antra karta ta beze nes laabai man jos reikes kita savaite ax.gif
taiva o dabar idedu savo tortika kuris gulu saldytuve ir laukia dantuku lotuliukas.gif ,cia ananasinis tortas pagal cipciuka
user posted image

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif Graziai atrodo,ir skanus jauciu mirksiukas.gif uzsimaniau saldumyno blush2.gif leksiu virtuves spintele patustint,nes savo kepinio neturiu jokio smile.gif Ir aciu uz palaikyma!
Atsakyti
lotuliukas.gif ...NE TU NEDARAŠIAI , O MES NE TAIP PERSKAITĖME doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 23:56)
lotuliukas.gif ...NE TU NEDARAŠIAI , O MES NE TAIP PERSKAITĖME  doh.gif

nu va niu niu niu visoms lotuliukas.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 23:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...PADIMA tu čia visas subalamutinai  doh.gif su ta beze , ji apie praitą kartą kalbėjo , o dabar iš kitokio darė ....drasintoja lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet padrasino biggrin.gif dabar kai perskaiciau cipciuk tavo zinute ir palyginau tortus nuotraukose su beze ir su kremu pamaciau kad skirtumas yra,bet is kart neatskyriau blush2.gif bet as juk tik pradinuke tortu gamyboje biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Cipciuk, gal gali padėt. Kažkada mačiau tavo keptas voveruškas. Radau formeles ir norėčiau išbandyti, bet kad recepto nežinau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 03 06, 10:11)
Labas,

Cipciuk, gal gali padėt. Kažkada mačiau tavo keptas voveruškas. Radau formeles ir norėčiau išbandyti, bet kad recepto nežinau.  smile.gif

Yra atskira tema SM paieškokit
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 03 06, 09:13)
Yra atskira tema SM paieškokit

Aš ne apie tas voveruškas kalbėjau. Aš noriu tų kur yra formos, jas įmerki į tešlą ir merki į verdančius riebalus. Ar kažkas panašaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2009 03 06, 10:24)
Aš ne apie tas voveruškas kalbėjau. Aš noriu tų kur yra formos, jas įmerki į tešlą ir merki į verdančius riebalus. Ar kažkas panašaus. smile.gif

Aš apie tokias ir skau, kiek pamenu Cipciukas sakė kad ji daro paprastą blynų tešlą ir tiek
RAdau yra jos temoje
http://www.supermama...;#entry23545247
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 kovo 2009 - 09:28
[quote=MeGu,2009 03 06, 09:11]
Labas,

Cipciuk, gal gali padėt. Kažkada mačiau tavo keptas voveruškas. Radau formeles ir norėčiau išbandyti, bet kad recepto nežinau. smile.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------

Labutis , taip tai tikrai yra tema , kur daugiau receptukų , o maniškis tai visai paprastas ....miltai , kiaušinis , pienas ir dar didelį šaukštą grietinės idėjau , tešlą dariau kaip lietiniams , tik šiek tirštesnė ( bet jei pilsi ant tos formrlėe ji turi gražiai nubėkti , bet dar ir šonų likti ) ....proporcijų tikrai neparašysiu , nes pasiėmieu dubenėlį ir jame viską paplakiau , o kiek ko dėjau tikrai nežinau , tu nueik į tą temą , nors labai tikslaus recepto man atrodo ir nėre g.gif

Temoje " Grubukai , voveruškos ....._ va čia tu voceraičių yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 kovo 2009 - 09:29
[quote=Cipciukas,2009 03 06, 09:28]
[quote=MeGu,2009 03 06, 09:11]
Labas,

--------------------------------------------------------------------------------------------

Labutis , taip tai tikrai yra tema , kur daugiau receptukų , o maniškis tai visai paprastas ....miltai , kiaušinis , pienas ir dar didelį šaukštą grietinės idėjau , tešlą dariau kaip lietiniams , tik šiek tirštesnė ( bet jei pilsi ant tos formrlėe ji turi gražiai nubėkti , bet dar ir šonų likti ) ....proporcijų tikrai neparašysiu , nes pasiėmieu dubenėlį ir jame viską paplakiau , o kiek ko dėjau tikrai nežinau , tu nueik į tą temą , nors labai tikslaus recepto man atrodo ir nėre g.gif

Temoje " Grubukai , voveruškos ....._ va čia tu voceraičių yra smile.gif
[/quote]
Ačiū. Einu dar paieškot. 4u.gif
Atsakyti