na va truputi didesne foto pavyko isgauti
QUOTE(justina_r @ 2009 03 01, 14:37)
Cipciuk, kitam tortui galvoju daryti jusu mase tortams dengti, tik vat galvoju kokiam tortui vienos "porcijos" uztenka? ir ar visiems tortams dengti ji tinka?
aciu
aciu
Aš apdengiau 30 cm. tortą iš tos normos ir gan neplonai , žele ir putėsiams tikrai netinka ...nepamiršk tortą aptepti kremu ( nelabai storai )
--------------------------------------------------------------------------------------------
Amorasa ...nu va ir man ta kakava nepatiko , o kiek tu dėjai dažų ?? ...gal labai mažai ......
---------------------------------------------------------------------------------------------
Padima , aš per dauk kur dedu , tu dėk per www. radikal. ru/....ten ten pasirink dydį , nu liuks deda , arba per www.imageshack.us/....čia iš vis super deda
pasieskok temose,juk visokiu receptu pilna.
as ivairiu sausainuku prikepu.siemet dar spurgu isvirsiu.
as ivairiu sausainuku prikepu.siemet dar spurgu isvirsiu.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Padima , aš per dauk kur dedu , tu dėk per www. radikal. ru/....ten ten pasirink dydį , nu liuks deda , arba per www.imageshack.us/....čia iš vis super deda
[/quote]
meginsiu pazaisti kas ten yra
Padima , aš per dauk kur dedu , tu dėk per www. radikal. ru/....ten ten pasirink dydį , nu liuks deda , arba per www.imageshack.us/....čia iš vis super deda
[/quote]
meginsiu pazaisti kas ten yra
PADEKIT !!!!!!!!!
darau Cypciuko morengus. Idejau 2 baltymus L kiausinio. 240 g cukraus. Beze per skysta... ka daryt??? plakiau gal 15 min....
pries tai pora kartu gavosi puikiai
darau Cypciuko morengus. Idejau 2 baltymus L kiausinio. 240 g cukraus. Beze per skysta... ka daryt??? plakiau gal 15 min....
pries tai pora kartu gavosi puikiai
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 02, 10:47)
PADEKIT !!!!!!!!!
darau Cypciuko morengus. Idejau 2 baltymus L kiausinio. 240 g cukraus. Beze per skysta... ka daryt??? plakiau gal 15 min....
pries tai pora kartu gavosi puikiai
darau Cypciuko morengus. Idejau 2 baltymus L kiausinio. 240 g cukraus. Beze per skysta... ka daryt??? plakiau gal 15 min....
pries tai pora kartu gavosi puikiai
patarti nepatarsiu, bet man irgi idomu.
seniau darydavau pgl cipciuko norma 1 kiausinis+120 g cukraus. gaudavosi. tik kad labai saldu...
dabar norejau nesaldaus ir dariau 200 g cukraus + 3 M kiausiniai. tai irgi gavosi siek tiek skystokas... cibukai laikesi... bet "karbukai" jau ne tokie astrus... tokie lyg siek tiek isplauke... bet virsuneles smailios stovejo... Tai vat ir idomu ar cia del proporciju taip, ar cia nedaviriau kazko...
QUOTE(MAMICY @ 2009 03 02, 11:59)
patarti nepatarsiu, bet man irgi idomu.
seniau darydavau pgl cipciuko norma 1 kiausinis+120 g cukraus. gaudavosi. tik kad labai saldu...
dabar norejau nesaldaus ir dariau 200 g cukraus + 3 M kiausiniai. tai irgi gavosi siek tiek skystokas... cibukai laikesi... bet "karbukai" jau ne tokie astrus... tokie lyg siek tiek isplauke... bet virsuneles smailios stovejo... Tai vat ir idomu ar cia del proporciju taip, ar cia nedaviriau kazko...
seniau darydavau pgl cipciuko norma 1 kiausinis+120 g cukraus. gaudavosi. tik kad labai saldu...
dabar norejau nesaldaus ir dariau 200 g cukraus + 3 M kiausiniai. tai irgi gavosi siek tiek skystokas... cibukai laikesi... bet "karbukai" jau ne tokie astrus... tokie lyg siek tiek isplauke... bet virsuneles smailios stovejo... Tai vat ir idomu ar cia del proporciju taip, ar cia nedaviriau kazko...
man tai is viso, issipaudzia graziai, bet po keliu sekundziu blynas...
dar pairiau sauksta cukraus, gal dar viena pavirti ir idet
arba issikepsiu blyna, tai kita diena morenginis tortas bus
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 02, 12:04)
man tai is viso, issipaudzia graziai, bet po keliu sekundziu blynas...
dar pairiau sauksta cukraus, gal dar viena pavirti ir idet
arba issikepsiu blyna, tai kita diena morenginis tortas bus
jau dziovinu blyna... ryt dar bandysiu morengus
o ka, jei as "negro bucini" darysiu su morengu viduryje???? kremas kondensuotas+svietas.. gal dar kavos ipikti???
labas,gal galit koki krema rekomenduoti skanu ,noriu daryt ta ananasini torta bet noretusi krema paciai daryti,nes dukrytei darau tai geda jau btuu deti pusfabrikati,tai kuo galeciau ji pakeisti kad butu skanu.
Gal siandien 13 diena??
padariau gera beze is trecio karto (antra karta cukrus parudavo..) sudejau i orkaite ir susprogo negi per karsta??? o tas morengo lakstas tai labai graziai dziuna temperatura tikrai iki 100 laipsniu...
na jei ryt ir ekleriai nesigaus
vienintelis kas gavosi - Grietinieciai
padariau gera beze is trecio karto (antra karta cukrus parudavo..) sudejau i orkaite ir susprogo negi per karsta??? o tas morengo lakstas tai labai graziai dziuna temperatura tikrai iki 100 laipsniu...
na jei ryt ir ekleriai nesigaus
vienintelis kas gavosi - Grietinieciai
laba,
ketinu kepti ponios Kavarskienes NAPOLEONA.rasot,kad kepet is puses normos.tai tuomwet kiek deti tryniu i tesla?1 ar 2?ar 1,5?
ir kremui kiek?
ketinu kepti ponios Kavarskienes NAPOLEONA.rasot,kad kepet is puses normos.tai tuomwet kiek deti tryniu i tesla?1 ar 2?ar 1,5?
ir kremui kiek?