Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Sveikos, mergaitės,
noriu kepti Ananasų tortą, kremui reikalingas pusfabrikatis. Ką galima vietoj jo? g.gif Gal kas bandėte kitokį kremą?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 21, 11:31)
Sveikos, mergaitės,
noriu kepti Ananasų tortą, kremui reikalingas pusfabrikatis. Ką galima vietoj jo?  g.gif Gal kas bandėte kitokį kremą?

as dariau jogurtini pertepima ax.gif
Atsakyti
Ekleriai pagal Cipciuka

Teslos receptas CIA

Idaro receptas CIA, tik as dariau is puses normos krema, tai dejau 3 trynius, ir uzmirsusi visa norma cukraus, bet nieko, skoniui tiko rolleyes.gif

O kita idara dariau su nuo torto likusiu vaniliniu kremu is pokeliu, maisiau su pienu, be sviesto. O pirma karta kai kepiau, tai ir sviesta maisiau berods g.gif

Ivertinimas:
Vyras juos labai megsta, tai sakau, pasakyk kuris skonis geresnis. Tai jam labai patiko tas plikytas kremas. Sako toks tikresnis. Suraitojo beveik visus pyragelius su dukryte smile.gif O man lyg patiko su tuo kremu is pokeliu, tik saldumo truksta su juo. Nors as ekleriu nemegeja, bet kepiau del vyro ir dukros.

As krema isvirksciau su svirkstu i vidu, nepjoviau pacio pyragaicio, tai nesimato kremo. Bet vaizdas pacio kremo, tai kaip Cipciuko nuotraukoj.

Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 21 vasario 2009 - 16:03
labas prasau pagalbos,nugi nusipirkau as tu saldainiu kur gelytes daro,atrodo gi viska taip ir darau idedu i mikrobange padideja dvigubau ismimu tiesa dar idedu truputi sviesto ir citrinu salciu laseli,o beda tame kad man nesigauna ten tokai skysta mase kaip maciau forume gaunasi tokia kaip tystanti labai lispni,na dejau daug pudros sulipinau siaip taip ir laukiu dabar valanda paskui bandysiu lipdyt bet kazkaip sunkiai tikiu kad kas eis nes ta mase tokia kai kietoka sunkai tempiasi
tai padekit ka as netaip gal padariau ar cia taip turi buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 21, 16:01)
Ekleriai pagal Cipciuka

Eina sau kokie gražučiai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Noooooriu user posted image Šiandien su Inočka abi kaip susitarusios ekleriukais erzinat user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 21, 16:13)
Eina sau kokie gražučiai wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif Noooooriu user posted image  Šiandien su Inočka abi kaip susitarusios ekleriukais erzinat user posted image

Ju gavosi 41 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 21, 16:09)
labas prasau pagalbos,nugi nusipirkau as tu saldainiu kur gelytes daro,atrodo gi viska taip ir darau idedu i mikrobange padideja dvigubau ismimu tiesa dar idedu truputi sviesto ir citrinu salciu laseli,o beda tame kad man nesigauna ten tokai skysta mase kaip maciau forume gaunasi tokia kaip tystanti labai lispni,na dejau daug pudros sulipinau siaip taip ir laukiu dabar valanda paskui bandysiu lipdyt bet kazkaip sunkiai tikiu kad kas eis nes ta mase tokia kai kietoka sunkai tempiasi
tai padekit ka as netaip gal padariau ar cia taip turi buti blush2.gif

50 g saldainių ėmiau šaukštą vandens ir 1,5 a.š. citrinos sulčių, ir 300 g cukraus pudros, nedėjau jokio sviesto - aš iš rusaičių forumo paėmiau tas proporcijas, tai labai gerai gavosi...ir daug. jug jeigu kočiosis, tai viskas ok mirksiukas.gif pagal ką darei?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 21, 16:01)
Ekleriai pagal Cipciuka

kokie grazuciai thumbup.gif As kai paskutini karta kepiau, tai man sutrukinejo jie(nevisi), bet aisku skonio nepagadino.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 10 24, 16:39)

Cipciuk, gal šie paplotėliai kepti blėkoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 21, 17:28)
50 g saldainių ėmiau šaukštą vandens ir 1,5 a.š. citrinos sulčių, ir 300 g cukraus pudros, nedėjau jokio sviesto - aš iš rusaičių forumo paėmiau tas proporcijas, tai labai gerai gavosi...ir daug. jug jeigu kočiosis, tai viskas ok mirksiukas.gif pagal ką darei?

dariau pagal inocka
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 22, 11:16)
dariau pagal inocka

tai kas gavosi ant maldos galo??? gal sulčių per mažai pylei arba per trumpai kaitinai, aš va antrą kartą pasidariau. Vietoj vandens įsipyliau burokėlių sulčių, nupjausčiau raudonas saldainiukų dalis, įsipyliau citrinos sulčių 1,5 a.š. gaunasi kaip turi būt, su sviestu dar nebandžiau, šita masė labai patiko thumbup.gif spalvą paskui parodysiu kas gavosi ax.gif dabar bręsta, eisim daryt su dukryte paskui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 22, 12:33)
tai kas gavosi ant maldos galo??? gal sulčių per mažai pylei arba per trumpai kaitinai, aš va antrą kartą pasidariau. Vietoj vandens įsipyliau burokėlių sulčių, nupjausčiau raudonas saldainiukų dalis, įsipyliau citrinos sulčių 1,5 a.š. gaunasi kaip turi būt, su sviestu dar nebandžiau, šita masė labai patiko thumbup.gif spalvą paskui parodysiu kas gavosi ax.gif dabar bręsta, eisim daryt su dukryte paskui 4u.gif

zodziu is tos mases nieko nesigavo vos ejo man ja iskociotibet nesilankste man ten kaip noretusi buvo tokia zinai palenki o viskas atgal atsilenkia doh.gif ,taigi nepavyko tai gerai bandysiu pagal tave tai kaip sakei ant 50 gr saldainiu dedi 1,5 a.s. sulciu,o gali but kad mano mikrobange gal netaip kaitina gal per smarkiai ar kaip na nezinau kodel ta mase man net nesimaise su sauksteliu, kaip maciau vienoje foto turetu,gal tikrai kas del mikrobangines unsure.gif
gal geriau man atrasyk i tema,,tortu puosimas,, kad negautumem velniu kad ne toj temoj plepam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo padima: 22 vasario 2009 - 15:24