Cipciuk gal jus man galetumete atsakyti noriu juodojo misko biskvita kepti 26 cm tortineje formoje ar reikia padidinti produktu kieki kuris duotas recepte aciu
QUOTE(Linsta @ 2009 02 28, 18:09)
Cipciuk gal jus man galetumete atsakyti noriu juodojo misko biskvita kepti 26 cm tortineje formoje ar reikia padidinti produktu kieki kuris duotas recepte aciu
As turbut nedidinciau..asmeniskai. Nors siaip as isvis, iskepu du tuos biskvitus, perpjaunu, bet dedu is keturiu - tris. O gal vistik reiktu padidint produktu kieki..
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 28, 16:55)
cipciuk norėjau paklausti, dengsiu Anansinį tortą, mase, viršų sutepti kremu, kad priliptų, tai turbūt ir šonai turi būti sutepti AČIŪ
Būtinai ir šonai turi būti aptepti , kitaip neprilips
--------------------------------------------------------------------------------
Linsta , o kokioj ten formoj duota ? ....pamiršau ....kad lygtai 26 cm. ...per du kartus iškepi , paskui pjauni į dvi dalis , gaunasi keturi ......jei matysi , kad kepant pirmą partiją , tau per plonas biskvitas išeina , tada antrai padidink , tai iš pirmos bus 1 biskvitas , o kitą tada pjausi per puse .....va tau ir 3 biskvitai bus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 27, 21:05)
pirmiausiai tesla palikau per nakti saldytuve, visiskai neissipute, apkaltinau saldytuva, kad per saltai saldė , pradėjau daryti, tešla tai tokia minkšta, įkišau į orkaitę visiškai neišsipūtė ir gavosi tokios kietos dabar galvoju gal mieles pasenusios nes nepamenu kada jos buvo pirktos
QUOTE(lotute @ 2009 02 28, 19:17)
pirmiausiai tesla palikau per nakti saldytuve, visiskai neissipute, apkaltinau saldytuva, kad per saltai saldė , pradėjau daryti, tešla tai tokia minkšta, įkišau į orkaitę[/color] visiškai neišsipūtė ir gavosi tokios kietos dabar galvoju gal mieles pasenusios nes nepamenu kada jos buvo pirktos
Lotute , ji tik vov , vos pakyla ....gal 2 cm. į viršų , jei ne mažiau[/color]
Jas susukus negalima kišti į orkaitę , jos turi pakilti sudėtos skardoje , savaime , ir tik iškilusias jas galima kišti kepti .
na va mano medutis pirmas tortas,pyragus siaip kepu tortyo dar neteko daryti taiva prasau ivertinti nuvargau
nebusiu kukli ,manau visai nieko kai pirma kart
nebusiu kukli ,manau visai nieko kai pirma kart
bandau dar foto ikelt nes kazko tik mazyte labai leidzia patalpint
Papildyta:
nesuprantu kodel tik tokai maza man leidzia ikelti ,per kur jus mazinat foto kaip man ja sumazint kiatip
Papildyta:
nesuprantu kodel tik tokai maza man leidzia ikelti ,per kur jus mazinat foto kaip man ja sumazint kiatip
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 28, 17:36)
Oi , blogai man baigsis ......nu ką padarysi
Čia kokia prasme?
Merginos, gal padaryt atskirą bendrą temelę "klausimai-atsakymai", kurioje visokiausius klausimus galėtume uždavinėti viena kitai iš įvairių temų...atsakytų, kas žino.
....nesvarbu wild , viskas gerai , tema butų liuks , gal kuri ryšiš tokiam darbui , nes man Dievulis tokių sugebėjimų nesuteikė
----------------------------------------------------------------------------------------
Pagima , nu žinai , jei būtum nepasakius , kad pirmas , tai pagalvočiau , kad 100- tinis , tikrai dailus , o dėl mažinimo tai per kur keli , juk turi būti tokia lentelė , ten išmeta dydžius , pasirenki 640-480 pats tas .
----------------------------------------------------------------------------------------
Pagima , nu žinai , jei būtum nepasakius , kad pirmas , tai pagalvočiau , kad 100- tinis , tikrai dailus , o dėl mažinimo tai per kur keli , juk turi būti tokia lentelė , ten išmeta dydžius , pasirenki 640-480 pats tas .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 28, 19:22)
[/color]Lotute , ji tik vov , vos pakyla ....gal 2 cm. į viršų , jei ne mažiau[/color]
Jas susukus negalima kišti į orkaitę , jos turi pakilti sudėtos skardoje , savaime , ir tik iškilusias jas galima kišti kepti .
na va nezinojau
vistiek meginsiu dar karteli daryti