QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 17:57)
O as juoda miska ragavau, kai pabandymui sau dariau, o kita savaite darysiu trecia karta, bet ne sau, tad vel neteks paragaut
Dariau vakar aš tą Juodą mišką. Man tai nelabai gavosi. Biskvitus iškepiau vakare. Rytą ikišau į maišelius ir išvariau darban. Ištraukiau grįžusi. Jie kieti, sausi buvo. Su peiliu (nes siūlu perpjauti buvo neįmanoma) negražiai perpjoviau. Sulaisčiau, sutepiau. Šiandien ragavome. Tas tortas man toks sausokas, biskvitas, grietinėlė kas sau. Matyt reikėjo tepti ką tik iškeptus, pravėsusius biskvitus. Klausimas: kaip gausiai juos reikia sulaistyti? Aš ušpyliau ant jų 150 mililtrų. Gal čia labai mažai? Ačiū už atsakymą.