Šiaip vakar manes neapleido mintis kokį vis tik kremą Cipciukas perka.
Maniškis yra toks iš Maximuose, IKI parduodamų 3.89 ,šokoladinis arba vanilinis.
Jo gamybai reikia pieno 300ml. šalto su miltukais išplakti, jei norisi riebesnio 100g sviesto.
Nes pas Cypciuką mačiau pieno mažiau
jinai macnesnį daro aš būčiau irgi linkusi tvirtesnį, t.y su 200 ml daryti
O kodel nieks nebando su nuga ananasinio paragauti matytumet kaip ji ten tinka
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 16:09)
O kodel nieks nebando su nuga ananasinio paragauti matytumet kaip ji ten tinka
PArašyk receptuką tos nugos ,kaip daryti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 15:25)
PArašyk receptuką tos nugos ,kaip daryti
Reikia migdolus uzplikyt vandeniu, nulupt odeles, tada as orkaitej juos paskrudinu, isemus sutrupinu, ir ant keptuves pakepinu su sviestu ir cukrumi, kol riesutai apsitraukia karamele. Stai ir nuga as mazdaug is akies dedu sviesta ir cukru.
CIA visas aprasymas mano.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 16:28)
Reikia migdolus uzplikyt vandeniu, nulupt odeles, tada as orkaitej juos paskrudinu, isemus sutrupinu, ir ant keptuves pakepinu su sviestu ir cukrumi, kol riesutai apsitraukia karamele. Stai ir nuga as mazdaug is akies dedu sviesta ir cukru.
Kažkodėl man Nuga asociojuojasi su karamele, su Tofyy, o čia aš vadinu Grilijažu, Kozinaku...bet idėja super duper, tai tas sluoksnis būna kietas?????
O jei su lazdyno daryčiau riešutais???
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 15:30)
Kažkodėl man Nuga asociojuojasi su karamele, su Tofyy, o čia aš vadinu Grilijažu, Kozinaku...bet idėja super duper, tai tas sluoksnis būna kietas?????
O jei su lazdyno daryčiau riešutais???
O jei su lazdyno daryčiau riešutais???
Idejau nuoroda. Nekietas buna, man nesigauna kaip griliazas, tieisog riesutai cukrum apsitrauke. Manau viskokei riesutai tinka. As i krema siek tiek dedu, ir aplipdau torta. Man tai labai skanu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 16:31)
Idejau nuoroda. Nekietas buna, man nesigauna kaip griliazas, tieisog riesutai cukrum apsitrauke. Manau viskokei riesutai tinka. As i krema siek tiek dedu, ir aplipdau torta. Man tai labai skanu.
pagalvosi kad visiška glušė aš esu, bet kur tu tą nuorodą įdėjai ???
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 15:36)
pagalvosi kad visiška glušė aš esu, bet kur tu tą nuorodą įdėjai ???
173 zinutej ten kur rasiau apie nuga, tu perskaitei, ir nepastebejai kad as dar ja papildziau na siek tiek auskciau zvilgterk
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 27, 16:38)
173 zinutej ten kur rasiau apie nuga, tu perskaitei, ir nepastebejai kad as dar ja papildziau na siek tiek auskciau zvilgterk
radau ačiū
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 27, 14:40)
Keiščiau visą tortuką į mažą gabalėlį tavo Kijevi torto ,jis man akyse ,mintyse, širdyje
O man juodas miškas mintyse - dar jo neragavau
QUOTE(padima @ 2009 02 27, 14:48)
o kaip del dazu ar galima deti i ji gal kas zino?
Man neteko šito kremo dažyt, bet įtariu, kad galima, juk dažų tik kelių lašiukų reikės Dėl visa ko pamėgink iš pradžių mažą kremo dalį padažyt ir žiūrėk kas darosi. Pagalvojus - tie kurie braškiniai kremai tai 100 procentų su dažais jau gatavi būna
O as juoda miska ragavau, kai pabandymui sau dariau, o kita savaite darysiu trecia karta, bet ne sau, tad vel neteks paragaut