Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai - 3

Sveikutės,

Kokio tirštumo turi būti eklerių tešla? Man gavosi labai kieta, net maišelis perplyšo. smile.gif
Atsakyti
siandien kai ptik kepiau eklerių, nu bet net nezinau kiap pasakyti kokia to tirstumo ta tesla, nu pas mane buvo kaip minksto gerai issukto sviesto. O jus gal kiausu per mazai idejote?
Atsakyti
Ar as "Negro bucini" galiu puosti beze??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 02 26, 14:14)
sake kazkas kad lenkuose dazu galiam rast gal kas gali pasakyti kur ten ju ieskoti manau parveztu man jeigu ten kur klaidziot nereiktu smile.gif

Dažų lenkuose būna turguj. Ten yra toks konditerinis kioskelis. Ten būna visokių jau padarytų gėlyčių, rašiklių ant torto, kremų(bet jie Kauflende pigesni) ir dažų. Dažai ten miltelių pavidalo, buteliukais po 50g.( labai daug) Kainuoja apie 30-36 zlotus, priklausomai nuo spalvos.
Atsakyti
uzsukau patarimo smile.gif
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 26, 16:09)
Ar as "Negro bucini" galiu puosti beze??? g.gif

gali, jei nelaistysi biskvito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:16)
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu g.gif

Na nebandžiau , bet paeksprimentuok , gal išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, help.gif help.gif tam sviestiniam kremui,kur su virtu kondensuotu pienu ir kava,kiek sviesto reikia? 250g?kazkaip neisidemejau g.gif norejau daryti KIjevo torta,bet krema tingiu virti,tai sutepsiu morengus su situo,manu bus ne blogiau.
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:16)

aš bandžiau tokį variantą ir gavosi negerai, nes viršutinis sluoksnis labai greitai stingsta, ir nespėja susiklijuoti nei trupinukai, nei sluoksniai tarpusavyje, tai kai formą atidarai, tai visos dalys pabirai ir laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 26, 17:49)
aš bandžiau tokį variantą ir gavosi negerai, nes viršutinis sluoksnis labai greitai stingsta, ir nespėja susiklijuoti nei trupinukai, nei sluoksniai tarpusavyje, tai kai formą atidarai, tai visos dalys pabirai ir laikosi ax.gif

g.gif
as jau pabandziau,nezinau kas gausis ,ziuresim.parasysiu veliau kaip isejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:56)
g.gif
as jau pabandziau,nezinau kas gausis ,ziuresim.parasysiu veliau kaip isejo  mirksiukas.gif

tai gal tau labiau pasiseks nei man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 26, 16:20)
gali, jei nelaistysi biskvito 4u.gif

As kai toki krema dariau kitokiam tortui, tai buvo sulaistytas biskvitas, nieko nenutiko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 02 26, 16:47)
Cipciuk, help.gif  help.gif tam sviestiniam kremui,kur su virtu kondensuotu pienu ir kava,kiek sviesto reikia? 250g?kazkaip neisidemejau g.gif norejau daryti KIjevo torta,bet krema tingiu virti,tai sutepsiu morengus su situo,manu bus ne blogiau.

200 g g.gif
Atsakyti