Sveikutės,
Kokio tirštumo turi būti eklerių tešla? Man gavosi labai kieta, net maišelis perplyšo.
siandien kai ptik kepiau eklerių, nu bet net nezinau kiap pasakyti kokia to tirstumo ta tesla, nu pas mane buvo kaip minksto gerai issukto sviesto. O jus gal kiausu per mazai idejote?
Ar as "Negro bucini" galiu puosti beze???
QUOTE(padima @ 2009 02 26, 14:14)
sake kazkas kad lenkuose dazu galiam rast gal kas gali pasakyti kur ten ju ieskoti manau parveztu man jeigu ten kur klaidziot nereiktu
Dažų lenkuose būna turguj. Ten yra toks konditerinis kioskelis. Ten būna visokių jau padarytų gėlyčių, rašiklių ant torto, kremų(bet jie Kauflende pigesni) ir dažų. Dažai ten miltelių pavidalo, buteliukais po 50g.( labai daug) Kainuoja apie 30-36 zlotus, priklausomai nuo spalvos.
uzsukau patarimo
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 26, 16:09)
Ar as "Negro bucini" galiu puosti beze???
gali, jei nelaistysi biskvito
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:16)
uzsukau patarimo
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
Na nebandžiau , bet paeksprimentuok , gal išeis
Cipciuk, tam sviestiniam kremui,kur su virtu kondensuotu pienu ir kava,kiek sviesto reikia? 250g?kazkaip neisidemejau norejau daryti KIjevo torta,bet krema tingiu virti,tai sutepsiu morengus su situo,manu bus ne blogiau.
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:16)
uzsukau patarimo
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
ruosiuosi daryti:MARGUTI".parasyta ,kad galima deti sausainiu sluoksni arba boiskvita,o jeigu as turiu atlikusiu biskvito gabaleliu ir jei as juos sutrupinciau ir is tu trupiniu padaryciau tuos sluoksnius?ar gerai butu
aš bandžiau tokį variantą ir gavosi negerai, nes viršutinis sluoksnis labai greitai stingsta, ir nespėja susiklijuoti nei trupinukai, nei sluoksniai tarpusavyje, tai kai formą atidarai, tai visos dalys pabirai ir laikosi
QUOTE(Olesta @ 2009 02 26, 17:49)
aš bandžiau tokį variantą ir gavosi negerai, nes viršutinis sluoksnis labai greitai stingsta, ir nespėja susiklijuoti nei trupinukai, nei sluoksniai tarpusavyje, tai kai formą atidarai, tai visos dalys pabirai ir laikosi
as jau pabandziau,nezinau kas gausis ,ziuresim.parasysiu veliau kaip isejo
QUOTE(erika_jaz @ 2009 02 26, 16:56)
tai gal tau labiau pasiseks nei man
QUOTE(Olesta @ 2009 02 26, 16:20)
gali, jei nelaistysi biskvito
As kai toki krema dariau kitokiam tortui, tai buvo sulaistytas biskvitas, nieko nenutiko
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 02 26, 16:47)
Cipciuk, tam sviestiniam kremui,kur su virtu kondensuotu pienu ir kava,kiek sviesto reikia? 250g?kazkaip neisidemejau norejau daryti KIjevo torta,bet krema tingiu virti,tai sutepsiu morengus su situo,manu bus ne blogiau.
200 g